Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Catlak olmamasi icin krem yag vs kullanan var mi?
Ise basladim bugun ameliyatin da 5.gunu ama is tempomdan dolayi sanirim Cok gerginler catlak olusmasindan korkuyorum. Sanki yarilip cikacaklar .
Dik de oturamiyorum egimli oturmak durumunda kaliyorum.
Sp sutyeni takinca da sıkısıp gerginlik yapiyo bugun biraz skintili geciyo bende.

Ooo 5. Gün işbaşımı yaptın maşallah valla:))ben kantron yağı kullanıyorum ama dikişlerim için kullanıyorum onu

Canım,ne kadar güzel bir yorum bu böyle Çok teşekkür ederim
Merhabalar bende ameliyt olucam inş buggun karar verdim. Haftaya ankarada güven hastanesinde gökhan beyle görüşücem bir tanıdığım çok memnun 8 yıl önce yptırmış hala çok mutlu hiç bi sorunu olmamış sizi izleyebilir miyim hala büyüklüğüne karar betmedim aslında bu hafta karar verdim hep okudukça korkuyordum aklıma koymuşken çok deşmeden olayım diyorum

Ben bebe yagi kullaniyorum cnm.masaj yaparken de iyi oluyor.bana doktorum soyledi.sende kullanabilirsin

Şimdi nasılsınız umarım herşey yolundadır
Özellikle iki gundur cok iyiyim.alisverise cikiyorum.yemek yapiyorum.normal ev isleri falan.bir tek agir kaldirmiyorum.ama ameliyat oncesine gore biraz daha yoruluyorum bunlari yaparken.gerginligim ve sirt agrim azaldi ama tam gecmedi

Kızlar birde ben cc ne bilmiyorum hiç nolur fikir verin zahmet olmazsa size. Sırtım fln geniş benm üst ince ama kalçam fln dolgun ztn çok şişko biri gibi durmayım Kim krdishan olmak istemem yani hiç dokuda yok ne olur acaba bana

Ise gitmek istedim zaman gecsin diye ama gitmeseydim keske dikis yerlerimde hafif morarma ve sanirim kanama olmus moralim bozuldu sutyeni tak dinlen hareketsiz kal dedi doktor.

Hic dokun yoksa ve cok büyük de istemiyosan 325 cc ideal bence

Özellikle iki gundur cok iyiyim.alisverise cikiyorum.yemek yapiyorum.normal ev isleri falan.bir tek agir kaldirmiyorum.ama ameliyat oncesine gore biraz daha yoruluyorum bunlari yaparken.gerginligim ve sirt agrim azaldi ama tam gecmedi
adan geçmiş olsun.inşallah sorunsuz mutlu olacağın göğüslerin olur.epiduralde belindenmi vurdular canım iğneyi.bide şunu merak ediyorum,dokusu olanlara kas üstü yapıyolar.senin şimdi kas altına alındı.fazla doku kesildiği içinmi kas altına alınabildi.normalde olmaz dedikleri için sordum

Sgl cnm.epidurali iki kürek kemigi arasina sirtima yaptilar cnm.kas altina alinma sebebi cildimin buyuk protezden iyice sarkmış ve gevşemiş olmasi.dokum vardi ama protezi kapliycak kadar degil.protez elime geliyordu.daha uzun vadeli sonuc icin protez kas altina alindi ve diklestirme yapildi.diklestirme esnasinda olan dokunun bir kismi ve fazla deri alindigi icin protez kas ustunde olmazdi.cok belli olurdu.doktorum yine buyukce bir proteze karar verdigi icin de kas ustune koysaydi kisa sürede sarkma olurdu.bu sebeplerden dolayi kas alti oldu cnm

Markası yok canım annem kendisi yapmıstı bunu ama aktarlarda otuda var hazır yapılmışıda
Hani hakiki zeytin yağına kantoron otu koyulup Güneş'te kızarsan kadar bekletiliyor .... O tarif mi anneciğininki aslında bende bunu yara tedavisi için kayınvalideme yapmıştım. Şimdi bulamam ki o otu , hazır aliiim bari

Canım gizlilik ayarlarını ayarlayıp, bi albüm yap. Adının solunda yukarıda 3 çizgi var Altalta. Orayı tıkla albümlere gir. Foto ekle de. Gizlilik ayarlarını da sadece izlediklerim yap. Biz görelim ve cc konusunda fikir verelim . Înan pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…