Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bayanlar 16 kasimda ameliyat oldum 2 gun once sol gogus dışında morluk farkettim.doktorumu arayip sormadim ama bir bilgisi olan varmi.

Bayanlar 16 kasimda ameliyat oldum 2 gun once sol gogus dışında morluk farkettim.doktorumu arayip sormadim ama bir bilgisi olan varmi.
benimde sag gogsumde oldu ilk gunler fark etmedim agri sizidan bakmamism birde sutyen bandaj filan derkn.. sonra gordum sebebini bilmiyorum ama gecti sonra ama isin garibi o morluk gecene kadar sag memem sola kiyasla daha agrili idi..

bende sorayim bir soru sag memede bi dalgalanma hissi var gibi anlatamiyorum belki ama alt tarafi boyle dalga dalga gibi

Hiçbir şey giydirmediler mi operasyondan sonra?

Hayir giydirmediler ve giymesin dedi doktorum. Kontrolde ne zaman takabilecegimi soylicek sanirim. Sadece kesilerimin uzerinde ufak bant var baska hic bandajda yok. Oyle duruyolar. Vardir heralde bir bildigi.

Hayir giydirmediler ve giymesin dedi doktorum. Kontrolde ne zaman takabilecegimi soylicek sanirim. Sadece kesilerimin uzerinde ufak bant var baska hic bandajda yok. Oyle duruyolar. Vardir heralde bir bildigi.
Anladım Canım tabiki vardır bi bildiği.
Benimde 4. Günüm bitti hala ağrılarım var. Sen nasılsın ? Kaç gün oldu ?

Merhabaa Benim göğüs büyütme ameliyatımı 2 hafta önce Aykut Bey yaptı. Round, Kas altı, HP, 325 cc takıldı. Ben neredeyse 2 yıldır cesaret edemiyodum, ama gerçekten çok memun kaldım. En büyük korkum iki göğsün eşit olmamasıydı, çünkü sol göğsüm biraz daha küçüktü sağ tarafıma göre. eşit olduklarını görünce çok rahatladım :) Kas altı olduğu için çok ağrım oldu sonrasında, hala da var, ama gerçekten çok çok güzeller. Ben çok doktor araştırdım, ama Aykut Bey çok sindi içime, çok da memnun kaldım. İlk mesajım olduğu için reklam gibi oldu ama ben çok uzun zamandır burdaki forumları okuyorum, birine yardımım olursa ne fayda.

mrblar geçmiş olsun şu an nasılsınız ağrılarınız şu an geçtimi bende çok istiyorum ama çok küçük göğüslerim hani nasıl olur toparlanır bilmiyorum

mrblar geçmiş olsun şu an nasılsınız ağrılarınız şu an geçtimi bende çok istiyorum ama çok küçük göğüslerim hani nasıl olur toparlanır bilmiyorum

Ağrılarım hala var. 2 hafta oldu, ayın 11inde oldum ameliyat. İlk bikaç gün dayanılmaz ağrım oldu benim, hiç benim kadar ağrı çeken olduğunu okumadım bi yerde. ki benim acı eşiğim yüksektir Kollarım sırtım göğsüm her yerim ağrıdı. Kas altı diye heralde. Şimdi de ağrım var, ama ağrı kesici alacak kadar değil. Sadece göğsümde, özellikle alt yarısında. dün kontrole gittim, normal ağrı olması dedi doktorum. Yani elbet ağrı olucak, ameliyat sonuçta, ama şimdiden çok memnunum görüntüsünden ben

Anladım Canım tabiki vardır bi bildiği.
Benimde 4. Günüm bitti hala ağrılarım var. Sen nasılsın ? Kaç gün oldu ?

4.gunum kontrol oldum sp. sutyeni giymek icin izin aldim ise baslicam dedim gayet iyisin giyebiilirsin dedi. Ilaclar bitene kadar devam dedi dus ilik yapabilirsin dedi. Bazen sizi ya da kasilma oluyor ama cok onemli degil Gayet iyiyim.

Benim raporumda gogus büyütme yazmıyodu
canım memeyle ilgili tıp dilinde biseyler yaziyo kist aldırdım falan dersin

Arkadaslar bu fotograf gorme olayi nasil oluyor?? Bende dusunuyorum goguslerimi buyultmeyi ve arastirmaktayim. Bu sayfada yeniyim ogrenmeye calisiyorum. Biraz yardimci olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…