Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm dedigim gibi ben 2.5 yil once devlet hastanesinde 6.500 e ameliyat oldum.ama istanbuldaki hastanelerde fiyatlar nasil bilmiyorum.ama bursaya gore daha uygun yerler vardir diye dusunuyorum.cunku istanbulda pek cok hastane var.
Cok tesekkur ederim canim resimli konu acacagim ins becerebilirsem

Kızlar resimlerimi koydum takip edip bakabilir misiniz size zahmet psikolojim oyle bozuk ki bir suru cay ot karisim ictim pcos hastasi oldum . Hormonlarımı bozdum sacma sapan yerlerde tuylenme oldu. Igne korkum var asiri derecede ama artik eterle beni bayıltıp hastaneye goturun diyecek duruma geldim

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu. Fakak üst kısımda elimi gezdirdiğimde hafif dalgalanma tarzı şeyler hissediyorum. Aynaya bakınca yada fotoğrafta belli olan bir şey yok açıkcası. Ve her dokundugumda da aynı belirginliği hissetmiyorum. Bu dalgalanma rippling diye bahsedilen olay mı? Çok tedirgin oldum bu arada ameliyatım kas üstü oldu 325cc hıgh profıle uygulandı.

Canım sen benden iyisin bende nerdeyse hiç yok :)

Beni izler misin cnm

Arzum senin kas ustu muydu ?

teşekkür ederim çok iyi geldi bir an önce gidip görüşücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…