Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende elif eren aydın ı öneririm. Ben kendi ameliyatımı ona yaptırdım. Öncesinde 5-6 farklı ve alanlarında isim yapmış doktorla görüştüm ama hiçbirinden elif hanımdan aldığım güveni alamadım maalesef. birşeyler içime sinmedi. Ama onunla görüştüm kafamdaki tüm sorular yerine oturdu. asla da pişman olmadım. 4. senem bitti ameliyattan sonra. bu sürede diğer bütün işlemlerimde de mutlaka elif hanıma gidiyorum. dolgu botox gibi. hiçbirinde hayalkırıklığına uğramadım.

Hangi hastanede canım o

Canım ankarada oldum ben. Kasaltı, high profil ve yuvarlak .
Canim kas alti cok mu agrili 1 ay su bile icemedim yazmis biri cok korktum
kızlar benim ki kas altı olacak?bende korkuyorum açıkçası.kas altı boşluk iyi oluşturulmalı,göğüs kası yeteri kadar gevşetilirse,agrı cok az olurmuş bu da cerrahın tecrübesine bağlıymış.yoksa her türlü kas altı olan bir kişinin süresi uzun ve ağrılı olacak mı bu süreç?

arzum Merhaba bende denizlideyim.denizlide yaptırmak istiyorum bu operasyonu.benmde aklımda gecen isim Hakan güney.umarım pişman olmam.kas altı,yuvarlak,250/275 high profil ameliyatta hangisi uygun görülürse artık.Cünkü göğüs kafesim dar,yükseklik fazla imiş.sence nasıl bu ölçüler.

merhaba bende denizlide oldum ameliyatımı ama hakan güneyle görüşmedim hiç, ikinci ameliyat düşünüyorum yakın zamanda. denizli olunca ilgimi çekti :) umarım istediğin gibi olur :)

merhaba bende denizlide oldum ameliyatımı ama hakan güneyle görüşmedim hiç, ikinci ameliyat düşünüyorum yakın zamanda. denizli olunca ilgimi çekti :) umarım istediğin gibi olur :)
peki rica etsem kimde olduğunu söylermisin?neden ikinci bir ameliyat düşünüyorsun?

Al benden de o kadar yarın ameliyatım ölecem korkudan. Biran önce bitse gözümü açsam ruhum duymadan bitmiş bile desem ah ahh

aa kime oldun denizli de ben bi türlü dr seçimi yapmamıştım orda kısmet sonra ist a geldim taşındım oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…