- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Benimde doğumum zordu oyüzden ikinciyi düşünmedim ama kıyaslamalarınız çok yardımcı oldu çok teşekkür ederimdoğumu bir okyanus kabul edersek bu ameliyat benim için bir bardak suydu doğumla kıyaslanamaz bile ama herkesin yaşadığı bir değil benim doğumum çok zordu herkese zor gelebilir ama ikincisini yapacak kadar zor gelmemiş kimseye ben ikinciyi yaşadığım şeyden dolayı düşünmüyorum. ama bu ameliyatı çok çok rahatlıkla tekrar olurum
benim doğumum 24 saat sürdü sancıdan sonrası hiçbir şey dikişler şunlar bunlar ben 40 gün popomun üstüne oturamadımSagolun
Normal dogumum okadar zorduki bundan kolay demissiniz
Yani bi an nasil bir aci olabilir de normal dogumdan daha zor denilebilir dedim bu beni rahatlatti
Ama suda bi gercek benim dogumum 9 saat sonra bitmisti bu 3 ile bir hafta arasi agri devam ediyor bunun icin zorlugu hemen rahatlama olmamasi
Tabi dogumdan sonraki dikislerde onlarin da acisida kotu ama sancidan sonra o insana hic aci gibi gelmiyo yani yasamadan bilemiyecez
Umarim rahat saglikli guzel gecer hepimizinki
Canim suni sanci 9 saat sürdübenim doğumum 24 saat sürdü sancıdan sonrası hiçbir şey dikişler şunlar bunlar ben 40 gün popomun üstüne oturamadım
Ben kas altı oldum ve mutlaka 3 gün birine ihtiyacın olacak. Taha bey bana çok dirençlisin demesine rağmen ne çektiğimi ben bilirimBenim agri esigim cok yusektir.
Bu 3gun mutlaka birinin kalkmaya yardim etmesi gerekiyormu tek sıkıntı o benim icin
Ve ben kas alti istiyorum
Kizlar ben yeni uye oldum bende yillardir memnun degilim goguslerimden iki dogumdan sonra iyice kuculduler. Estetik olmaya karar verdim, ama kafamda cok sorular var. Birincisi ameliyattan sonra goguslere dokundugunda cokmu sert olcak? Yada ayni yumusakmi olcak. Ve benim iki cocugum var, gunluk islerimi kac gunde yapabilirim ameliyattan sonra. Fiyat konusunda da sorularim olcakti. Devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum asagi yukari ne kadar tutar?
Yanlış düsüniyosun canım devlet hastanesinde oldum ben ve ilgi alaka gayet güzel 24 saat istedigim zaman arayıp msj atabiliyorum doktoruma çokta güzel ilgileniyo özelden tek farko fiyatı yani silikonun markasıda mentorBen 7000 tl ye Taha Mehmetoğluna oldum devlette yapıyorlar mı bilmiyorum ama yapılıyorsa da özel doktorun gösterdiği ilgi olmayacağı kesin ve mutlaka silikonun markası önemli
Olmadi 3 gun bir yardimci kadin tutarimBen kas altı oldum ve mutlaka 3 gün birine ihtiyacın olacak. Taha bey bana çok dirençlisin demesine rağmen ne çektiğimi ben bilirim
Seninki birazda sansmisYanlış düsüniyosun canım devlet hastanesinde oldum ben ve ilgi alaka gayet güzel 24 saat istedigim zaman arayıp msj atabiliyorum doktoruma çokta güzel ilgileniyo özelden tek farko fiyatı yani silikonun markasıda mentor
Senin fiyatı ne kadar dı acaba ? Umarım çok uçuk bir fark yokturYanlış düsüniyosun canım devlet hastanesinde oldum ben ve ilgi alaka gayet güzel 24 saat istedigim zaman arayıp msj atabiliyorum doktoruma çokta güzel ilgileniyo özelden tek farko fiyatı yani silikonun markasıda mentor
3500 canımSenin fiyatı ne kadar dı acaba ? Umarım çok uçuk bir fark yoktur
Olmadi 3 gun bir yardimci kadin tutarim
Bence de bi kadın tutmalısın ben ilk 2 gün yemek bile yiyemedim ama şuan gayet iyiyim ve aynaya bakmaya doyamıyorumOlmadi 3 gun bir yardimci kadin tutarim
3500Seninki birazda sansmis
Kaca yaptin peki sorabilirmiyim
Bende aynisini dusunuyorumBenim raporumda gogus büyütme yazmıyodu
canım memeyle ilgili tıp dilinde biseyler yaziyo kist aldırdım falan dersin
Fiyat cok iyi ya resimlerinide gordum buyuklugu fakan cok guzel bende bole istiyorum
Bende aynisini dusunuyorumkist aldirdim derim
buyudugunu anlarlarsa yag enjekte ettim derim insallah bi sorun cikmaz sonra yalanim ortaya cikar rezil olurum
Ogun bi gelsin tek sikinti o 3 gunluk bakim olsunBence de bi kadın tutmalısın ben ilk 2 gün yemek bile yiyemedim ama şuan gayet iyiyim ve aynaya bakmaya doyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?