- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
çok sivilcen yoksa başlama derim ben geçen sene kullandım 7 ay ve sonucu evet artık çıkmıyor ama inanılmaz bel ağrıları oldu ve 4 kilo verdim iyi düşün derim gerçi benimki roaccutane ama sonuçta içeriği hepsinin aynı karar senin bu arada kaç yaşındasın?Kızlar ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti , sivilcelerim için doktor ACNEGEN hapını verdi sizce bi zararı olur mu ?
Canım resim koyarsan daha net bilgi verebiliriz. Mesela benim memealtı 80 cm, meme ile 83 cm idi . Ne dokum vardı ne de sarkmış deri . Memelerim de çok ayrık olduğu için , yanlardan taşmasın diye 325 cc yuvarlak high profil kondu . Senin göğüsler birleşikse ve sarkmış / içi boşalmış memelerin varsa 400 cc ve üzeri ideal ve çok güZel olur.Merhaba ben yurt disindayim ve ameliyat icin gun aldim bi kac gündur sizleri takip ediyorum büyuklügune karar veremedim sizler en fazla 300 cc den bahsediyorsunuz bana doktor 425cc yada 450 cc anlastik tekrar gidicem cok buyuk oksun istemiyorum aslinda kücükde istemiyorum zormus karar vermek yardima ihtiyacim var ben 1.63 ve 52 kiloyum gögüslerim avuc ici kadar gögüs alti ölcüm 80 gögüs üstü 87 75 c südyen kullaniyorum aceba türkiyede ölcumler farklimi ondanni burda 400 cc den badliyor doktor aslinda cok sorum var sizlere rica etsem bana destek olurmusunuz
Gittim aldım ilacı başladım bu akşam 22 yaşındayım, benim korkum meme estetiğine bi zararı olur muçok sivilcen yoksa başlama derim ben geçen sene kullandım 7 ay ve sonucu evet artık çıkmıyor ama inanılmaz bel ağrıları oldu ve 4 kilo verdim iyi düşün derim gerçi benimki roaccutane ama sonuçta içeriği hepsinin aynı karar senin bu arada kaç yaşındasın?
Büyük olmasindan endiseleniyorum 400 cc yuvarlak bi meme yapim var ici bos ama sarkik deyil tekrar gidip dokla görüscem burdaki doktorlar karari hastaya birakiyoruz karisamam bi oneeide bulunamam dedigi icin cok zorda kaldim birde ben dolgun dik durmasini istedigim icin sert olan silikonu secdim iki cesit gosterdi bi yumsak digeri sertti nasil durur bilemedimCanım resim koyarsan daha net bilgi verebiliriz. Mesela benim memealtı 80 cm, meme ile 83 cm idi . Ne dokum vardı ne de sarkmış deri . Memelerim de çok ayrık olduğu için , yanlardan taşmasın diye 325 cc yuvarlak high profil kondu . Senin göğüsler birleşikse ve sarkmış / içi boşalmış memelerin varsa 400 cc ve üzeri ideal ve çok güZel olur.
Mutlulukcum maşallah kız prof olmuşsun valla canım benimCanım resim koyarsan daha net bilgi verebiliriz. Mesela benim memealtı 80 cm, meme ile 83 cm idi . Ne dokum vardı ne de sarkmış deri . Memelerim de çok ayrık olduğu için , yanlardan taşmasın diye 325 cc yuvarlak high profil kondu . Senin göğüsler birleşikse ve sarkmış / içi boşalmış memelerin varsa 400 cc ve üzeri ideal ve çok güZel olur.
Canımm bende diyorum benim kadar erken yaşta ameliyat olan yok seni duydum sevindim vallaGittim aldım ilacı başladım bu akşam 22 yaşındayım, benim korkum meme estetiğine bi zararı olur mu
Canım doktora sormuştum o konuyu aynı sebepten bana şey dedi memede kitle falan yazarız dedi.. Sonuçta memeyle alakalı herşey protez takıldığı anlamına gelmez dedi..Kizlar ameliyat sonrasinda isyerine rapor vermem lazim.özel hastanede olucam ameliyatimi.raporda ne yazdirsam bilmiyorum.isyerindekilerin bilmesini de istemiyorum.doktorun kaşesinde yazcak estetik ve plastik cerrah diye.
Büyük olmasindan endiseleniyorum 400 cc yuvarlak bi meme yapim var ici bos ama sarkik deyil tekrar gidip dokla görüscem burdaki doktorlar karari hastaya birakiyoruz karisamam bi oneeide bulunamam dedigi icin cok zorda kaldim birde ben dolgun dik durmasini istedigim icin sert olan silikonu secdim iki cesit gosterdi bi yumsak digeri sertti nasil durur bilemedim
Ameliyattan yana bi sıkıntı yok canım ol kesinlikle öneririm yani, ilacıda soracam doktoraCanımm bende diyorum benim kadar erken yaşta ameliyat olan yok seni duydum sevindim vallafotolarını bekliyorum o zaman heyecanla ilaç olayına gelince bana kalırsa doktoruna sormadan kullanma derim. Çünkü allah korusun yarın bugün bi kaşıntı falan olur bişey olur ilaçtan bilir kendini suçlarsın.. Su2 iyileşme süreci daha önemli
Ameliyattan yana bi sıkıntı yok canım ol kesinlikle öneririm yani, ilacıda soracam doktora
Beni de izlermisin.16 kasimda ameliyat olacagim da.bilgi amacli.seninki kac cc cnmYarın çekip atarım canım :)
36 günlük:) koyacam canım bugün yarınkuzuu m senin güzelliklerin yeni halini koysana merak ediyorum kaç günlük şuan da
İzliyorum canım, 275cc yuvarlakBeni de izlermisin.16 kasimda ameliyat olacagim da.bilgi amacli.seninki kac cc cnm
Cnm bende damla var.iki hafta sonra ikinci ameliyati olcam.yuvarlak takilicak.damla model protezlerin icinde en sert olani.3 senedir damla protezim var.kendi dokum oldugu icin cok disardan belli olmuyor sertligi.ama hic dokun yoksa damla olmaz gibime geliyor.cunku gercekten sert bir protez.ha damlanin tek avantaji disardan bakilinca silikon oldugu belli olmuyor.gerci yuvarlak protez de cok dogal sonuclar yakalaniyor.doktorun teknigine bagli tabi.diger bir avantaji da doktorum soylemisti.kapsül riski damla protezde cok cok nadir oluyomus.sert protez oldugu icin kas baski yapip ezemiyor ve sekil bozuklugu yaratamiyor demisti doktorumAyin 20.de amaliyat günüm ve karar vermekde zorlaniyorum yuvarlak silikon istiyorum ve cok yumsak olmasini istemiyorum zaten biktim ici bos ben yatinca memelerimin iyce kaybolmasindan ama nasil durcak endise ediyorum damla daha dogalmis kafam karisti
Aldım izlemeye bak bakalım :)
aynı durum bende de vardı ameliyat oldum bugün 11.günüm doktora bilinmesini istemiyoru. dedim memede yağ nekrozu yazdı rapora memeden kitle alınması anlamına geliyor bölümle alakasız birşey yazamazlar zaten doktora anlatırsan kendisi ayarlar birşeylerKizlar ameliyat sonrasinda isyerine rapor vermem lazim.özel hastanede olucam ameliyatimi.raporda ne yazdirsam bilmiyorum.isyerindekilerin bilmesini de istemiyorum.doktorun kaşesinde yazcak estetik ve plastik cerrah diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?