Hangi hastanede canım oBende elif eren aydın ı öneririm. Ben kendi ameliyatımı ona yaptırdım. Öncesinde 5-6 farklı ve alanlarında isim yapmış doktorla görüştüm ama hiçbirinden elif hanımdan aldığım güveni alamadım maalesef. birşeyler içime sinmedi. Ama onunla görüştüm kafamdaki tüm sorular yerine oturdu. asla da pişman olmadım. 4. senem bitti ameliyattan sonra. bu sürede diğer bütün işlemlerimde de mutlaka elif hanıma gidiyorum. dolgu botox gibi. hiçbirinde hayalkırıklığına uğramadım.
kac cc konuldu peki canım sana?Canım ankarada oldum ben. Kasaltı, high profil ve yuvarlak .
Canım ankarada oldum ben. Kasaltı, high profil ve yuvarlak .
kızlar benim ki kas altı olacak?bende korkuyorum açıkçası.kas altı boşluk iyi oluşturulmalı,göğüs kası yeteri kadar gevşetilirse,agrı cok az olurmuş bu da cerrahın tecrübesine bağlıymış.yoksa her türlü kas altı olan bir kişinin süresi uzun ve ağrılı olacak mı bu süreç?Canim kas alti cok mu agrili 1 ay su bile icemedim yazmis biri cok korktum
Canim kas alti cok mu agrili 1 ay su bile icemedim yazmis biri cok korktum
peki canım dren kullanıldı mı kas altında?her bünye farklı bende kas altı oldum bir gün bile ağrım olmadı sadece ilk hafta sırt ağrım oldu onu da normal saydım çünkü benim yılardır sırtım ağrıyor çok kolay geçmişti
Şu an kendi muayenehanesinde kabul ediyor. İstanbul Ataşehirde.Hangi hastanede canım o
arzum Merhaba bende denizlideyim.denizlide yaptırmak istiyorum bu operasyonu.benmde aklımda gecen isim Hakan güney.umarım pişman olmam.kas altı,yuvarlak,250/275 high profil ameliyatta hangisi uygun görülürse artık.Cünkü göğüs kafesim dar,yükseklik fazla imiş.sence nasıl bu ölçüler.Muayenelerin ücretli olması kötü olmuş.Istanbulda birçok doktor ameliyat öncesi ücret almıyor.Alınan ücret eger o doktora ameliyat olursanız ameliyat ücretinden düşülüyor tabi ama kişi birkaç doktora gidemiyor,bilgi alamıyor...Hakan güneyin ismini duymuştum canım,Onep iyi bir merkezidirAklında bulunsun bence
merhaba bende denizlide oldum ameliyatımı ama hakan güneyle görüşmedim hiç, ikinci ameliyat düşünüyorum yakın zamanda. denizli olunca ilgimi çekti :) umarım istediğin gibi olur :)arzum Merhaba bende denizlideyim.denizlide yaptırmak istiyorum bu operasyonu.benmde aklımda gecen isim Hakan güney.umarım pişman olmam.kas altı,yuvarlak,250/275 high profil ameliyatta hangisi uygun görülürse artık.Cünkü göğüs kafesim dar,yükseklik fazla imiş.sence nasıl bu ölçüler.
peki rica etsem kimde olduğunu söylermisin?neden ikinci bir ameliyat düşünüyorsun?merhaba bende denizlide oldum ameliyatımı ama hakan güneyle görüşmedim hiç, ikinci ameliyat düşünüyorum yakın zamanda. denizli olunca ilgimi çekti :) umarım istediğin gibi olur :)
memnun kalmadın mı?peki rica etsem kimde olduğunu söylermisin?neden ikinci bir ameliyat düşünüyorsun?
Al benden de o kadar yarın ameliyatım ölecem korkudan. Biran önce bitse gözümü açsam ruhum duymadan bitmiş bile desem ah ahhkızlar benim ki kas altı olacak?bende korkuyorum açıkçası.kas altı boşluk iyi oluşturulmalı,göğüs kası yeteri kadar gevşetilirse,agrı cok az olurmuş bu da cerrahın tecrübesine bağlıymış.yoksa her türlü kas altı olan bir kişinin süresi uzun ve ağrılı olacak mı bu süreç?
Canım benim hiç ağrım olmadı kasaltı olduğu halde. Ama baskı hissi bu işin olmazsa olmazımemnun kalmadın mı?
kas altında genelde dren olmaz bende de yoktupeki canım dren kullanıldı mı kas altında?
inşallah benim de öyle olur cok teşekkürler.birde kas altı doktor dren kullandımı sende?Canım benim hiç ağrım olmadı kasaltı olduğu halde. Ama baskı hissi bu işin olmazsa olmazı
aa kime oldun denizli de ben bi türlü dr seçimi yapmamıştım orda kısmet sonra ist a geldim taşındım oldummerhaba bende denizlide oldum ameliyatımı ama hakan güneyle görüşmedim hiç, ikinci ameliyat düşünüyorum yakın zamanda. denizli olunca ilgimi çekti :) umarım istediğin gibi olur :)
anladım peki teşekkürler.kas altında genelde dren olmaz bende de yoktu
aynen öyle olacak bende ist a geliyorum süpriz yapayım mı sanaAl benden de o kadar yarın ameliyatım ölecem korkudan. Biran önce bitse gözümü açsam ruhum duymadan bitmiş bile desem ah ahh
anladım peki teşekkürler.
memnun kaldın mı hangi tekniği kullandı ve nasıl oldu çok merak ettim doğrusu?anladım peki teşekkürler.
sonuçlarını buraya yazarsan cok mutlu olurum.hayırlısı ile olup mutlu olman dileğimleAl benden de o kadar yarın ameliyatım ölecem korkudan. Biran önce bitse gözümü açsam ruhum duymadan bitmiş bile desem ah ahh
Vaavvvv yap tabiki bekliyorummmmm :))aynen öyle olacak bende ist a geliyorum süpriz yapayım mı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?