Canim beni de izler misinAy cok tesekkür ederim güzel dileklerin için canım benim :)
Ben sizi izliyorum zaten de siz beni izlemiyorsunuz :)Canim beni de izler misin
Geçmiş olsun canim beni de izler misinKizlar 14 gunluk halimin fotolarini ekledim. Bugun dr kontrole gittim cok sukur her sey yolunda. Agir kaldirma dedi. Yan yatma konusunda da 1 aydan sonra dedi. Simdi de Yatarsin ama agrin olur dedi. Sabah kalkarken olan agrilarim icin de 1 aydan sonra gecer dedi. Cok sukur
Sen de beni izleyebilir misin kuzum bakmak istiyorum iyileşme sürecineCanim beni de izler misin
merhaba benide izlermisinizKizlar 14 gunluk halimin fotolarini ekledim. Bugun dr kontrole gittim cok sukur her sey yolunda. Agir kaldirma dedi. Yan yatma konusunda da 1 aydan sonra dedi. Simdi de Yatarsin ama agrin olur dedi. Sabah kalkarken olan agrilarim icin de 1 aydan sonra gecer dedi. Cok sukur
Ben spor yaptığımı söylediğimde bana kesinlikle kas altı olmaz o halde sana demişti daha soyunup muayeneye geçmemiştim.Eski performansı yakalayamazsın kasların kesilecek dedi.Soyunduğumda da inceledi kas üstü için yeterli dokun var şanslısın dedi( bana göre yoktu ) nitekim kas üstü oldum ameliyatımı ve bende belirgin asimetri vardı farklı cc ler kullanıldı halen bir tık belli oluyor bence umarım yardımcı olabilmişimdir.izliyorum şimdi seni bakabilirsin canım.Çok sevindim ameliyat olanlar arasında spor yapan birini bulduğum için. Sporculara genelde kas üstü mü yapıyorlar? Bir de beni izler misiniz fotoğraflarınızı görebilmem için?
Evet doktor muayene ediyor zaten nihayetinde o da cerrahKizlarr
Ya göğsümde bi sertlik hissettim sütün tamamen çekildiği göğüs
Genel cerrahiye gideyim dedim annem Nasıl olsa dr a gideceksin dr a söylersin o anlar ciddi bişeyse de usg ister illaki dedi ama estetik cerrahi böyle bi durumdan anlar mi annemde korkma süt dugumlenmistir dedi ama yine de aklıma kötü şeyler geliyo Kendi mememi beğenmedim mememden mi olacağım yoksa diye
Annemde kızdı mememden mi olacam anne diye gerizekalı gerizekalı konuşma dediEvet doktor muayene ediyor zaten nihayetinde o da cerrahileri durumlarda meme usg istiyorlar zaten.Bence endişelenme
Canım benide izlemeye alırmısınTeşekkür ederim :) Tam 2 saat önce ameliyatım bitti. Ağrı sadece drenlerin giriş yerlerinde var
Canım benide izlermisin birde ben ilk banyomu yaptım çok değişik oldum sanki emanet duruyorlar düşeceklermiş gibi geldi sanada olmuşmuyduKizlar 14 gunluk halimin fotolarini ekledim. Bugun dr kontrole gittim cok sukur her sey yolunda. Agir kaldirma dedi. Yan yatma konusunda da 1 aydan sonra dedi. Simdi de Yatarsin ama agrin olur dedi. Sabah kalkarken olan agrilarim icin de 1 aydan sonra gecer dedi. Cok sukur
ahahaha uzun süredir süt vardı,öncesi zaten hamilelik.memelerinin kendi sertliğidir belki,Annemde kızdı mememden mi olacam anne diye gerizekalı gerizekalı konuşma dedisüt düğümü o diyo yinede sorarsın adama muayne eder dedi ben biraz paniğim kiz
Bilmiyom ki kuzu olabilir tabi nasılsa muayenede belli olur neymisahahaha uzun süredir süt vardı,öncesi zaten hamilelik.memelerinin kendi sertliğidir belki,sadece sen unutmuşsundur,annenin dediği gbi biriken bir miktar sütte sertlik yapmış olabilir
Tavsiyem genel cerrahi gidip usg çektir.Kizlarr
Ya göğsümde bi sertlik hissettim sütün tamamen çekildiği göğüs
Genel cerrahiye gideyim dedim annem Nasıl olsa dr a gideceksin dr a söylersin o anlar ciddi bişeyse de usg ister illaki dedi ama estetik cerrahi böyle bi durumdan anlar mi annemde korkma süt dugumlenmistir dedi ama yine de aklıma kötü şeyler geliyo Kendi mememi beğenmedim mememden mi olacağım yoksa diye
Normal,hepimizde olan birşey bu . Geçecek merak etmeIyi aksamlar arkadaslar bugun 4 gunum ameliyat olali hersey yolundA sukur ama sag mememin ustune dokundugumda icinde baloncuk su var gibi oluyor normalmi acaba sol gogusumde yok ama ayni sey
Benide izlermisinKizlar 14 gunluk halimin fotolarini ekledim. Bugun dr kontrole gittim cok sukur her sey yolunda. Agir kaldirma dedi. Yan yatma konusunda da 1 aydan sonra dedi. Simdi de Yatarsin ama agrin olur dedi. Sabah kalkarken olan agrilarim icin de 1 aydan sonra gecer dedi. Cok sukur
Tesekkur ederim yasanilanlari duymak guzel oluyor insan rahatliyor.Normal,hepimizde olan birşey bu . Geçecek merak etme
Ama kuzu zaten gidicem estetik cerrahi dr una hani ona bilgi vericem hastanede zaten kendisi özel muayenehane değil aceba anlar mi diye şey ettim usg isteyebilir hani hemen ordaTavsiyem genel cerrahi gidip usg çektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?