Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bende çok celiskideyim hem istiyorum hem korkuyorum. Yaptiranlarin fotoğraflarını göremiyorum neden acaba bir yöntem mi var. :)

Buggn ilk doktor randevuma gittim kızlar ayrık panpişlerimi yakınlaştırabilirlermiş :) bu randevum istanbuldaydı cuma ankara güven hastaanesiyle konuşucam tahlil vs çok masraf çıkarmıcaklarına emin olursam düşünücem ciddi ciddi hatta beni ikna edip hemen pzt fln yapsınlar diyorum :))

Bu arada devlette anestezist arkadaşla konuştum sadece doktorla olmaz dedi herşey çok önemli sterilizasyon vs dedi birde onu araştırıcam bakalım

Şekerim nasıl oldun ????
Son 3 gündür tamamen normale döndüm cnm.yalniz ameliyattan beri uyku düzenim cok bozuldu.iki saat bir uyuyorum.oturuyorum birkac saat sonra tekrar uyuyorum.bir tek dun gece net 7 saat uyudum.o da avm ye gitmistim.cok yoruldum.eve gelince bayildim resmen.dun sol mememde alt tarafta kizariklik gordum.bu sabah klinige gittim.enfeksiyon mu acaba diye aklim cikti.megerse bantlar allerji yapmiş.bir de inmeyen ödemler sorun.koltuk altlarim bile dolu hala.cok su iciyorum hareket ediyorum ama inmiyor bir turlu.bir de ameliyattan beri cok cabuk yoruluyorum.nefes nefese kaliyorum hep.baska bi sikintim yok cok sukur cnm

Canım ️️kasaltında böyle oluyor hemen yoruluyordum ben de olsun geçer bunlar... Başka bi sıkıntı olmasın da... Kaslar protezi zamanla salacak ve istediğin görüntüye kavuşacaksın.şimdi piramit gibi duran protezler kaslar gevşedikçe yuvarlak ve fıstık gibi olacak bol bol kelle paça iç, doku nonarımında birebir... Ben öyle yapmıştım Bi arkadaşım da yeni burun ameliyatı oldu, yağ enjeksiyonu fln da yapıldı, çok işlem gördü yüzü. O da hergün kelle paça içti, Dr inanamadı 12 gündeki iyileşmeye adam şok olmuş, Naaaaptın sen demiş ben arada kendim de yapıyorum ama çarşıdan da alıp içiyorum.

Mumkun oldukca yediklerime dikkat ediyorum.bol meyve sebze balik ve bol su tuketmeye özen gosteriyorum.ben kelle paca icemem ama kemikli et alip kaynatip suyuna corba yapabilirim.ayni hesaba gelir sanirim.doktorum izlerim icin cok olumlu yorumlar yapti.dun pansuman sirasinda gordum.incecik cizgi halinde ama uzeri kabuklu.kabuklar dökülünce gör sen dedi doktorum.haftasonu ıse baslamam lazim.su yorulmalarim da bi gecseydi iyiydi

Canım daha iyi olcaksın inşallah keçiboynuzu pekmezi ye direncini arttırır

Sen gel beni dinle, ilaç gibi şifa niyetine iç o zaman kendin yapcaksan kemiği 6 saat kaynat kısık ateşte içine 1,2 damla sirke de koy kaynarken. İçindeki kolajen çıkıyormuş sirke koyunca. Düdüklüde değil, normal tencerede. Sonra ılıyınca kaplara koy dondur, her sabah bir su bardağı kadar iç. Geceden buzluktan çıkarıyordum, sabah ısıtın içiyordum bir nefeste şifa niyetine

Valla denemekte fayda var cnm.ya bir meme sahibi olucaz diye nelere katlaniyoruz.rabbimin zoruna gitmesin.resmen eziyet yahu.ilk ameliyatimda o kadar rahattim ve iyiydimki.suanki gibi olmadim hic.10.gun ise baslamistim.simdi yaşli teyzeler gibi oturdugum yerde uyukluyorum.

Kolay değil, birsürü doku alındı, kasaltına protez kondu . Sabır canım sabır. Sen şimdi enerji veren yiyecekler ye bol bol. Kaliteli protein al. Kırmızı yiyecekler tüket. Bol ayran iç .

Kucuk taktirmani tavsiye etmem cnm.acnm.ameliyat olmusken degsin acilari a mamasrafina.sonra keske buyuk olsaydi dersin.ki bu forumda cogu kisi keske daha buyuk olsaydi diyo.kimse kucuk olsaydi demiyor
Ama dokununca hisediliyorsa
bole yapay bisey bence daha onemli
Dogal meme hissindinde olmasi
Ben raziyim kucuk silikona yeterki yapilmis durmasin dogal istiyorum bakincada donunucada

O zmn 300 cc en ideali diyor cogu bayanlar.
Burun estetigi yapicam. Meme de deyince cok yapma bisey olmaktan korkuyorum. Benim burnumu yapacak dr mme estetigi yapmiyor
Ayri ayri olacam. Bu iki estetigin arasinda ne kadar zaman gerekiyor. Yani hemen burnum biraz duzelince 2 ay sonra silikon taktirabiliyormuyum

Merhaba arkadaşlar 28 kasım günü Taha Mehmetoğluna meme büyütme ameliyatı oldum. Mentor 250 cc kullanıldı meme altından girilerek kas altına uygulandı. Öncelikle itiraf etmeliyim öyle kolay bi ameliyat değil. İlk 3 gün tek başına yatıp kalkmak , yemek yemek , tuvalete gitmek imkansız. Sırt üzeri yatmaktan sırt ve bel çok fazla ağrıyor ve göğüste inanılmaz bi basınç ! 3 gün sonunda drenler alınınca rahatlıyorsunuz ve hızlıca iyileşme başlıyor. Bugün baş dönmesi ishal başladı korkup hemen Taha Beyi aradım, memeyle alakası olmamasına rağmen hemen geldi tüm tetkitlerimde yanımdaydı. Sonuç olarak antibiyotikleri bünyem kaldırmamış (43 kg olduğumdan ) gelmişler sargıları açıp pansumanla yaptı ve ilk defa dedim ki DEĞERMİŞ ! Harika görünüyorlar. Tavsiyem doktorunuzu çok iyi seçmeniz Ve ne istediğiniz konusunda net olmanız sonrasında büyük veya küçük oldu diye düşünmek çok acı olur gerçekten Ben kararı Taha Beye bıraktım ve vücuduma en iyi şeklli seçti sağolsun ve son olarak en az 3 gün şiddetli Ağrıya mağruz kalacağınızın bilincinde gitmeniz. Sonrası çok Mutlu ben sporcu südyenin içinde bile bakmaya doyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…