Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun. Gün içindeki baskı , 2.hafta gibi biter.sadece sabah ilk kalktığında olur .o da 3. Hafta gibi biter.benim hiç ağrım olmadı ama baskı ve gerginlik çoKTU. Merak Etme bitecek canım

çook tesekkür ederim canımm... peki seninde mi kas altıydı. birde yumusaklıgın ve uyusuklugun nasıl

çook tesekkür ederim canımm... peki seninde mi kas altıydı. birde yumusaklıgın ve uyusuklugun nasıl
Canım benim de kasaltı dual plan idi.hiç doKum yoktu dümdüzdüm.meme uçlarında hiç his kaybı yoktu ama memenin alt lopunda hiç his yoktu.zamanla hepsi geçiyor. Mesela benim koltukaltı kesiSİ ile yapıldı.koltukaltında da 1 ay kadar hiç his yoktu.3 ay oldu benim hepsi geçti.:)

çok sağol canım içimi rahatlattın. protezlerimi hiç hissetmeyecegim günleri sabırsızlıkla bekliyorum .........

peki yumusaklik durumu nasil? birde zamanla asagiya dogru iniyormu? bana damla takildi ama sislik azaldi ama.hala tas gibi ve dik yukarda gibi.. benimde uyusuk ama agrim sadece sabahlari ilk yataktan kalkinca oluyor cok sukur 5 dakkada geciyor

peki yumusaklik durumu nasil? birde zamanla asagiya dogru iniyormu? bana damla takildi ama sislik azaldi ama.hala tas gibi ve dik yukarda gibi.. benimde uyusuk ama agrim sadece sabahlari ilk yataktan kalkinca oluyor cok sukur 5 dakkada geciyor
Zamanla yumuşuyor . Bunda var olan kasın kalınlığı ve gücü de belirleyici.güçlü ve kalın göğüs kasların varsa Protezin kendini belli etmesi biraz daha zaman alır. Çünkü yumuşayan silikon değil, kas.silikon zaten yumuşacık.kas gevşedikçe protezi serbest bırakacak.3_6_12. Aylar kritik aylar. Bünyeye göre bu aylarda tam doğallık yakalanıyor.mesela benim 3 ay doldu, ne sert ne de yumuşaklar.diri genç kız memesi gibiler şuan

ben silikonu sert diye fislemistim halbuki benim daha 10 gun olmadi ama umarim tez zamanda toparlar cicislerim

merhaba. benim on gün oldu yaptıralı. ben damla istemistim dogal olsun dedim. ama doktorum yuvarlak çok güzel durur sende dedi. kas altı olunca top gibi durmuyor gercekten . şimdiden bile normale dönmeye basladı.. benim yuvarlak proteze ikna olmamın sebebi şuydu acıkcası; ilerde emzirince üstler iyice boşalacak en azından yuvarlak olursa üsttede biraz dolgunluk olur dedim. bilmiyorum yanlışmı dusundum :) eser hanımla bende görüstüm ama daha uygun buldum ona yaptırdım

Carsamba gunu 2.ameliyatimi olucam.hem ilk ameliyatin tecrubesinden hemde arastirmalarim ve doktor gorusmelerimden dolayi simdi daha bilincliyim.ilk ameliyati olmadan önce hic ameliyat olmamis biri olarak hic korkmadim.tam tersi cok heyecanli ve mutluydum.anam simdi ödüm patliyor ya.dun ruyamda gordum.memelerimi doktor mandalina kadar yapmis.egri bügrü olmus.her yeri dikis izi.kabus lafi az kalir.psikolojim mi bozuldu ne.aslinda birazda ikinci ameliyatta da istedigim gibi olmazsa yada sorun cikarsa diye korkuyorum

inşallah istediğin gibi olur canım. gercekten hepimiz bilinçsz yatıyoruz ameliyat masasına. senin ilki kas altımıydı

hiç kötüyü düşünme güzel düşün ki güzel olsun

Aslinda biraz ameliyat sonrasi surec canimi sıkıyor. Yatamamak sirt agrilari sporcu sutyeni falan.offf yani.napalim girdik bi yola.katlanicaz artik
inan kolay geçecek böyle düşün zaten sütyen takıyorsun bu sefer daha küçük ağırlıkların olacak öyle düşün sonrası çektiğin sırt ağrıları vs kurtulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…