Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Memeli olmanın Nasıl bir duygu olduğunu bilmediğim için bu acılara değermi gerçekten diyerek korkuyorum maalesef

Ben normal doğum yaptım yemeğimi kendim yedim tuvalete kendim gittim buiş neden bukadar zor anlayamıyorum korkmaya başladım

Hayırlı olsun canım umarım çabucak iyileşirsin

Normal doğum yapan arkadaşlar rica etsim acı ve ağrı olarak doğum sancısı ve meme ameliyatı sonrası ağrıyı karşılaştırırmısınız

Memeli olmanın Nasıl bir duygu olduğunu bilmediğim için bu acılara değermi gerçekten diyerek korkuyorum maalesef

açıkçası ameliyat sonrasında ilk gün bu kararı aldığım güne lanet ettim ama acılar dinince ve aynaya baktığımda ki özgüven paha biçilemez

En fazla 1 hafta ağrı kasılma durumu gerisi güzel devam ediyor :) onları görmek bile güzel.
bugün 9.günüm geçecek biliyorum ama sırt ağrım var sağ ya da sol şeklinde nedenini bilen var mı? sizlerde de var mı?

Hafif yan dönmelere başlaman gerekiyormuş ayrıca sağ sol da farklı ağrı olabilir vücut kabul etmeye çalışıyor 6 ay boyunca azalarak devam eder Dedi bendede sağ göğüs ağrıyor solda hiç ağrı yok

Acıya katlanabilirse benfe ikisini ayni anda yaptir.ben hem meme hem vajina estetigi oldum.biraz zorlandim ama ikisi aradan cikti.
Iki estetik arasindaki gecmesi gereken zamana doktorun karar verir.

Normal doğum yapan arkadaşlar rica etsim acı ve ağrı olarak doğum sancısı ve meme ameliyatı sonrası ağrıyı karşılaştırırmısınız
Doğumla kıyaslanamaz bence... Doğum hayatımda yaşadığım en büyük acı ağrı... Meme öyle değil. Ameliyattan sonra ilk uyandığında ağrı oluyor sonra kontrol altına alınıyor. Kol hareketlerinde kısıtlılık oluyor. Kolları zorlamamak lazım. Dinleneceksin ama yürüyüşler yapacaksın sadece.. Ev ile ilgilenen biri olursa ameliyattan sonra harika olur

doğumu bir okyanus kabul edersek bu ameliyat benim için bir bardak suydu doğumla kıyaslanamaz bile ama herkesin yaşadığı bir değil benim doğumum çok zordu herkese zor gelebilir ama ikincisini yapacak kadar zor gelmemiş kimseye ben ikinciyi yaşadığım şeyden dolayı düşünmüyorum. ama bu ameliyatı çok çok rahatlıkla tekrar olurum

Sagolun
Normal dogumum okadar zorduki bundan kolay demissiniz
Yani bi an nasil bir aci olabilir de normal dogumdan daha zor denilebilir dedim bu beni rahatlatti
Ama suda bi gercek benim dogumum 9 saat sonra bitmisti bu 3 ile bir hafta arasi agri devam ediyor bunun icin zorlugu hemen rahatlama olmamasi
Tabi dogumdan sonraki dikislerde onlarin da acisida kotu ama sancidan sonra o insana hic aci gibi gelmiyo yani yasamadan bilemiyecez
Umarim rahat saglikli guzel gecer hepimizinki

İçime biraz su serpildi diyebilirim teşekkür ederim☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…