Canım nerelerdesin yaa memelendin unuttun bizleriCanım gizlilik ayarlarını ayarlayıp, bi albüm yap. Adının solunda yukarıda 3 çizgi var Altalta. Orayı tıkla albümlere gir. Foto ekle de. Gizlilik ayarlarını da sadece izlediklerim yap. Biz görelim ve cc konusunda fikir verelim . Înan pişman olmazsın.
Ay tamam şu an işteyim yrın hemen koyucam biraz acemiyimse bu zamana kadar genelde okuyucuydumCanım gizlilik ayarlarını ayarlayıp, bi albüm yap. Adının solunda yukarıda 3 çizgi var Altalta. Orayı tıkla albümlere gir. Foto ekle de. Gizlilik ayarlarını da sadece izlediklerim yap. Biz görelim ve cc konusunda fikir verelim . Înan pişman olmazsın.
Canım gizlilik ayarlarını ayarlayıp, bi albüm yap. Adının solunda yukarıda 3 çizgi var Altalta. Orayı tıkla albümlere gir. Foto ekle de. Gizlilik ayarlarını da sadece izlediklerim yap. Biz görelim ve cc konusunda fikir verelim . Înan pişman olmazsın.[/
Aynen o tarif canım:))Hani hakiki zeytin yağına kantoron otu koyulup Güneş'te kızarsan kadar bekletiliyor .... O tarif mi anneciğininkiaslında bende bunu yara tedavisi için kayınvalideme yapmıştım. Şimdi bulamam ki o otu , hazır aliiim bari
Resimlerine baktim.cok buyuk olmasin dersen 325-350 ideal bence.yeterli dolgunlugu verirKızlar bu arada günaydın demeyi unutmuşum ben bir albüm yaptım fikir vermek ve takip edip izlememe izin veren arkadaşlar olursa öyle mutlu olurum ki resmen bikini alırken mutsuz bir insanım desteğinize çok ihtiycım var
Çoook saolun hemen 350 cc silikon yzdım googleaResimlerine baktim.cok buyuk olmasin dersen 325-350 ideal bence.yeterli dolgunlugu verir
Benimkiler 350 canım bakabilirsin:))Çoook saolun hemen 350 cc silikon yzdım googlea
Ewt bugun kontrole gittim cnm.onemli bisey degil dedi doktorum.zaten morluk geciyo suan.Bilgi aldin mi normal miymis ?
ben ısrar la buyuk olsun dedim ama 300 cc koymus doktorcugum.bugun kontrole gittim yine dedim .keske buyuk olsaydi.malum kas ve doku sebebi ile koyamamis .neysee napalim hic yoktan iyidiradan ın dediği gibi, sıfır dokum vardı, tahta gibiydim, Dr a " aman büyük olmasın normal dursun " dedim, Dr da 325 cc taktı. Ama keşke "eccik büyük olsun " deseydim
Oleyy hemen bakıyorumBenimkiler 350 canım bakabilirsin:))
Ewt bugun kontrole gittim cnm.onemli bisey degil dedi doktorum.zaten morluk geciyo suan.
Bende 300 cc takildi kas alti.elliyorum sıkıyorum hic belli degil.acaba kucuk mu oldu.Kizlar memeleriniz siz yada baskasi dokununca icindeki protez hisediliyor mu?
Hisedilmemesi icin kucuk protez takilirsa kas alti daha iyi dogal meme gibimi olur dokununca
Yada tam tersi memeyi saran bi buyuklukte olursami hisedilmez
Ayy cnm benden xok korkan olacagini sanmiyorum.ben ki kan gorsem bakamam.igne yapilirken bakamam.hersey ameliyathaneye girene kadar.sonrasi kolay. Esin de istiyorsa hiç zaman kaybetme bncebende artık akrarımı verdim eşim aslında çok istiyor ben çok kararsızdım hayırlısı bakalım inşlh.korkumu yenmeliyim
Kucuk taktirmani tavsiye etmem cnm.acnm.ameliyat olmusken degsin acilari a mamasrafina.sonra keske buyuk olsaydi dersin.ki bu forumda cogu kisi keske daha buyuk olsaydi diyo.kimse kucuk olsaydi demiyorKizlar memeleriniz siz yada baskasi dokununca icindeki protez hisediliyor mu?
Hisedilmemesi icin kucuk protez takilirsa kas alti daha iyi dogal meme gibimi olur dokununca
Yada tam tersi memeyi saran bi buyuklukte olursami hisedilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?