- 14 Kasım 2015
- 26
- 13
- 38
- 34
Cok tesekkur ederim canim resimli konu acacagim ins becerebilirsemCnm dedigim gibi ben 2.5 yil once devlet hastanesinde 6.500 e ameliyat oldum.ama istanbuldaki hastanelerde fiyatlar nasil bilmiyorum.ama bursaya gore daha uygun yerler vardir diye dusunuyorum.cunku istanbulda pek cok hastane var.
Canım sen şimdiki halinin resmini koy istersenCok tesekkur ederim canim resimli konu acacagim ins becerebilirsem
Zaten suan memesizim hala çarşamba gunu muayene olacagim ins daha cook bastayimCanım sen şimdiki halinin resmini koy istersen
Aynen canım Bende memesizimZaten suan memesiz im hala çarşamba gunu muayene olacagim ins daha cook bastayim
Canım sen benden iyisin bende nerdeyse hiç yok :)Kızlar resimlerimi koydum takip edip bakabilir misiniz size zahmet psikolojim oyle bozuk ki bir suru cay ot karisim ictim pcos hastasi oldum . Hormonlarımı bozdum sacma sapan yerlerde tuylenme oldu. Igne korkum var asiri derecede ama artik eterle beni bayıltıp hastaneye goturun diyecek duruma geldim
Beni izler misin cnmHeykeltıraş değil sonuçta bu, sizdeki malzeme neyse ona göre şekillenir ameliyat sonrası da.. Meme yapısı, dokusu, deri kalınlığı vs vs. hepsi etkili.. Birebir aynı protezi 2 farklı kişiye takınca aynı durmaz mesela.. Öyle fotoğrafla olacak iş değil yani..
Arzum senin kas ustu muydu ?Protezin dalgalanmasını hissettim Can'ım. Birçok kişide meme sokuşu olmayan yerlerde bu sorun olabiliyor. Tamamen kusursuz bir görüntü yada sonuç beklemek zaten yanlış olur. Ufak tefek sorunlar olabilir. Sonuçta komplikasyonları olan bir ameliyat ..
teşekkür ederim çok iyi geldi bir an önce gidip görüşücemGöğsünde sarkma varsa,yani doktorların gögüs ölçüleri var o sınırı geçerse dikleştirme artı protez gerekir. Sarkma yoksa protez ile o içi boşalmış gögüs yeterli derecede toparlanır ve dik dolgun sexy göğüslerin olur
Bende iki çocuk emzirdim. Sarkma yok Dedi görüştüğüm tüm doktorlar. Bu yüzden dikleştirme gerekli görülmedi. Sarkık gibi görünen göğüslerimin aslında içi boşalmıştı. Protez ile gayet güzel toparlandı .
Aa canim nerde yapilcak operasyonun inşallah istediğin gibi olur. Darisi başımızaBüyük gün 21 kasım.
Sabah akşam forumun başındayım oy ölecem korkudan kızlar ben yaa(
Kas zarı altı idi canım.. Kas altı olmazdı bana. Dubble bubble denilen sorun olurdu bende..Arzum senin kas ustu muydu ?
Arzum abla benim resimlerime bakabilir misin rica etsemKas zarı altı idi canım.. Kas altı olmazdı bana. Dubble bubble denilen sorun olurdu bende..
Baktım yorum yaptımArzum abla benim resimlerime bakabilir misin rica etsem
Ay cok sevinirim. Insallah olup biter hemencecik. Ne guzel yaaİnşallah canım dualarınız eksik etmeyin. Hepimiz sağ salim istediğimiz sonuca kavuşuruz inşallah.
Özelden detayları yazarım istersen :)
İnşallah Canım @soocute cuğumdan Allah razı olsun bana çok yardımcı oldu.Ay cok sevinirim. Insallah olup biter hemencecik. Ne guzel yaa
Canimm bizde hep burdayiz sana duacıyız allah in izniyle çok güzel atlatırsınBüyük gün 21 kasım.
Sabah akşam forumun başındayım oy ölecem korkudan kızlar ben yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?