- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Heykeltıraş değil sonuçta bu, sizdeki malzeme neyse ona göre şekillenir ameliyat sonrası da.. Meme yapısı, dokusu, deri kalınlığı vs vs. hepsi etkili.. Birebir aynı protezi 2 farklı kişiye takınca aynı durmaz mesela.. Öyle fotoğrafla olacak iş değil yani..Çok teşekkür ederim bilgiler için bide birşey daha sorayım ameliyattan sonra şekil olarak istediğin gibi oldumu tam olarak ya da doğal duruyormu, bazılarında görüyorum çok yapay duruyor portakal koymuş gibi, bir resim versek mesela aynısını yapabiliyormu?
sadece büyütüyor yani, ben biraz da kaldırsın istiyorum malum çocuk emzirme olunca sarktı birazHeykeltıraş değil sonuçta bu, sizdeki malzeme neyse ona göre şekillenir ameliyat sonrası da.. Meme yapısı, dokusu, deri kalınlığı vs vs. hepsi etkili.. Birebir aynı protezi 2 farklı kişiye takınca aynı durmaz mesela.. Öyle fotoğrafla olacak iş değil yani..
Kaldırma da yapabilir tabi ki.. Eğer çok sarkık değilse protez ile toparlanabilir ama aksi halde ek bir yöntemle halledebilir.sadece büyütüyor yani, ben biraz da kaldırsın istiyorum malum çocuk emzirme olunca sarktı biraz
Protezin dalgalanmasını hissettim Can'ım. Birçok kişide meme sokuşu olmayan yerlerde bu sorun olabiliyor. Tamamen kusursuz bir görüntü yada sonuç beklemek zaten yanlış olur. Ufak tefek sorunlar olabilir. Sonuçta komplikasyonları olan bir ameliyat ..ust kısımda protezi hissetmek nasıl oluyor canım ? yani kotu bir durum mu ? tam anlayamıyorum kusura bakma. eline mi geliyordu yani
Göğsünde sarkma varsa,yani doktorların gögüs ölçüleri var o sınırı geçerse dikleştirme artı protez gerekir. Sarkma yoksa protez ile o içi boşalmış gögüs yeterli derecede toparlanır ve dik dolgun sexy göğüslerin olursadece büyütüyor yani, ben biraz da kaldırsın istiyorum malum çocuk emzirme olunca sarktı biraz
Sen en güzeli olabildiğince dolgun diri göğüslerim olsun de doktora. Ameliyatta birçok cc ile deneniyor zaten. Hangisi güzel durursa o tercih ediliyor,cc lere çok takılma. Vücut hatları önemli. Sadece boy kilo ile karar verilmiyor. Kalça omuz genişliğin,vücudun komple bir bütün ile olaya bakılmalı denenmeli ve karar verilmelievet di mi ..bilemedim ya...kafam çorba oldu :) 300 yapsın ama kesinlikle en az öyle diyeyim.
Ben devlet hastanesinde oldum ama hastaneye göre değişebilir tabi ki iyi ya da kötü olması.. En önemlisi de doktor.. Ben çok memnunum. Boyum 164 kilom 48, meme dokum hiç yoktu. Gayet başarılı bir sonuç aldım.Arkadaslar merhaba bende yillardir bu konulari okuyorum bitkisel seyler masajlar egzersizler hiçbir ise yaramadi bu sabah yakin bir arkadasimin operasyon geçirdiğini öğrendim ve yine cesaretlendimboyum 163 cm 47 kgyim ölçülerim göğüs alti 70 cm meme ucu 77 cm bel 58 kalca 84 , 23 yaşındayım 5 6 yildir bu konulari okuyorum zamaninda hormon bozukluğu sebebiyle gelismedi göğüslerim bende utandim vs doktora gitmedim oyle pişmanım ki istanbulda okmeydani eğitim araştırma hastanesinde doc.dr.özay özkayaya 4 5 bin tl gibi bir ücrete ameliyat olmus arkadasim cok memnun . Sizce devlet mi özel mi tercih etmeliyim maddi olarak cok güçlü degilim herkese teşekkür ederim simdiden
Valla stresin sonu yok.saldim cayira mevlam kayira
Doktorum bana birak ben ne gerekiyosa yapicam diyo ama tedirginim yine de.şu son gorusmeyi bi yapsak da kafam rahatlasa artik.anladım canım o zaman 400 iyi bi büyüklük olur zaten artık alıştın büyüğe cok küçük olmamalı çok haklısın
Ben devlet hastanesinde oldum ama hastaneye göre değişebilir tabi ki iyi ya da kötü olması.. En önemlisi de doktor.. Ben çok memnunum. Boyum 164 kilom 48, meme dokum hiç yoktu. Gayet başarılı bir sonuç aldım.
