Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim yeni album ekledim biraz once bi bakip yorum yapabilirmisin?
Simdi ilk haftalarda cok dik ve cok guzellerdi ama sonra inmeye basladilar ve sag gogsum operasyondan oncede daha sarkikdi cunku onu daha cok emzirmistim.. Doktor arada cok fark yok ikisinede esit koyucam duzelir dedi.. İlk zamanlar cok memnundum yani ikisinin arasindaki fark gitmis gibiydi ama simdi sag gogsum daha sarkik gibi geliyor..

Bugun sargilarim cikti.yeni resimler koydum albumume.bandajlar ve katater cikinca cok rahatladim.dikisleri gordum cok begendim.ama bantlar var simdi.persembe tekrar randevum var.bantlari cikarirsa resim koyucam yine

Bugun sargilarim cikti.yeni resimler koydum albumume.bandajlar ve katater cikinca cok rahatladim.dikisleri gordum cok begendim.ama bantlar var simdi.persembe tekrar randevum var.bantlari cikarirsa resim koyucam yine
Canim seni izledim yorum yaparmisjn? Benide izlersen bende gormek isterim.,

Kizlar Meme buyutme estetigi fiyatlari ne kadardir. 3 asagi 5 yukari, Ve burun ameliyatindan ne kadar sure sonra yapilabilir?

Kizlar Meme buyutme estetigi fiyatlari ne kadardir. 3 asagi 5 yukari, Ve burun ameliyatindan ne kadar sure sonra yapilabilir?
8.000 civarı diye biliyorum ortalama olarak. Burun estetiği ile aynı anda yaptıranda var. Ayrı ayrı istersen iyileşince yaptırırsın herhalde. Muhayneye gittiğinde daha detaylı bilgi verirler.

Merhaba. Ben 2011 yilinda ankarada 400 cc kas alti protezli su anda da 5 aylik hamile bir kisiyim. Tecrubeli ve uzun zamandir protezli olan arkadaslar bu sekilde emziren yada emzirmis olan arkadaslara soruyorum. Memelerim hamileligin etkisiyle hergecen gun dahada buyuyor ve sertlesiyor. Gozsu dogal sorunsuz kadinlar bile bu sisliklerden dolayi sut kanallarinda sorun yasayabiliyor. Bana tecrubelerinden faydalanabilecegim arkadaslar cevap yazabilir mi ??? Sagma ne kadar etkili ve faydali olur simdiden baslamayi dusunuyorum. Yorumlari bekliyorum.

Bugun ameliyat oldum agri kesicilerle suan sizilarim minumumda sadece baski ve gerginluk hatsafhada. Bakalim gun gectikce daha iyi olucam ins.

Tesekkur ederim arkadaslar. Suan cok gerginler nefesde zorlaniyorum ins gecicek. Gous yapim sorunlu oldugu icin doktor olabildigince duzgun olsun diye 325 takmis. Gous kafesim dar ve uclari tam ortada degildi suan orantili duruyor. Buyukluk konusunda israr edemedim bu sebeplerden. Ama daha buyugunun gerginlige de zor katlanirdim heralde

Canım girmiyorsun galiba artık foruma son duurm nedir sende

Merhaba öncelikle gecmis olsun . ben de yeni karar verdim arastırmaya da yeni basladım. O kadar cok soru var ki aklımda.. sen bu rakama ne zaman oldun?
Sagol cnm.bu benim ikinci ameliyatimdi.protezim degisti ve diklestirme yapildi.gecen hafta persembe gunu ameliyat oldum

gecmis olsun. nasilsin? nasil gecti?
Sagol cnm.gun gectikce daha iyi oluyorum.epiduralle ameliyat oldum bu yuzden ameliyat surecim cok rahat gecti.ama ilk ameliyatima gore kas alti oldugu icin bayagi bir zorlandim.hem hareket etmekte hemde agrilardan dolayi.ama gecici sıkıntılar bunlar.dayaniyorum mecburen

Herkese merhabalar. Öncelikle ameliyat olan herkese çok geçmişler olsun olmak isteyenlerede allah kolaylık versin .şunu danışmak istiyorum ben devlet memuruyum ameliyat olunca rapor almam gerekecek ama kuruma göğüs büyütme diye mi rapor vericem Bu konuda çalışan arkadaşlar ne yaptı fikir verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…