- 5 Nisan 2012
- 152
- 147
- 303
Takılı zaten Canım çıkarmadım hiç
Bayanlar 16 kasimda ameliyat oldum 2 gun once sol gogus dışında morluk farkettim.doktorumu arayip sormadim ama bir bilgisi olan varmi.
benimde sag gogsumde oldu ilk gunler fark etmedim agri sizidan bakmamism birde sutyen bandaj filan derkn.. sonra gordum sebebini bilmiyorum ama gecti sonra ama isin garibi o morluk gecene kadar sag memem sola kiyasla daha agrili idi..Bayanlar 16 kasimda ameliyat oldum 2 gun once sol gogus dışında morluk farkettim.doktorumu arayip sormadim ama bir bilgisi olan varmi.
Hiçbir şey giydirmediler mi operasyondan sonra?Bana sutyeni takma kontrolden sonra bakicaz dedi. Yarin kontrolum var bakalim ne olcak .
Hiçbir şey giydirmediler mi operasyondan sonra?
Anladım Canım tabiki vardır bi bildiği.Hayir giydirmediler ve giymesin dedi doktorum. Kontrolde ne zaman takabilecegimi soylicek sanirim. Sadece kesilerimin uzerinde ufak bant var baska hic bandajda yok. Oyle duruyolar. Vardir heralde bir bildigi.
merhaba ben de dusunuyorum. 170 boyundayım olcusu 85 cm (bel 65 basen 95). dogumdan sonra iyice sondu, ici bosaldı ve kucuk olmasına ragmen sarktı. kimisi emzirme bittikten 1 sene sonra eski haline gelir diyor ama goruntu beni cok rahatsız ediyor.esteticha atasehir'de Aykut Mısırlıoglu ismini verdi bir tanıdıgım, ona taktırıp memnun kalan var mı? yorumları okuyamadım kusura bakmayın
Siz nereye yaptırdınız acabayaa bnm doktor fyat vernce kızıyor sonra sölüolar su kdra yapmssnız dye bn diorum onu kendnz konusun 6bin diyor ama tabi diyologa baglı :)
Doktor kimi buldun canım pekiEvet devlet özeldekiler 6000 gibi bir rakama yapıyorlar fark 2 kat yaklasık bu yuzden devlet daha mantıklı gelıyo ama bı yandanda hatamı yapıyorum dıyorum bilemedm
MerhabaaBenim göğüs büyütme ameliyatımı 2 hafta önce Aykut Bey yaptı. Round, Kas altı, HP, 325 cc takıldı. Ben neredeyse 2 yıldır cesaret edemiyodum, ama gerçekten çok memun kaldım. En büyük korkum iki göğsün eşit olmamasıydı, çünkü sol göğsüm biraz daha küçüktü sağ tarafıma göre. eşit olduklarını görünce çok rahatladım :) Kas altı olduğu için çok ağrım oldu sonrasında, hala da var, ama gerçekten çok çok güzeller. Ben çok doktor araştırdım, ama Aykut Bey çok sindi içime, çok da memnun kaldım. İlk mesajım olduğu için reklam gibi oldu ama ben çok uzun zamandır burdaki forumları okuyorum, birine yardımım olursa ne fayda.
mrblar geçmiş olsun şu an nasılsınız ağrılarınız şu an geçtimi bende çok istiyorum ama çok küçük göğüslerim hani nasıl olur toparlanır bilmiyorum
Anladım Canım tabiki vardır bi bildiği.
Benimde 4. Günüm bitti hala ağrılarım var. Sen nasılsın ? Kaç gün oldu ?
Benim raporumda gogus büyütme yazmıyoduHerkese merhabalar. Öncelikle ameliyyaziyon herkese çok geçmişler olsun olmak isteyenlerede allah kolaylık versin .şunu danışmak istiyorum ben devlet memuruyum ameliyat olunca rapor almam gerekecek ama kuruma göğüs büyütme diye mi rapor vericem Bu konuda çalışan arkadaşlar ne yaptı fikir verin lütfen
Hangi doktora, hangi hastanede oldunuz acaba? Vede hangi silikon takildi? (Yani markasi) bilgilendirirseniz sevinirim.ben cumartesi günü oldum.özel hastanede.doktorum önce 4.500 dedi.sonra muayeneye gittim 4.250 dedi.
İzliyorum seni bakabilirsin resimlereArkadaslar bu fotograf gorme olayi nasil oluyor?? Bende dusunuyorum goguslerimi buyultmeyi ve arastirmaktayim. Bu sayfada yeniyim ogrenmeye calisiyorum. Biraz yardimci olurmusunuz?
Tsk ederimİzliyorum seni bakabilirsin resimlere
Rica ederim:)Tsk ederim
Ay çok saol cnm yaaa ne kadar raporluydunBenim raporumda gogus büyütme yazmıyodu
canım memeyle ilgili tıp dilinde biseyler yaziyo kist aldırdım falan dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?