Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kizlar resim koymaya calistim ama beceremedim ya ben..
nasil yapiliyor bir anlatin bana yukle diyorum yuklemio.. cok mu sis bunlar yoksa bana buyuk mu ben mi kucuk kaldim

Keşke onla alakası olsaydı benimkiler o an sarıp sarmalardı heralde çok şanslısın valla canım

merhaba göğüs büyütlme ameliyatı olmak istiyorum önerisi olan var mı ?

nasil yapiliyor bir anlatin bana yukle diyorum yuklemio.. cok mu sis bunlar yoksa bana buyuk mu ben mi kucuk kaldim
Yukarıda adının solunda 3 çizgi çizgi var altalta. Orayı tıkla, albümleri tıkla, foto ekle ile ekle canım. Geçmiş olsun.

benim iş yerime yakın diye Ankarada Nebil bozdogana muayene oldum. düşünme aşamasındayım hala

ben de düşünme aşamasındayım hala, ali murat akkuş, salih emre üregen, naci çelik bunlardan birine olacağım fikri olan varsa ne söylerse kardır benim için aydınlatın lütfen kafam hep doktor seçme kısmında karışıyor

Ayni sorun bende de var cnm ya.max 100 kb resim yukleyebirsin uyarsi var.ama cektigim butun fotolar en az 750 kb.. bayanlar bir el atin şu işe ☺

Ayni sorun bende de var cnm ya.max 100 kb resim yukleyebirsin uyarsi var.ama cektigim butun fotolar en az 750 kb.. bayanlar bir el atin şu işe ☺
evet aynen ben becremedim sandim ama sonra fark ettim boyut buyuk diyor tamam artik memelerim buyukte resme sigmayacak kadar degilo kadar degilisin sakasi bu foto boyutu nasil kuculuyor yorumlarinizi merk ediyirum

evet aynen ben becremedim sandim ama sonra fark ettim boyut buyuk diyor tamam artik memelerim buyukte resme sigmayacak kadar degilo kadar degilisin sakasi bu foto boyutu nasil kuculuyor yorumlarinizi merk ediyirum
Bende de aynı şey oldu memeler de cok buyuk olmayınca sucu sitede aradım kızlar uzaktan çekin kendinizi sonra fotoyu kırpın icinde memisler görünene kadar biraz bulanık oluyo ama baska çözüm bilemiyorum

kizlarr bende dun sabah oldum ameliyatimi,aksam eve gidecegim.. agrim yok cok sukur.. ama elim kolum kisitli gibi..
ysrin kontrolum var ve bandaj acilcak.

ne zaman yataktan tek basima rahat kalkarim..
dus filan nasil olcak(

merhaba;

çok geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun :) . doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim

Ayse estetik aracılığı ile Serhat Tuncer ile görüştüm ağrılar ilaç ile en az seviyede oluyor zonklama değil sızı oluyor dedi büyüklüğü işlem esnasında deniyoruz hangisi iyi durursa onu yapıyoruz ama ortalama c kup yapıyoruz dedi 23 üne gün aldım doktor a güvenme ,kararsızlık ile korku arasındayım çok da istiyorum fakat ameliyat sonrası çok düşündürüyor ya bir sorun olursa veya ağrılı dönem uzun olursa gibi çekincelerdeyim.

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Bugün Dr. Oğuz Kılıç'a meme büyütme operasyonu ile ilgili bilgi almaya gittim ve diğer gittiğim doktorlar arasında en çok Oğuz beyi beğendim. Sizden ricam Oğuz Bey'e ameliyat olanınız varsa bana ameliyat sonrası resimlerinizi paylaşır mısınız?

kızlar çok önemli bir şey soracagım bana yardımcı olun lütfen. ben 9 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. meme altı kesisiyle kas altına yuvarlak protez yerleştirildi. galiba 290 cc . kutunun üzerinde 290 gram yazıyor. (hiç sormadım kontrole gidince soracagım) ağrı eşiğim yüksek olmasına ragmen çok ağrım oldu hatta dayanamadım neden yaptırdım diye ilk günler bayagı ağladım. şimdi ise şöyle bir sıkıntım var göğüslerim çok gergin ve sert. sanki hiç geçmeyecek bir basınc var. uyurken inanılmaz baskı yapıyor ve kalkınca çok ağrım oluyor. gün içerisinde de öyle sıkıyorlar ki beni çıkarıp atasım geliyor. bu baskı ve gerginlik gececek mi ? sizde de oldumu ?? birde sol mememin yarısı, meme başınında yarısı dahil olmak üzere uyuşuk geçer mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…