Zaten genel anesteziyle olcam ameliyatimi.ama cc konusunda kararsizim.cevremdeki herkes kucultme hatta hic ameliyat olma diyo ama tabi benim oncelikli sorunum boynum ve sirt agrim.biraz da hantal bir goruntu var.d cup bana fazla geldi.doktorum 400 cc yapalim daha azı tatmin etmez seni diyo.diklestirme de olacagi icin memeden fazla deri alinicak ve daha sıkı bir goruntu olucak.ama meme dokumdan da alacak mi bilmiyorum.hani ona gore mi 400 cc dedi anlamadim.ama benim icin fazla bir agirlik yine de.inan kolay geçecek böyle düşün zaten sütyen takıyorsun bu sefer daha küçük ağırlıkların olacak öyle düşün sonrası çektiğin sırt ağrıları vs kurtulacaksın
ben baktım fotolarına. giysiyle güzel ama çıplakken biraz aşağıda duruyor. sen dinleme kimseyi. diri olsun. çok güzel olacak. bunu düşün. yuvarlak daha güzel durur zaten. insallah ağrıların gider göğüslerin biraz küçülünce. 400 cc biraz büyük değil mi. gerçi tercih meselesi....bizi haberdar et :)Zaten genel anesteziyle olcam ameliyatimi.ama cc konusunda kararsizim.cevremdeki herkes kucultme hatta hic ameliyat olma diyo ama tabi benim oncelikli sorunum boynum ve sirt agrim.biraz da hantal bir goruntu var.d cup bana fazla geldi.doktorum 400 cc yapalim daha azı tatmin etmez seni diyo.diklestirme de olacagi icin memeden fazla deri alinicak ve daha sıkı bir goruntu olucak.ama meme dokumdan da alacak mi bilmiyorum.hani ona gore mi 400 cc dedi anlamadim.ama benim icin fazla bir agirlik yine de.
Ameliyat oncesi bu tur kabuslar gordum bende canim cok dusundugumuzden sanirim kabus olarak donuyo bize ..Carsamba gunu 2.ameliyatimi olucam.hem ilk ameliyatin tecrubesinden hemde arastirmalarim ve doktor gorusmelerimden dolayi simdi daha bilincliyim.ilk ameliyati olmadan önce hic ameliyat olmamis biri olarak hic korkmadim.tam tersi cok heyecanli ve mutluydum.anam simdi ödüm patliyor ya.dun ruyamda gordum.memelerimi doktor mandalina kadar yapmis.egri bügrü olmus.her yeri dikis izi.kabus lafi az kalir.psikolojim mi bozuldu ne.aslinda birazda ikinci ameliyatta da istedigim gibi olmazsa yada sorun cikarsa diye korkuyorum
sen şimdi alıştın büyük memeye küçücük olsa bu sefer mutsuz olursun 350 375 400 mü olur bilemem kendi dokunla beraber yine dolgun ama diri memeler güzel olurZaten genel anesteziyle olcam ameliyatimi.ama cc konusunda kararsizim.cevremdeki herkes kucultme hatta hic ameliyat olma diyo ama tabi benim oncelikli sorunum boynum ve sirt agrim.biraz da hantal bir goruntu var.d cup bana fazla geldi.doktorum 400 cc yapalim daha azı tatmin etmez seni diyo.diklestirme de olacagi icin memeden fazla deri alinicak ve daha sıkı bir goruntu olucak.ama meme dokumdan da alacak mi bilmiyorum.hani ona gore mi 400 cc dedi anlamadim.ama benim icin fazla bir agirlik yine de.
Bende 400 cc dusunmuyorum.suan 495 cc.yani 400 cc ile cok bir fark yok.cc konusunu doktorla bi dahaki gorusmemde karar vercemben baktım fotolarına. giysiyle güzel ama çıplakken biraz aşağıda duruyor. sen dinleme kimseyi. diri olsun. çok güzel olacak. bunu düşün. yuvarlak daha güzel durur zaten. insallah ağrıların gider göğüslerin biraz küçülünce. 400 cc biraz büyük değil mi. gerçi tercih meselesi....bizi haberdar et :)
Insallah cnm ya.sagolasin.nedense hic mutlu ve heyecanli degilim.biran once olsun bitsin istiyorum.Ameliyat oncesi bu tur kabuslar gordum bende canim cok dusundugumuzden sanirim kabus olarak donuyo bize ..
Icine ferah tut dr'una guven carsamba dualarim seninle olacak umarim cok cok mutlu olursun yeni memislerinle
Aldim cnmbeni de izlemeye alır mısın canım ?
