Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde doğumum zordu oyüzden ikinciyi düşünmedim ama kıyaslamalarınız çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim

benim doğumum 24 saat sürdü sancıdan sonrası hiçbir şey dikişler şunlar bunlar ben 40 gün popomun üstüne oturamadım

Kizlar ben yeni uye oldum bende yillardir memnun degilim goguslerimden iki dogumdan sonra iyice kuculduler. Estetik olmaya karar verdim, ama kafamda cok sorular var. Birincisi ameliyattan sonra goguslere dokundugunda cokmu sert olcak? Yada ayni yumusakmi olcak. Ve benim iki cocugum var, gunluk islerimi kac gunde yapabilirim ameliyattan sonra. Fiyat konusunda da sorularim olcakti. Devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum asagi yukari ne kadar tutar?

benim doğumum 24 saat sürdü sancıdan sonrası hiçbir şey dikişler şunlar bunlar ben 40 gün popomun üstüne oturamadım
Canim suni sanci 9 saat sürdü yoksa dogum sancisiyla dogum hastanesine sabah 9 girdim ertesi gun 12 dogum tamalanmisti var sen hesap et kac saat sanci cektim ama dogum sancisindanda kotusu o verdikleri suni sanci
Araliksiz nefes almadan 9 saat o kotuydu
Dikislerimde ic dis sayisini hatirlamiyirum ama devlet dogum evinde olmustum sonra ozele gittigimde dr bile sasrmisti neden okadar cok dikis atmis sevgili ebem
2. Dogumumda 5 cm acilmam vardi aksam gittigimde dr hastaneye yatmalisin dedi ben suni sancidan korktugumdan butun gece evime gidip sanci cekip suyum geip sancimin bi kac dk dusmesini bekledim
Epidural istedim cok acilma oldugundan olmaz dediler gene 5 saat tam acilma olsun diye suni sanci verdiler
Ondan sonra 3. cocuk dusugum oldu icinde kalanlar icin hiccc uyusturmadan canli canli kurtaj uyguladilar inan gikim cikmadi dogum sancisi degil cektigim suni sancilardan sonra ne dikismis ne kurtajmis hic gozum gormedi ki agri esigim cok yuksektir. Yani benim icin o dikis agrilari agri degil onu demek istiyorum
Bu kadar agrilar abartilirsa yapacak kisiler de gozu korkar
bana dogum yaptirirlarken canindan can cikariyorsun demisti kadin
Yani hangi aci nasil canindan can cikarmaktan daha kotu olabilir

Anlamadim

Son düzenleme:
Benim agri esigim cok yusektir.
Bu 3gun mutlaka birinin kalkmaya yardim etmesi gerekiyormu tek sıkıntı o benim icin
Ve ben kas alti istiyorum

Ben 7000 tl ye Taha Mehmetoğluna oldum devlette yapıyorlar mı bilmiyorum ama yapılıyorsa da özel doktorun gösterdiği ilgi olmayacağı kesin ve mutlaka silikonun markası önemli

Ben 7000 tl ye Taha Mehmetoğluna oldum devlette yapıyorlar mı bilmiyorum ama yapılıyorsa da özel doktorun gösterdiği ilgi olmayacağı kesin ve mutlaka silikonun markası önemli
Yanlış düsüniyosun canım devlet hastanesinde oldum ben ve ilgi alaka gayet güzel 24 saat istedigim zaman arayıp msj atabiliyorum doktoruma çokta güzel ilgileniyo özelden tek farko fiyatı yani silikonun markasıda mentor

Seninki birazda sansmis
Kaca yaptin peki sorabilirmiyim

Senin fiyatı ne kadar dı acaba ? Umarım çok uçuk bir fark yoktur

Benim raporumda gogus büyütme yazmıyodu
canım memeyle ilgili tıp dilinde biseyler yaziyo kist aldırdım falan dersin
Bende aynisini dusunuyorum kist aldirdim derim
buyudugunu anlarlarsa yag enjekte ettim derim insallah bi sorun cikmaz sonra yalanim ortaya cikar rezil olurum

Be
Bende aynisini dusunuyorum kist aldirdim derim
buyudugunu anlarlarsa yag enjekte ettim derim insallah bi sorun cikmaz sonra yalanim ortaya cikar rezil olurum

Bana raporda yabancı bişeyler vardı bende yap bezeleri aldırdım ödem yaptı ondan şiş dedim kimsecikler bişey anlamadı Canım

Bence de bi kadın tutmalısın ben ilk 2 gün yemek bile yiyemedim ama şuan gayet iyiyim ve aynaya bakmaya doyamıyorum
Ogun bi gelsin tek sikinti o 3 gunluk bakim olsun
Bu estetik isi ne sakat seymis
Burun icin istiyorum yok devilasyon egrilme yine koca bi burun olarak dolasma olasiligi butun o verilen paralara ragmen
Meme dersen yok sekli. yok dokunurken anlasilmasi yok kapsul olusmasi yok
Yok agrisi yoruldum arastirmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…