Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende yag bezesi yada kist ameliyati diye yazdirmayi dusunuyorum rapora.millete laf anlatamam.erkek personel de var.gerek yok bilmelerine bence

kizlarr bende dun sabah oldum ameliyatimi,aksam eve gidecegim.. agrim yok cok sukur.. ama elim kolum kisitli gibi..
ysrin kontrolum var ve bandaj acilcak.

ne zaman yataktan tek basima rahat kalkarim..
dus filan nasil olcak(

Bende 16 kasım da olacagim.bende tecrubeli bayanlardan yardim bekliyorum ☺

kizlarr bende dun sabah oldum ameliyatimi,aksam eve gidecegim.. agrim yok cok sukur.. ama elim kolum kisitli gibi..
ysrin kontrolum var ve bandaj acilcak.

ne zaman yataktan tek basima rahat kalkarim..
dus filan nasil olcak(
Canım çok geçmişler olsun :) Eger ameliyatın kas altıysa kendi başına kalkman 4-5günü bulur maalesef ilk duşunu da annenden yardım alarak yaparsan rahat edersin bi hafta sonunda cok rahat dus da alırsın kalkabilirsin de yardım almadan hayırlı olsun

tesekkur ederim foto cektirdim ameliyat oncesi sonrada cekilecek paylasicam sizlerle..
yarin obur gunde tatil pazartesi is basi ama el vermeden yataktan kalkamiyorum henuz.. toparlayayim ins tez zamanda dual plane yapildi bana yari kas alti yari kas ustu gibi tanimlaniyor sanirim.. cook tesekkur ederimm

Çok gecmiş olsun Can'ım inşallah hemen toparlar tadını çıkarmaya başlarsın :)
Sen kime ameliyat olmuştun??

fotograf koyacagim kontrolden sonra cekilince once sonrasi yapacagim dual plane oldu 240 cc lik azcik dokum vardi

fotograf koyacagim kontrolden sonra cekilince once sonrasi yapacagim dual plane oldu 240 cc lik azcik dokum vardi
Bana da 265cc koyuldu canım:) şimdiden baya yumusadilar benimkiler ilk günler taş gibiydiler kıpırdamıyolardı merak etme biraz sabırla istedigin gibi olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…