Ben hem yine fazla buyuk olmasindan hemde cok kucuk olmasindan korkuyorum.bunun kararini biraz da doktoruma guvenerek vericem.meslegim geregi cok da ufak olmamasi lazim.solistim ben.sahne kostumlerimi goz dolduracak sekilde tasimam lazim yinesen şimdi alıştın büyük memeye küçücük olsa bu sefer mutsuz olursun 350 375 400 mü olur bilemem kendi dokunla beraber yine dolgun ama diri memeler güzel olur
Ben Hasan beye ameliyat oldum. Meme dokum vardı kas zarı altı yapıldı bana. Üst kısımda dokum yoktu. Zaman sonra sağ gögüs üst kısımda protezi hissettim. O bölgeye daha sonra yağ dolgusu yapıp protezi gizledik.kızlar bugun de Hasan Fındık ile görüştüm. Daha önce Eser hanım sana 325 yakışır demişti. Kocaman bir silikon koymuştu sporcu sutyenine. Valla etkilenmiştim ama çıkışta ama ben büyük istemiyorum ki diye düşünüp ya büyük olursa diye korkmuştum. Bugun Hasan bey de senin boy 1.75 kilo 58 ama minyonsun aslında sen. Dar bir yapın var. Sana 270 ile 350 arası birşey koyarız şu an birşey söyleyemem dedi. Eser hn. kas zarı altı yapalım demişti. Bu doktor hiç önermedi sana olmaz dedi. 2 sene sonra silikonları elinde gezersin o derece rahatsız eder dedi. Kafam karışık, siz ne diyorsunuz ? Gerçekten de doku yoksa kas zarı altı yapılmamalı mı acaba ?
Canim senin boyun uzunmus baya 270 küçük durur kesinlikle.. Ben 164um 47kiloyum 265cc takildi ciplakken tam vucuduma gore giysili küçük kalabiliyo, sen ki 175sin en az 300cc konuş ama 350ccyi de geçme ağır olmamasi icinkızlar bugun de Hasan Fındık ile görüştüm. Daha önce Eser hanım sana 325 yakışır demişti. Kocaman bir silikon koymuştu sporcu sutyenine. Valla etkilenmiştim ama çıkışta ama ben büyük istemiyorum ki diye düşünüp ya büyük olursa diye korkmuştum. Bugun Hasan bey de senin boy 1.75 kilo 58 ama minyonsun aslında sen. Dar bir yapın var. Sana 270 ile 350 arası birşey koyarız şu an birşey söyleyemem dedi. Eser hn. kas zarı altı yapalım demişti. Bu doktor hiç önermedi sana olmaz dedi. 2 sene sonra silikonları elinde gezersin o derece rahatsız eder dedi. Kafam karışık, siz ne diyorsunuz ? Gerçekten de doku yoksa kas zarı altı yapılmamalı mı acaba ?
ust kısımda protezi hissetmek nasıl oluyor canım ? yani kotu bir durum mu ? tam anlayamıyorum kusura bakma. eline mi geliyordu yaniBen Hasan beye ameliyat oldum. Meme dokum vardı kas zarı altı yapıldı bana. Üst kısımda dokum yoktu. Zaman sonra sağ gögüs üst kısımda protezi hissettim. O bölgeye daha sonra yağ dolgusu yapıp protezi gizledik.
Hasan bey her yöntemi yapan bir doktor sonuçta. Sana kas zarı altı olmaz,protezi hissedersin dediyse güven bence.
evet di mi ..bilemedim ya...kafam çorba oldu :) 300 yapsın ama kesinlikle en az öyle diyeyim.Canim senin boyun uzunmus baya 270 küçük durur kesinlikle.. Ben 164um 47kiloyum 265cc takildi ciplakken tam vucuduma gore giysili küçük kalabiliyo, sen ki 175sin en az 300cc konuş ama 350ccyi de geçme ağır olmamasi icin
Bana sizer denetmisti doktorum 200cc bile kocaman gelmisti bana korkmuştum buyuk olmasın demistim doktoruma sizerlar biraz yanıltıyorlar o 300ccde ısrar etti ama derim ince oldugu icin almamış. Ben küçük meme severim normalde ki keske 300 olsaymis diyorum olmuşken boyle de cok memnunum ama goz doymuyo maalesefevet di mi ..bilemedim ya...kafam çorba oldu :) 300 yapsın ama kesinlikle en az öyle diyeyim.
Volkan Tayfur beyi duymuştum daha önce de acaba fiyatları konusunda bilginiz varmı?Volkan Tayfur var,, ben Cemal Aytemiz beye oldum çok memnunum şuan ama o göğüs altı kesisi ile yapıyor
anladım canım o zaman 400 iyi bi büyüklük olur zaten artık alıştın büyüğe cok küçük olmamalı çok haklısınBen hem yine fazla buyuk olmasindan hemde cok kucuk olmasindan korkuyorum.bunun kararini biraz da doktoruma guvenerek vericem.meslegim geregi cok da ufak olmamasi lazim.solistim ben.sahne kostumlerimi goz dolduracak sekilde tasimam lazim yine
Canım ben de iz konusunda hassas olduğum, hiç meme dokum olmadığı için koltukaltı kesisi ile oldum. Çok memnunum, 3 ay dolmak üzere , izler hala belirgin ve kırmızı, inşallah 1 yıla kaybolacaklardokum olmadığı için meme altı kesisini Dr um önermedi, silikon kesi yerini çok gerer ve baskı yapar demişti. Koltukaltındaki kıllı bölgede 4 cm lik bir kesi ile protez yerleştiriliyor. Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Şimdilik herşey yolunda inşallah ileri de kapsül sorunu yaşamam / yaşamayıZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?