Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben şu an şerbetçi otu ve hyıt tohumu kulanıyorum ameliyattan çekiniyorum çünki inşallah iyi gelirde bende paylaşırım

Kızlar ankarada yaşıyorum ve büyütme operasyonu düşünüyorum. doktor-hastane önerilerinizi alabilirmiyim? Teşekkürler
ben şu an şerbetçi otunu ve hayıt tohumu denniyorum bende operasyon dan çekindiğim için doğal yönetmelerle ibrahim saraçoglundan duydum

Kafam iyice karıştı, fotografları görünce çok hevesleniyorum. Hemen gel yat deseler yatacam ameliyat masasına fakat yorumları okuyorum ne yapacağımı şaşırıyorum imdatttt yardım

Bugun tam 7. Günüm. Ilk gün icten ice pişmanlık duygusu yasarken şimdi bir an evvel iyilesmesi derdindeyim. Ciddi anlamda psikolojinizi bozan bie meme yapınız varsa derhal ameliyat olun ancak bu süreç için kendinizi vok iyi hazırlayın derim. Yazilan ve sanılanın aksine ağır ve zorlu bir süreç çünkü.

Selda hanım istanbuldamısınız kime ameliyat oldunuz bende dr bulup bir an önce ameliyat olmsk istiyorum

Hayir istanbulda değilim maalesef. Ama size tavsiyem sizi gerçekten anladigina emin oldugunuz frekansınizin tuttugu bir cerrah tercih edin. Yüz kisinin iyi dedigi biri sizi memnun etmeyebilir. Dren takan, özelde 1 gece yatıran, sorulariniza ameliyat sonrasi da tahammül edip sizle ugrasabilecek birini seçin.

Dren konusunu neden özellikle belirttin canım

İkidoktorda dren takacağını söyledi fakat biri kas altı biri kas üstü dedi hangisi iyi bilmiyorum birsürü yorum var doğal dururmu nasıl olur

İkidoktorda dren takacağını söyledi fakat biri kas altı biri kas üstü dedi hangisi iyi bilmiyorum birsürü yorum var doğal dururmu nasıl olur
Ameliyat bitiginde duruma bakılır. Eger kan sızıntıları varsa dren takılır,yoksa takılmasına gerek yok..
Meme dokunuz varsa,protezi gizleyecek kadar kas üstü uygundur. Fakat dokunuz az ise kas altında daha doğal durur
İsterseniz bir iki doktorla daha görüşün öyle karar verin

Dren hem morarmayi hem de ödemi önlüyor çünkü. Ciddi fark oluyor arada.
Ödem her türlü olur,morarmada öyle.. Eğer içeride kan birikirse bu ciddi sorunlara yol açar. İkinci kez ameliyat olup içerideki kanın boşalması gerekir.
Dren her hastaya takılmaz,gerek görülürse takılır..

En iyisi bu galiba nasıl olacağı merak konusu teşekkürler

Her doktor dren takmıyor ya canım o zaman takılmayanlarda morarma ödem oluyo .. Dren takılırsa bunlar en aza iniyo diyebilirmiyiz
Benim meme ameliyatinda dren takilmadi mesela.doktor gerekli gorurse takiyor.bende dren takilmadigi halde sargilar acildiginda doktor bile şok oldu.ne morarma ne kizariklik ne ödem ne sararma.hicbiri yoktu.bunyem oyle istemiski protezleri tepki dahi vermedi.hemen sahiplendi

merhaba kızlar,

ben de bugun Eser Aydoğdu hanımla görüştüm, kendisi bana damla ve 325 cc önerdi. Sizler hangi tip silikon kullanıyorsunuz ve resim görebiliyor muyuz ? Forumda yeniyim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…