öncelikle kilo vermen daha sağlıklı çünkü kilo veren kişilerin derileri gevşiyor doğal olarak memelerinde gevşer ve bozulur boşuna yaptırmış olursun gerçi hiç dokun yoksa yine yaptırabilirsin ama zayıflayınca memeler çok büyükte kalabilir vücuduna göre .Merhabalar. Bu konuda sormak istedigim bir şey var. Bilenler deneyimi olanlar lütfen akıl verin. Ben büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum fakat biraz kiloluyum. Bu ameliyattan sonra 10 15 kilo versem görüntü degisiyormu. Veya zayiflayip yaptirsam sonra fazla kilo alırsam kötü dururmu. Sabit kiloda kalamiyorum. Bazen çok veriyorum bazen çok alıyorum. Bu konuda deneyimi olan varsa paylasabilirmi. Şimdiden teşekkürler :)
Canım ankarada oldum ben. Kasaltı, high profil ve yuvarlak .Seninkini kim yapti canim resimlerine baktim cok dogal. Kas alti ve yuvarlak mi kondu peki ?
Canim kas alti cok mu agrili 1 ay su bile icemedim yazmis biri cok korktumCanım ankarada oldum ben. Kasaltı, high profil ve yuvarlak .
her bünye farklı bende kas altı oldum bir gün bile ağrım olmadı sadece ilk hafta sırt ağrım oldu onu da normal saydım çünkü benim yılardır sırtım ağrıyor çok kolay geçmiştiCanim kas alti cok mu agrili 1 ay su bile icemedim yazmis biri cok korktum
Ayy darisi basima ne guzelher bünye farklı bende kas altı oldum bir gün bile ağrım olmadı sadece ilk hafta sırt ağrım oldu onu da normal saydım çünkü benim yılardır sırtım ağrıyor çok kolay geçmişti
inşallah öyle olur ağrı olsa bile geçici merak etmeAyy darisi basima ne guzel
Bu arada ameliyatim kas alti olucak.380 ya da 410 cc yuvarlak dedi ama ben boyut konusunda biraz daha ufak istiyorum ama net bisey soylemedim.mentor yada nagor kullaniyorum dedi.secimi bana birakti.persembe sabah 8 bucukta ameliyat icin gun aldim.anestesizt de ister epidural ister genel yapalim ama ameliyattan sonra agri konusunda epiduralle cok rahat edersin dedi.bana birak dedi.cok rahatladim.hep icimde bir sikinti vardi.hayirlisi boyle belki
Herseyde bi hayir vardir diyorum.hayirlisi boyleymisAllah Allah hani 2 seyin arasinda kalirsinda birisini bilincsizce secersin ya aa basiretim baglanmis dersin , ayni oyle olmussun demek hayırlısı boyleymis . Bende il seçiminde arada kalmıştım izmir mi istanbul mu derken istanbula tasindim bir anda ne oldu ne ara karar verdim hatırlamıyorum :) bence icini rahat tut , ins cabucak toparlarsin
Aynen oyle. Hayirli olsun şimdidenHerseyde bi hayir vardir diyorum.hayirlisi boyleymis
Tecrubeliler ilk 1 ay odem ve sislik oluyor diyor zamanla sekil alacaktir canim geçmiş olsunkizlar birsey soracagim benim daha 12.gunum henuz ama bisi sorucam memelerim sis mi cok mu iri anlayamadim ki 75b olur demisti doktorum evde 75b sutyen vardi denedim dus almadan once ama sigmadi memelerim.. halen sporcu sutyeni kullaniyorum ama buyuk mu olmustur ki sizce
tesekkur ederim ustumde birsey varken iyi guzelde ciplakken kocaman geliyorlar gozume alisamadimTecrubeliler ilk 1 ay odem ve sislik oluyor diyor zamanla sekil alacaktir canim geçmiş olsun
Birbirimizi anlıyoruz cunku napalim memesizlik zortesekkur ederim ustumde birsey varken iyi guzelde ciplakken kocaman geliyorlar gozume alisamadim
iyi ki varsiniz her seferinde can kurtaran gibi yetisiyorsunuz imdadima..tanimiyoruz birbirimizi belki ama seviyorum hepinizi
Ben hep diyorum doğru Dr AŞK gibi, ŞIP diye seçiveeiyorsun.Kizlar sanirim kafayi yedim.gece iyi bir ruya gormedim.sabah kalkar kalkmaz estetik international a gittim.adini cok duydugum bir doktor vardi.gecen gittigimde baska bir doktorla gorusmustum.cok icime sinmemisti.bu kez selcuk aytaçla gorustum.ameliyata 2 gun kala fikir degistirdim.ilk ameliyatimi yapan doktor alper beyden vazgectim.selcuk beyle anlastik.anestezistle gorusme yaptim.tahlil icin kan bile verdim.aylarca karar veremedigim doktora 10 dk.da nasil karar verdim bende anlamadim
Benim de aynen oyle oldu cnm.aha da budur dedimBen hep diyorum doğru Dr AŞK gibi, ŞIP diye seçiveeiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?