Sizce neden en sagliklisi meme alti kesisi acaba cok arastirdim demissiniz nedenleri cok merak ettim. Rica etsem biraz bahsedebilir misiniz? Benim doktorum koltuk alti kesi yontemiyle ameliyat yapan bi doktor
temizlik yemek gibi konularda yardım edebilecek birisi lazım anneniz veya yakın bi arkadaşınız olabilir. çocuklarınız da laf dinliyorsa biraz dişinizi sıkabilirsiniz.Şuan cok korktum desem benim iki kucuk sipam var bakıma muhtaç ya ben ne halt edicem kuzu
Bir de pürüzlü/pütürlü protez ne demekhiç bilmiyorum. Yani takıldıktan sonra dışardan memeye dokununca pütürlü oluşunu hissediyor muyuz?
Tatlim benim 4 sezaryenim var ve hepsinde 2 gun kalktim her isimi kendim tuttum ama bu ameliyat sezaryenlerden cok farkli. En cok zorlandigim konu 6-7 gun desteksiz kendim kalkamadimBende korkmaya başladım halbuki iki tane sezaryen oldum
estağfurullah öyle demek istemedim. ama böyle bi ameliyatta, hem ödemler inip hem memenin büyüdüğünü bir tek sizden duydum şaşırdım.Yalan söylicek degilim hatta albümümde fotolar var
Ha bende ilk zamanlar üst yani dekolte yerim sisti sonrasinda asagi indi alltan daha dolgun oldu benim kaslar silikonu iyice skmisti bastan ilk zamanlar kücüktü kaslar kendini saldikca yumusadi ve büyüdü suan gögüs capim 95cm
çok üzgünüm ama fotoğrafı olmayanları izlemiyorum. burdan seve seve yardımcı olurum ama.Beni de izler misiniz ? Bana da yüksek ihtimalle 300 olucak 325 i denerim dedi.sizin ameliyat olalı ne kadar oldu?
Kuzucum beni de izler misin benim fotom varçok üzgünüm ama fotoğrafı olmayanları izlemiyorum. burdan seve seve yardımcı olurum ama.
ben temmuz 2017 de ameliyat oldum.
300 le 325 arasında aman aman bi fark yok ama ne kadar büyük takarsa o kadar iyi tabi :)
narkozdan korkucak hiç bişey yok bence kafası da çok güzel hattaSiz böyle diyince ameliyatı bidaha düşünmeye başladımmben 8. Gün iş başı yapıcam 10 günüm bile yok ameliyattan sonra.bana da annem bakıcak ay olup bitsekte rahatlasak her saniye aklımda sorular.narkozdan uyanma anı korkutuyor beni
izledim siz de izleyebilirsiniz :)Kuzucum beni de izler misin benim fotom var
Daha güzeli olur benim göğüslerim yaptırmadan önce baya ayrık ve az doku sarkıklık vardı şuan nasıl oldu görüyosunuz :))Bence senin on numara beş yıldız senin ki gibi olacağını bilsem hemen yaptırırım ama tereddüt ediyorum
75C ve 80a ikiside oluyo tabi destekli desteksiz fark ediyo ben hala çoğu zaman ameliyat sütyeniyle geziyorum nefret ediyodum ama şuan en rahat onunlayım :)))Canım seninkiler harika duruyor nasıl 80 A olur imkansız bişey bu süper gözüküyor boyutu da cok iyi
Ağrı acı yok kesinlikle geçtiğim aylarda iğne batmaları oluyodu ama onlarda bitti şükür şuan kendi göğsüm gibi harika kıvamıda oyun hamuru gibi çok sevdim... spor yapıyorum hafif ağırlıklar ve squat filan ama çok aşırı zıpladığım zaman göğüslerim uyuşuyo tamamı o yüzden fazla hoplamalı hareketler yapmıyorum biraz daha zamanım var sanırımMedusamati, sen eylül başında ameliyat olmuştun galiba. Şu an ne durumdasın, ağrı acı falan? Mesela şu an spor yapıyor musun ya da yapabilecek halde misin?
küçülürler biraz daha. bana 300cc kas altı takıldı. izledim sizi
Ben kas zarı altı oldum istanbuldaKas zarı altı ameliyat olan kimler var?
Kas zarı altı ameliyat yapan doktorlar kimler? İstanbulda 2 tane var benim bildiğim ama ben Ankarada arıyorum. Var mı bilgisi olan?
Fotograf koydum demin buraya bakabilirsinestağfurullah öyle demek istemedim. ama böyle bi ameliyatta, hem ödemler inip hem memenin büyüdüğünü bir tek sizden duydum şaşırdım.
silikonlar yerine oturunca üstün sönüp alt tarafın dolgunluğunun daha meydana çıkacağı aşikar. ama B iken C olmasını sizden duyuyorum :)
Rabbim kolaylastirsin insallah umarim hersey gonlunce olur agrin acin hic olmaz inşallah canim sakin korkma biz burda senden guzel haberler bekliyoruzMerhabalar yarın saat 11 de ameliyata giriyorum insallah hersey yolunda gider mutlu olurum sonuctan en acisiz agrisiz sekilde kurtulurum insallah heyecan dorukta
Yaaa medusamatiiiBen kas zarı altı oldum istanbulda
şimdiden hayırlı olsun umarım dilediğiniz gibi olur.Merhabalar yarın saat 11 de ameliyata giriyorum insallah hersey yolunda gider mutlu olurum sonuctan en acisiz agrisiz sekilde kurtulurum insallah heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?