Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım nerelerdesin yaa memelendin unuttun bizleri

Ay tamam şu an işteyim yrın hemen koyucam biraz acemiyimse bu zamana kadar genelde okuyucuydum

Önceden çektiklerim vardı gerçi onları koyuyorum takip edip fikir verin kızlar olanlar nolur Bende hem bakıp gaza gelirim mutlu olurum sizi memnun mutlu gördükçe

Kızlar bu arada günaydın demeyi unutmuşum ben bir albüm yaptım fikir vermek ve takip edip izlememe izin veren arkadaşlar olursa öyle mutlu olurum ki resmen bikini alırken mutsuz bir insanım desteğinize çok ihtiycım var

Resimlerine baktim.cok buyuk olmasin dersen 325-350 ideal bence.yeterli dolgunlugu verir

Ben is
adan ın dediği gibi, sıfır dokum vardı, tahta gibiydim, Dr a " aman büyük olmasın normal dursun " dedim, Dr da 325 cc taktı. Ama keşke "eccik büyük olsun " deseydim
ben ısrar la buyuk olsun dedim ama 300 cc koymus doktorcugum.bugun kontrole gittim yine dedim .keske buyuk olsaydi.malum kas ve doku sebebi ile koyamamis .neysee napalim hic yoktan iyidir

Kizlar memeleriniz siz yada baskasi dokununca icindeki protez hisediliyor mu?
Hisedilmemesi icin kucuk protez takilirsa kas alti daha iyi dogal meme gibimi olur dokununca
Yada tam tersi memeyi saran bi buyuklukte olursami hisedilmez

[QUOTEemet, post: 43810519, member: 699198"]Kizlar memeleriniz siz yada baskasi dokununca icindeki protez hisediliyor mu?
Hisedilmemesi icin kucuk protez takilirsa kas alti daha iyi dogal meme gibimi olur dokununca
Yada tam tersi memeyi saran bi buyuklukte olursami hisedilmez[/QUOTE]
Valla benim daha yeni oldugu icin birak başkasini kendim bile elleyemiyorum korkudan:))

Bende 300 cc takildi kas alti.elliyorum sıkıyorum hic belli degil.acaba kucuk mu oldu.

bende artık akrarımı verdim eşim aslında çok istiyor ben çok kararsızdım hayırlısı bakalım inşlh.korkumu yenmeliyim
Ayy cnm benden xok korkan olacagini sanmiyorum.ben ki kan gorsem bakamam.igne yapilirken bakamam.hersey ameliyathaneye girene kadar.sonrasi kolay. Esin de istiyorsa hiç zaman kaybetme bnce

Kucuk taktirmani tavsiye etmem cnm.acnm.ameliyat olmusken degsin acilari a mamasrafina.sonra keske buyuk olsaydi dersin.ki bu forumda cogu kisi keske daha buyuk olsaydi diyo.kimse kucuk olsaydi demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…