Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

aa kime oldun denizli de ben bi türlü dr seçimi yapmamıştım orda kısmet sonra ist a geldim taşındım oldum

peki rica etsem kimde olduğunu söylermisin?neden ikinci bir ameliyat düşünüyorsun?

memnun kalmadın mı?

aa kime oldun denizli de ben bi türlü dr seçimi yapmamıştım orda kısmet sonra ist a geldim taşındım oldum
Ümmühan özarslana oldum bi anda karar verdim aslında o yüzden çok detaylı araştıramadım, işlemden memnunum ama beklediğimden küçük oldu, çünkü önceden hiç dokum yoktu bi de damla takıldı. o nedenle ikinciyi olmak istiyorum

Aynı şekilde benimde hiç dokum yok.Hakan beyi düşünüyorum bende.peki senin kas altımı oldu?modarete high profil hangisini uyguladı?

Valla canım bana 400 cc takıldı, bu ölçüler bana uygun değil tabi ama sana güzel iyi durabilir
Ameliyatta denenecek zaten,hangisi yakışır,abesk durmazsa,yapay durmazsa onu tercih edecektir doktorun zaten.
Ameliyattan önce tahmini cc ölçüleri veriliyor ama herşey ameliyatta belli oluyor. Sen beklentini iyi anlat doktora gerisini ona bırak
Hayırlısı olsun,çok Mutlu olacağın süreçler olsun inşallah

Amin inşallah çok teşekkür ederim resimlerini görme imkanım var mı peki bana yardımcı olabilir misin?yeni üyeyim detaylı cok fazla bişey göremiyorum:)

Amin inşallah çok teşekkür ederim resimlerini görme imkanım var mı peki bana yardımcı olabilir misin?yeni üyeyim detaylı cok fazla bişey göremiyorum:)
Yeni ve fotosu olmayan üyeleri İzlmeye alamıyorum özür dilerim.. Çok detaylı ve fazla fotom var. Dikkatli olmaya çalışıyorum bende

Yeni ve fotosu olmayan üyeleri İzlmeye alamıyorum özür dilerim.. Çok detaylı ve fazla fotom var. Dikkatli olmaya çalışıyorum bende
peki bende siteyi anlamaya çalışıyorum zaten henüz cok fazla bilgiye sahip değilim.sen kusura bakma canım lütfen biraz daha adapte olunca sanırım daha iyi anlayacağım.

Merhaba... Sizi uzun zamandan bu yana takip ediyorum.. Sizin ve sitenin gogus ameliyati donemimde cok yardiminiz dokundu.. Bende 1 ekimde ameliyat oldum, ameliyatim cok guzel gecti ameliyatin aksami cocugumu kucagimda salladim, 2. Gunu taksime dolasmaya falan ciktim.. Simdi hersey yolunda ancak ilk gunler daha dik iken simdi hafif sarkam oldugunu goruyorum yani altta cizgi olustugunu goruyorum karsidan bakinca.. Sizde de oyle oldumu ? Beni izlermisiniz? Bende izlicem..

Valla ameliyat sonrası bu kadar rahat olmanız pes vallahi :) Dikkat etseydiniz keşke diyeceğim ama zaten geçen geçmiş Yinede lütfen dikkat edin daha yeni sayılır. Protez cebe oturmadı,iç kısım yaradır daha sonuçta. Dikişler de yeni..
Zaman'la gögüs doğallaşacak,protez aşağıya doğru inecek tabi. Protez nereye koyuldu? Kas altı kas üstü? Kaç cc ?
Henüz o çizginin olması erken tabi ama siz erkenden bayagı şeyleri başarmışsınız zaten :)
Bende öyle bir durum olmadı . Ne zaman oldu hatırlamıyorum :))
İzlmeye alıyorum

Kas ustu 265 cc takti.. Kas alti istedim ama doktor gerek yok dokun var zaten dedi.. Ameliyat sonrasi fotolarimi sargilarimin acildigi an eve bile gitmeden lavaboya girerek cektim.. Daha sert sargilardan yeni ciktiklari icin cok dikler ve gogus altimdaki bant bile karsidan Gorunuyordu..
Yeni fotolari cekip bi ara eklerim ve yorum yapmanizi rica edebilirim..
Bu arada foto duzeltmeler icin sagolun:)

Evet,fotolarınıza baktım. Meme dokunuz varmış kas altı olmazdı size zaten. Doğrusu olan kas üstüydü
Alttaki katlantı ameliyat öncesindede fazla ise,protezin büyüklüğü gögüs dokunuzu yeteri kadar toplayacak büyüklükte değilse ameliyattan sonrada o katlantı azda olsa olma ihtimali var.. Tam diklik için dikleştirme gerekebilirdi.
Yeni foto eklediğinizde bakar yorum yaparım tabi
Ama şimdi ekli fotolarda gayet güzel görünüyor yani

kizlrlar benim 15 gun oldu sol meme evet ok. sorun yok ama sag gogsum sabah kalkinca bir sure cok sizi yapiyor normal mi sizce?

Kizlar ameliyat sonrasi ne kadar kaldiniz hastane de? Bna aksam 8 e gbi cikis dediler uzun bi vakit gibime geldi sizlerin nasildi... sonrasinda giymek icin neler alsam yanima karar veremedim.

Kizlar ameliyat sonrasi ne kadar kaldiniz hastane de? Bna aksam 8 e gbi cikis dediler uzun bi vakit gibime geldi sizlerin nasildi... sonrasinda giymek icin neler alsam yanima karar veremedim.
ben sabah oldum ameliyati oteki sabah ciktim onden fermuarli ya da citcitli bisi al genis bir esofman alti..
kot pantalon dugmesi ileklerken zorlandim ben mesela..
tshirt alacaksan da dar alma sakin zaten gogusler sis sigmaz:)) benimkiler xs idi hep sigmadi yani bir de el kol kaldirmakta zorlaniyo insan genis efil efil seyler al

aynen eşofman giyeceğim peki kot alacaktım yanıma almayayım geniş yakalı esnek penye ayarlıyım rahat giymek için o zaman tayt vs alayım. sporcu sütyeni de 3 tane aldım umarım küçük ya da büyük olmaz inş. teşekkür ederim emminee :)

rica ederimm sorunsuz gecer insallahh

Bende yaptırmak istiyorum ama çocuk doğurma konusunda kararsızım

Canim bende2. De kararsizim.. Suan icin dusunmuyorum ama ilerde ne olt bilemem.. Herkes tek olmasin ilerde psman olursun diyorlar bende hak veriyorum:)
Yaparsamda 3 yil sonra yaparim.. 3 yil mutsuz gezmektende 2. Den sonra tekrar operasyon yaparim, hayat bi gundur oda bu gundur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…