- 28 Eylül 2015
- 75
- 22
- 88
- 40
Evet,fotolarınıza baktım. Meme dokunuz varmış kas altı olmazdı size zaten. Doğrusu olan kas üstüydü
Alttaki katlantı ameliyat öncesindede fazla ise,protezin büyüklüğü gögüs dokunuzu yeteri kadar toplayacak büyüklükte değilse ameliyattan sonrada o katlantı azda olsa olma ihtimali var.. Tam diklik için dikleştirme gerekebilirdi.
Yeni foto eklediğinizde bakar yorum yaparım tabi
Ama şimdi ekli fotolarda gayet güzel görünüyor yani
Canim seni izledim yorum yaparmisjn? Benide izlersen bende gormek isterim.,Bugun sargilarim cikti.yeni resimler koydum albumume.bandajlar ve katater cikinca cok rahatladim.dikisleri gordum cok begendim.ama bantlar var simdi.persembe tekrar randevum var.bantlari cikarirsa resim koyucam yine
Canim seni izledim yorum yaparmisjn? Benide izlersen bende gormek isterim.,
8.000 civarı diye biliyorum ortalama olarak. Burun estetiği ile aynı anda yaptıranda var. Ayrı ayrı istersen iyileşince yaptırırsın herhalde. Muhayneye gittiğinde daha detaylı bilgi verirler.Kizlar Meme buyutme estetigi fiyatlari ne kadardir. 3 asagi 5 yukari, Ve burun ameliyatindan ne kadar sure sonra yapilabilir?
Geçmiş olsun canımBugun ameliyat oldum agri kesicilerle suan sizilarim minumumda sadece baski ve gerginluk hatsafhada. Bakalim gun gectikce daha iyi olucam ins.
Geçmiş olsun canım. İnşallah hızla toparlarsın bende cumartesi oldum. Ağrılarım var hala aynı.Bugun ameliyat oldum agri kesicilerle suan sizilarim minumumda sadece baski ve gerginluk hatsafhada. Bakalim gun gectikce daha iyi olucam ins.
Ben 9000 e oldum cnm.ama ortalama 7000-10000 arasi degisiyor.Kizlar Meme buyutme estetigi fiyatlari ne kadardir. 3 asagi 5 yukari, Ve burun ameliyatindan ne kadar sure sonra yapilabilir?
Evet sabah kalkmasi cok zor oluyor birde doktorun sp sutyenini ne zaman takarsin dedi sana.Geçmiş olsun canım. İnşallah hızla toparlarsın bende cumartesi oldum. Ağrılarım var hala aynı.
Takılı zaten Canım çıkarmadım hiçEvet sabah kalkmasi cok zor oluyor birde doktorun sp sutyenini ne zaman takarsin dedi sana.
Cnm Esteworld de çok dr. var. Istediğin dr.u seçebiliyorsun. Kamran hoca çok ilgili ve gerçekten çok iyi bir insan ve bana göre başarili. Ben kendisini çok sevdim. Ama herkesin beklentisi ve dr. anlayişi farkli oluyor. Ama Bülent bey var birde Esteworld den. @asil94 ve en son @Honeyyylove kendisinde amelyat oldu. Çok beğendiğim neticeler!!! Sadece memede fiyatlarida çok abarti değil. Ama aklini kesinlikle çelmek istemem. Iyi araştir derim.
Merhaba öncelikle gecmis olsun . ben de yeni karar verdim arastırmaya da yeni basladım. O kadar cok soru var ki aklımda.. sen bu rakama ne zaman oldun?Ben 9000 e oldum cnm.ama ortalama 7000-10000 arasi degisiyor.
Sagol cnm.bu benim ikinci ameliyatimdi.protezim degisti ve diklestirme yapildi.gecen hafta persembe gunu ameliyat oldumMerhaba öncelikle gecmis olsun . ben de yeni karar verdim arastırmaya da yeni basladım. O kadar cok soru var ki aklımda.. sen bu rakama ne zaman oldun?
Sagol cnm.bu benim ikinci ameliyatimdi.protezim degisti ve diklestirme yapildi.gecen hafta persembe gunu ameliyat oldum
Sagol cnm.gun gectikce daha iyi oluyorum.epiduralle ameliyat oldum bu yuzden ameliyat surecim cok rahat gecti.ama ilk ameliyatima gore kas alti oldugu icin bayagi bir zorlandim.hem hareket etmekte hemde agrilardan dolayi.ama gecici sıkıntılar bunlar.dayaniyorum mecburengecmis olsun. nasilsin? nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?