ah cok iyi anliyorum sizi aynen bend e boyleyim:/Kafam iyice karıştı, fotografları görünce çok hevesleniyorum. Hemen gel yat deseler yatacam ameliyat masasına fakat yorumları okuyorum ne yapacağımı şaşırıyorum imdatttt yardım
Keşke onla alakası olsaydı benimkiler o an sarıp sarmalardı heraldeBenim meme ameliyatinda dren takilmadi mesela.doktor gerekli gorurse takiyor.bende dren takilmadigi halde sargilar acildiginda doktor bile şok oldu.ne morarma ne kizariklik ne ödem ne sararma.hicbiri yoktu.bunyem oyle istemiski protezleri tepki dahi vermedi.hemen sahiplendi
Merhaba ne gibi bi öneri daha acık yazarsan yardımcı olabiliriz belkimerhaba göğüs büyütlme ameliyatı olmak istiyorum önerisi olan var mı ?
Yukarıda adının solunda 3 çizgi çizgi var altalta. Orayı tıkla, albümleri tıkla, foto ekle ile ekle canım. Geçmiş olsun.kizlar resim koymaya calistim ama beceremedim ya ben..
nasil yapiliyor bir anlatin bana yukle diyorum yuklemio.. cok mu sis bunlar yoksa bana buyuk muben mi kucuk kaldim
Ayni sorun bende de var cnm ya.max 100 kb resim yukleyebirsin uyarsi var.ama cektigim butun fotolar en az 750 kb.. bayanlar bir el atin şu işe ☺kizlar resim koymaya calistim ama beceremedim ya ben..
nasil yapiliyor bir anlatin bana yukle diyorum yuklemio.. cok mu sis bunlar yoksa bana buyuk muben mi kucuk kaldim
Ameliyat oldun mu cnm.Bende 16 kasım da olacagim.bende tecrubeli bayanlardan yardim bekliyorum ☺
evet aynen ben becremedim sandim ama sonra fark ettim boyut buyuk diyor tamam artik memelerim buyukte resme sigmayacak kadar degilAyni sorun bende de var cnm ya.max 100 kb resim yukleyebirsin uyarsi var.ama cektigim butun fotolar en az 750 kb.. bayanlar bir el atin şu işe ☺
Bende de aynı şey oldu memeler de cok buyuk olmayınca sucu sitede aradımevet aynen ben becremedim sandim ama sonra fark ettim boyut buyuk diyor tamam artik memelerim buyukte resme sigmayacak kadar degilo kadar degil isin sakasi bu foto boyutu nasil kuculuyor yorumlarinizi merk ediyirum
kizlarr bende dun sabah oldum ameliyatimi,aksam eve gidecegim.. agrim yok cok sukur.. ama elim kolum kisitli gibi..
ysrin kontrolum var ve bandaj acilcak.
ne zaman yataktan tek basima rahat kalkarim..
dus filan nasil olcak(
Bende de aynı şey oldu memeler de cok buyuk olmayınca sucu sitede aradımkızlar uzaktan çekin kendinizi sonra fotoyu kırpın icinde memisler görünene kadar biraz bulanık oluyo ama baska çözüm bilemiyorum
Ben aynadan doğru cekiyorum mecbur cubugum olmayıncasirf bi is icin selfie cubugu alacagim yarin
evette benim el kol kisa sadece meme ucunu kirpip koyuyo gibi olacagim uzaktab cekimle orasi bolgesel kesecegimBen aynadan doğru cekiyorum mecbur cubugum olmayınca
Cnm aynadan kendini de cek.sonra kırp sadece gogsun kalsin karede. O zmn kb oluyor..Ben aynadan doğru cekiyorum mecbur cubugum olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?