Ben de izlemeye aldım ama goremiyorumIzlesene beni400 cc ...
Ben de izlemeye aldım ama goremiyorum
Ben de izlemeye aldım ama goremiyorum
ben şu an şerbetçi otu ve hyıt tohumu kulanıyorum ameliyattan çekiniyorum çünki inşallah iyi gelirde bende paylaşırımKizlar bana bi el atin.kafam karman çorman olmus durumda.bursada ameliyat olcam.aslinda istanbulu dusunuyordum ama olmadi bazi sebeplerden.burda gorustugum birkac doktor var.hangisine karar vereyim sasirdim.albumlerimde fotolarim var.bakip bana fikir verirseniz sevinirim.ilk ameliyatimi yapan doktorum 400 cc kas ustu yuvarlak yapicam diyo.simdi bende 495 cc var.hani 180 gr icin protezi digeriyle degistirmek de bana gereksiz geliyor.projeksiyon olarak 1 bucuk cm var.diklestirme de yapicak.ama 400 cc de ufak bir protez degil.diklestirme yapacak ama sarkma olur diye endiseliyim.bir diger prof hoca da en az 375 cc koyarim yuvarlak ve kas ustu dedi.diklestirme de olcak.gogus capin genis.daha ufak olmaz dedi.en son gorustugum doktor da damla model 280 yada 300 cc dual plan diklestirme dedi.esim arkadaslarim falan buyuklugu iyi diyolar.yapicaksan diklestirme yaptir diyolar.kafam kazan gibi.ilk doktordan da 4 ay once 18 kasima gun almistim.bi telas bi kararsizlik olustu iyice.bu arada bursada gorustugum hicbir doktor kas alti uygun gormedi.meme dokum var diye mi bilmiyorum.fikirlerinizi bekliyorum
bencede doğal yönetemleri denemek lazımValla cok kararsiz kaldim.oyle mi olsun boyle mi olsun diye.arastiriyorum hala.acele etmiyorum.
ben şu an şerbetçi otunu ve hayıt tohumu denniyorum bende operasyon dan çekindiğim için doğal yönetmelerle ibrahim saraçoglundan duydumKızlar ankarada yaşıyorum ve büyütme operasyonu düşünüyorum. doktor-hastane önerilerinizi alabilirmiyim? Teşekkürler
Aynen bende öyleyim bir an önce olsada bitseKafam iyice karıştı, fotografları görünce çok hevesleniyorum. Hemen gel yat deseler yatacam ameliyat masasına fakat yorumları okuyorum ne yapacağımı şaşırıyorum imdatttt yardım
Selda hanım istanbuldamısınız kime ameliyat oldunuz bende dr bulup bir an önce ameliyat olmsk istiyorumBugun tam 7. Günüm. Ilk gün icten ice pişmanlık duygusu yasarken şimdi bir an evvel iyilesmesi derdindeyim. Ciddi anlamda psikolojinizi bozan bie meme yapınız varsa derhal ameliyat olun ancak bu süreç için kendinizi vok iyi hazırlayın derim. Yazilan ve sanılanın aksine ağır ve zorlu bir süreç çünkü.
Dren konusunu neden özellikle belirttin canımHayir istanbulda değilim maalesef. Ama size tavsiyem sizi gerçekten anladigina emin oldugunuz frekansınizin tuttugu bir cerrah tercih edin. Yüz kisinin iyi dedigi biri sizi memnun etmeyebilir. Dren takan, özelde 1 gece yatıran, sorulariniza ameliyat sonrasi da tahammül edip sizle ugrasabilecek birini seçin.
Dren konusunu neden özellikle belirttin canım
İkidoktorda dren takacağını söyledi fakat biri kas altı biri kas üstü dedi hangisi iyi bilmiyorum birsürü yorum var doğal dururmu nasıl olurHayir istanbulda değilim maalesef. Ama size tavsiyem sizi gerçekten anladigina emin oldugunuz frekansınizin tuttugu bir cerrah tercih edin. Yüz kisinin iyi dedigi biri sizi memnun etmeyebilir. Dren takan, özelde 1 gece yatıran, sorulariniza ameliyat sonrasi da tahammül edip sizle ugrasabilecek birini seçin.
Ameliyat bitiginde duruma bakılır. Eger kan sızıntıları varsa dren takılır,yoksa takılmasına gerek yok..İkidoktorda dren takacağını söyledi fakat biri kas altı biri kas üstü dedi hangisi iyi bilmiyorum birsürü yorum var doğal dururmu nasıl olur
Ödem her türlü olur,morarmada öyle.. Eğer içeride kan birikirse bu ciddi sorunlara yol açar. İkinci kez ameliyat olup içerideki kanın boşalması gerekir.Dren hem morarmayi hem de ödemi önlüyor çünkü. Ciddi fark oluyor arada.
En iyisi bu galiba nasıl olacağı merak konusu teşekkürlerAmeliyat bitiginde duruma bakılır. Eger kan sızıntıları varsa dren takılır,yoksa takılmasına gerek yok..
Meme dokunuz varsa,protezi gizleyecek kadar kas üstü uygundur. Fakat dokunuz az ise kas altında daha doğal durur
İsterseniz bir iki doktorla daha görüşün öyle karar verin
Her doktor dren takmıyor ya canım o zaman takılmayanlarda morarma ödem oluyo .. Dren takılırsa bunlar en aza iniyo diyebilirmiyizDren hem morarmayi hem de ödemi önlüyor çünkü. Ciddi fark oluyor arada.
Benim meme ameliyatinda dren takilmadi mesela.doktor gerekli gorurse takiyor.bende dren takilmadigi halde sargilar acildiginda doktor bile şok oldu.ne morarma ne kizariklik ne ödem ne sararma.hicbiri yoktu.bunyem oyle istemiski protezleri tepki dahi vermedi.hemen sahiplendiHer doktor dren takmıyor ya canım o zaman takılmayanlarda morarma ödem oluyo .. Dren takılırsa bunlar en aza iniyo diyebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?