Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Silikonu hissetmiyorum ama tuttuğum zaman çok ağır geliyo daha büyük cc leri düşünemiyorum .. kas altıyla kas zarı altının farkı silikonun daha rahat dolaşması göğüste heralde kas zarı altında ..

Iste ben alttan tuttugumda bi agirlik hissedemiyodum sanki oraya zampla yapistirilmis gibi duruyodu egilsemde kalksamda yanada yatsam o sekilde duruyodu hic oynama vs de olmuyodu yana yatinca biraz yana kayma fln olurda bi agirligini hissedersin ya oyle bsy hic olmadi

Evet benimki kas üstü mesela ve ilk defa dün yan yatmayı denedim ama tamamen yan bile değildi hafif dönmüştüm ve 3 dk geçmeden ağrı girdi. Sırt üstü yatmaktan sırtıma ağrılar giriyor artık

Evet benimki kas üstü mesela ve ilk defa dün yan yatmayı denedim ama tamamen yan bile değildi hafif dönmüştüm ve 3 dk geçmeden ağrı girdi. Sırt üstü yatmaktan sırtıma ağrılar giriyor artık
Bir de kızlar ameliyatın 16. Günündeyim ve bugün hasta oldum, normalde göğüslerim ağrımazdı ama silikondan dolayı sanırım aşırı hassaslaştı yani dokunamıyorım göğüs uçlarıma hatta spor sütyeni bile aşırı rahatsız ediyor şu durumda

Kızlar benimde kas üstü 2bucuk ay olacak nerdeyse doğal durduğunu düşünüyorum benimde 375 cc bayada büyük kondu yani ama yinede doğal duruyor keşke 400yaptirsaydim diyorum sonra şimdiki haliyle foto atıp fikrinizi sorucam biri bayağı yumuşak normal meme gibi ama diğeri sanki silikon içinde sıkışmış gibi hala sert ne zaman yumuşar acaba o da ben 5.gun yan yatmaya başladım 1.aydan sonrada üstüne yatmaya başladım hiç bi ağrı yaşamadım uyku konusunda geçen gün eşim buz gibi eliyle göğsüme dokundu hiç tepki vermedim diye şaşırdı yani hala çok hissetmiyorum bu his olayida ne zaman gelecek acaba

Beni izler misiniz?

Beni de izler misiniz

Bende izlermisin

Bu ameliyat sabır işi bunu cok iyi anladım her gün aynaya bakmaktan incelemekten fenalık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…