- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Hayırlı olsun canım umarım çabucak iyileşirsinMerhaba arkadaşlar 28 kasım günü Taha Mehmetoğluna meme büyütme ameliyatı oldum. Mentor 250 cc kullanıldı meme altından girilerek kas altına uygulandı. Öncelikle itiraf etmeliyim öyle kolay bi ameliyat değil. İlk 3 gün tek başına yatıp kalkmak , yemek yemek , tuvalete gitmek imkansız. Sırt üzeri yatmaktan sırt ve bel çok fazla ağrıyor ve göğüste inanılmaz bi basınç ! 3 gün sonunda drenler alınınca rahatlıyorsunuz ve hızlıca iyileşme başlıyor. Bugün baş dönmesi ishal başladı korkup hemen Taha Beyi aradım, memeyle alakası olmamasına rağmen hemen geldi tüm tetkitlerimde yanımdaydı. Sonuç olarak antibiyotikleri bünyem kaldırmamış (43 kg olduğumdan ) gelmişler sargıları açıp pansumanla yaptı ve ilk defa dedim ki DEĞERMİŞ ! Harika görünüyorlar. Tavsiyem doktorunuzu çok iyi seçmeniz Ve ne istediğiniz konusunda net olmanız sonrasında büyük veya küçük oldu diye düşünmek çok acı olur gerçekten Ben kararı Taha Beye bıraktım ve vücuduma en iyi şeklli seçti sağolsun ve son olarak en az 3 gün şiddetli Ağrıya mağruz kalacağınızın bilincinde gitmeniz. Sonrası çok Mutlu ben sporcu südyenin içinde bile bakmaya doyamıyorum
Memeli olmanın Nasıl bir duygu olduğunu bilmediğim için bu acılara değermi gerçekten diyerek korkuyorum maalesef
Hafif yan dönmelere başlaman gerekiyormuş ayrıca sağ sol da farklı ağrı olabilir vücut kabul etmeye çalışıyor 6 ay boyunca azalarak devam eder Dedi bendede sağ göğüs ağrıyor solda hiç ağrı yokEn fazla 1 hafta ağrı kasılma durumu gerisi güzel devam ediyor :) onları görmek bile güzel.
bugün 9.günüm geçecek biliyorum ama sırt ağrım var sağ ya da sol şeklinde nedenini bilen var mı? sizlerde de var mı?
Ameliyattan hiç korkma dediğim gibi sonrasında ki 3 gün sıkıntı bi yardımcı şart kollar kalkmıyor özellikle kas altı olursa, zira tuvalete bile gidememiştimHerkes sizin gibi söylüyor ama insan korkuyor genede
Acıya katlanabilirse benfe ikisini ayni anda yaptir.ben hem meme hem vajina estetigi oldum.biraz zorlandim ama ikisi aradan cikti.Burun estetigi yapicam. Meme de deyince cok yapma bisey olmaktan korkuyorum. Benim burnumu yapacak dr mme estetigi yapmiyor
Ayri ayri olacam. Bu iki estetigin arasinda ne kadar zaman gerekiyor. Yani hemen burnum biraz duzelince 2 ay sonra silikon taktirabiliyormuyum
Kiz tabiki normal dogum daha kolay.Normal doğum yapan arkadaşlar rica etsim acı ve ağrı olarak doğum sancısı ve meme ameliyatı sonrası ağrıyı karşılaştırırmısınız
Yapma yaaa eyvaaahKiz tabiki normal dogum daha kolay.
Ben hem meme hem vajinal daraltma yaptirdim..inan memenin acısından vajinayi hic bilmedim bileYapma yaaa eyvaaah
Doğumla kıyaslanamaz bence... Doğum hayatımda yaşadığım en büyük acı ağrı... Meme öyle değil. Ameliyattan sonra ilk uyandığında ağrı oluyor sonra kontrol altına alınıyor. Kol hareketlerinde kısıtlılık oluyor. Kolları zorlamamak lazım. Dinleneceksin ama yürüyüşler yapacaksın sadece.. Ev ile ilgilenen biri olursa ameliyattan sonra harika olurNormal doğum yapan arkadaşlar rica etsim acı ve ağrı olarak doğum sancısı ve meme ameliyatı sonrası ağrıyı karşılaştırırmısınız
doğumu bir okyanus kabul edersek bu ameliyat benim için bir bardak suydu doğumla kıyaslanamaz bile ama herkesin yaşadığı bir değil benim doğumum çok zordu herkese zor gelebilir ama ikincisini yapacak kadar zor gelmemiş kimseye ben ikinciyi yaşadığım şeyden dolayı düşünmüyorum. ama bu ameliyatı çok çok rahatlıkla tekrar olurumNormal doğum yapan arkadaşlar rica etsim acı ve ağrı olarak doğum sancısı ve meme ameliyatı sonrası ağrıyı karşılaştırırmısınız
İçime biraz su serpildi diyebilirim teşekkür ederim☺Doğumla kıyaslanamaz bence... Doğum hayatımda yaşadığım en büyük acı ağrı... Meme öyle değil. Ameliyattan sonra ilk uyandığında ağrı oluyor sonra kontrol altına alınıyor. Kol hareketlerinde kısıtlılık oluyor. Kolları zorlamamak lazım. Dinleneceksin ama yürüyüşler yapacaksın sadece.. Ev ile ilgilenen biri olursa ameliyattan sonra harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?