Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar bana bi el atin.kafam karman çorman olmus durumda.bursada ameliyat olcam.aslinda istanbulu dusunuyordum ama olmadi bazi sebeplerden.burda gorustugum birkac doktor var.hangisine karar vereyim sasirdim.albumlerimde fotolarim var.bakip bana fikir verirseniz sevinirim.ilk ameliyatimi yapan doktorum 400 cc kas ustu yuvarlak yapicam diyo.simdi bende 495 cc var.hani 180 gr icin protezi digeriyle degistirmek de bana gereksiz geliyor.projeksiyon olarak 1 bucuk cm var.diklestirme de yapicak.ama 400 cc de ufak bir protez degil.diklestirme yapacak ama sarkma olur diye endiseliyim.bir diger prof hoca da en az 375 cc koyarim yuvarlak ve kas ustu dedi.diklestirme de olcak.gogus capin genis.daha ufak olmaz dedi.en son gorustugum doktor da damla model 280 yada 300 cc dual plan diklestirme dedi.esim arkadaslarim falan buyuklugu iyi diyolar.yapicaksan diklestirme yaptir diyolar.kafam kazan gibi.ilk doktordan da 4 ay once 18 kasima gun almistim.bi telas bi kararsizlik olustu iyice.bu arada bursada gorustugum hicbir doktor kas alti uygun gormedi.meme dokum var diye mi bilmiyorum.fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar doktor Arda Katırcıoğlu ile yazmıştım. Gayet olumlu cevaplar vermiş muhayeneye gideceğim. Bilgisi olan yada operasyon geçiren var mı Arda beye?
Kızlar bilgisi olan var mı? Ben çok kararsızım hiç yorum bulamadım kendisi hakkında

Canım,senin için en iyi kararı yine sen verirsin .. Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah..

Sizin göğüsleriniz Büyüklüğü iyi gibi ama birazcık daha büyük olabilir
ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Sakın küçük taktırmayın pişman olursunuz
Bugün kontrole gittim ilk günkü gibi çok ilgilii davrandıı çok mennnum çok

Cnm bende suan 495 cc damla protez var.zaten d cup kullaniyorum.daha buyuk olsun istemezdim.ben ilerde sarkma olmiycagini bilsem sadece diklestirme yaptirirdim.ama hem sarkma riskinden dolayi hem agirliktan boynumda olan sikintidan dolayi mecburen protezi küçültmek zorundayim

Şu an çok güzel duruyorlar ama anladım fatih bey ile görüştünüzmü peki

Şu an çok güzel duruyorlar ama anladım fatih bey ile görüştünüzmüki
Cnm ben bursada yasiyorum ve burda olucam ameliyatimi.pekcok doktorla gorustum.henuz tam karar vermedim.cunku hepsi farkli cc ler ve yöntemler önerdiler

Cnm ben bursada yasiyorum ve burda olucam ameliyatimi.pekcok doktorla gorustum.henuz tam karar vermedim.cunku hepsi farkli cc ler ve yöntemler önerdiler
Belinizin inceliği mükemmellllll göbek yok valla manşallaah ah ah benimde öle olsun çok isterdim

Merhabalar;
iki hafta önce ameliyatımı Esteworld hastanesinde oldum. Ameliyatımı Op Dr. Volkan Serdar Otrakçı gerçekleştirdi. Çok memnun kaldım. Sağ Göğsüme 325cc sol Göğsüme ise 300cc Mentor Protezleri Kas arkasına konuldu. Boyum 1.70 cm 58 kilodayım. Müthiş bir doktor. Başarıların daim olsun Volkan Hocam.
Herkes güleryüzlü ve pozitif :) Bilgi ve ilgi sizin icin önemliyse 100% tavsiye ederim. Bu vesile ile kendilerine tekrar teşekkür ediyorum :)
Sevgilerimle
Ayşegül A.

Merhaba ben yurt disindayim ve ameliyat icin gun aldim bi kac gündur sizleri takip ediyorum büyuklügune karar veremedim sizler en fazla 300 cc den bahsediyorsunuz bana doktor 425cc yada 450 cc anlastik tekrar gidicem cok buyuk oksun istemiyorum aslinda kücükde istemiyorum zormus karar vermek yardima ihtiyacim var ben 1.63 ve 52 kiloyum gögüslerim avuc ici kadar gögüs alti ölcüm 80 gögüs üstü 87 75 c südyen kullaniyorum aceba türkiyede ölcumler farklimi ondanni burda 400 cc den badliyor doktor aslinda cok sorum var sizlere rica etsem bana destek olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…