Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Maşallah canım bomba gibisin canım ya buğün benim2. kontrolüm var ameliyat sütyenin ne kadar taktın beni çok sıkıyor sorucam buğün sporcu sütyeni taksam olmaz mı diye

Maşallah canım bomba gibisin canım ya buğün benim2. kontrolüm var ameliyat sütyenin ne kadar taktın beni çok sıkıyor sorucam buğün sporcu sütyeni taksam olmaz mı diye
Bana 1 ay takmamı söylemişti Doktorum fakat ben 2 hafta takabildim çok sıkıyordu. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım.

Canim benimde kas üstü 375cc ultra high profil

Merhaba herkese 9 gun bugun dikis ustundeki bantlar alininca dikislerim sızlama yapiyor bantli daha iyiydi sanki.. hem ameliyat sutyeni hem ustteki bant korse canimi sıkıyor silikonlar asagi insin diye takmak zorundaymisim bant korseyi. Dun gece sol tarafima yattim gunler sonra kalktigimda sanki protezler yana dusmus gibi geldi tas hissi korseyi herseyi cikardim geri yattim vallahi darrrr geldi bana. Regli olacam 3 4 gune onun sisligide var sanirim anlayamadim. Buna sukur diyorum.

Canımm çok güzel yan yatabilmen bile bu süreçte çok iyi senin hangi yöntem kaç cc olmuştu?? Kollarını kullanma durumun nasıl dik yürüyebiliyor musun? Benimde tam tamına son 1 hafta kaldı ameliyata :)) haftaya bugün kavuşmuş olucam hayırlısıysa.birde büyüklüğünden memnun kaldını mı

3 gun sonra cok iyiydim agir kaldirmadim sadece birde kapama gitmiyordu kollarim ama her gun farkediyor bir bakmissin saci i tariyorsun. Benim hem diklestirme hem protez oldu. 250 cc kas altı takildi.

Selam herkese. Dün 11. günümdü. Kontrole gittim. Her şey yolunda. Bantları aldı. Sol göğsüme üstten masaj verdi. Sol biraz şiş. Maalesef medical sütyen takılacak. Bir ay sonra kontrole gel yine dedi.

Kızlar bu 2 memede ödemlerin farklı iyileşme hızı meselesi var ya.Sizin memelerin boyutu ne zaman eşitlendi tam olarak,kaç ay sonra?

Kizlar bugun benim 17-18 gunum. Her isimi kendim yapiyorum. Kisiye gore degisiyor ama ameliyattan sonra iyilesme suresi 3 ila maksimum 7 gun. Calisiyorsaniz ve agir bir isiniz yoksa agir kaldirmiyorsaniz 7 gun sonra isinize rahat donersiniz.
Ben simdi silikonlara alistim zaman zaman gayri ihtiyari agir kaldiriyorum farkedince hemen birakiyorum. Ustlerde hafif yumusama basladi. Ust kisimlardan gelen su ya da poset gibi ses artik gelmiyor
Lakin hala yukarda duruyorlar kendime aynadan bakinca biraz sonra ucacam heralde hissi var o kadar yukardalar yani.
Ilk bir hafta ben neden ameliyat oldum ne gerek vardi dusuncesi yavas yavas kendini mutluluga birakiyor emin olun.
Bir de ne kadar genc yasta ameliyat olursaniz iyilesmenizde sanirim o kadar hizli oluyor. Ilerleyen yaslarda iyilesmeniz de sanırım biraz zaman aliyor mesela benim iyilesmem 1 haftayi buldu.

3 gun sonra cok iyiydim agir kaldirmadim sadece birde kapama gitmiyordu kollarim ama her gun farkediyor bir bakmissin saci i tariyorsun. Benim hem diklestirme hem protez oldu. 250 cc kas altı takildi.
Çok sevindim süper ben de olsamda atlassam artık gerçekten günler yaklaştıkça insan panik oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…