Bende ilk ameliyatimi devlet hastanesinde oldum.gayet de memnun kaldim.simdi doktorum özele gecti.ikinci ameliyatimi da özelde olucam.cok farketmiyor benceArkadaslar merhaba bende yillardir bu konulari okuyorum bitkisel seyler masajlar egzersizler hiçbir ise yaramadi bu sabah yakin bir arkadasimin operasyon geçirdiğini öğrendim ve yine cesaretlendimboyum 163 cm 47 kgyim ölçülerim göğüs alti 70 cm meme ucu 77 cm bel 58 kalca 84 , 23 yaşındayım 5 6 yildir bu konulari okuyorum zamaninda hormon bozukluğu sebebiyle gelismedi göğüslerim bende utandim vs doktora gitmedim oyle pişmanım ki istanbulda okmeydani eğitim araştırma hastanesinde doc.dr.özay özkayaya 4 5 bin tl gibi bir ücrete ameliyat olmus arkadasim cok memnun . Sizce devlet mi özel mi tercih etmeliyim maddi olarak cok güçlü degilim herkese teşekkür ederim simdiden
Bende ilk ameliyatimi devlet hastanesinde oldum.gayet de memnun kaldim.simdi doktorum özele gecti.ikinci ameliyatimi da özelde olucam.cok farketmiyor bence
Canım izleyebilirmisinBende ilk ameliyatimi devlet hastanesinde oldum.gayet de memnun kaldim.simdi doktorum özele gecti.ikinci ameliyatimi da özelde olucam.cok farketmiyor bence
Cnm sen hangi sehirdesin bilmiyorum.ben bursadayim.ben 2.5 yil once devlet hastanesinde 6.500 e ameliyat oldum.o yil üniversite hastanesine de gitmistim gorusmeye.yanlis hatirlamiyorsam 3000 lira fiyat vermislerdi.ama pek ilgili gelmedi bana ordaki doktor.daha cok asistaniyla muhattap olmak zorunda kaldigim icin ben devlet hastanesini sectim.ama sehirden sehire fiyatlar degisiyor.4000 e yapan hastanede var.6000 e yapan da.ama özeller 7000 - 10000 arasi genelde.Nerde ameliyat oldun canim dr adi paylasabilir misin? Ben cok arastirdim ama hep özel olanlara baktım birikimim vardi sonra ameliyattan vazgecince parayi harcadim simdi hazir isim yokken silikon düşünüyorum ama butcem devlete ancak yeter . Ne kadar tuttu senin
Izlemeye aldim cnmCanım izleyebilirmisin
Ben cekirge devlet hastanesinde olmustum ameliyatimi.doktorum alper bayraktarNerde ameliyat oldun canim dr adi paylasabilir misin? Ben cok arastirdim ama hep özel olanlara baktım birikimim vardi sonra ameliyattan vazgecince parayi harcadim simdi hazir isim yokken silikon düşünüyorum ama butcem devlete ancak yeter . Ne kadar tuttu senin
Bursadaymissin canım peki devlette 4 bin falan mi tutar nasil bu fiyatBen cekirge devlet hastanesinde olmustum ameliyatimi.doktorum alper bayraktar
Cnm dedigim gibi ben 2.5 yil once devlet hastanesinde 6.500 e ameliyat oldum.ama istanbuldaki hastanelerde fiyatlar nasil bilmiyorum.ama bursaya gore daha uygun yerler vardir diye dusunuyorum.cunku istanbulda pek cok hastane var.Bursadaymissin canım peki devlette 4 bin falan mi tutar nasil bu fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?