- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
normalde doğum süresi 10 saati aşacaksa sezaryene alınır ingilterede bunun tahlilleri varmış bizdekiler insan yerine koymuyorlar benim doğumda da dr falan yoktu hafta sonu nöbeti bitene kadar boşuna sancı çektirdiler o yüzden bu ameliyat en zoru kas altı olmasına rağmen kışaslanması bile saçma.Canim suni sanci 9 saat sürdüyoksa dogum sancisiyla dogum hastanesine sabah 9 girdim ertesi gun 12 dogum tamalanmisti var sen hesap et kac saat sanci cektim ama dogum sancisindanda kotusu o verdikleri suni sanci
Araliksiz nefes almadan 9 saat o kotuydu
Dikislerimde ic dis sayisini hatirlamiyirum ama devlet dogum evinde olmustum sonra ozele gittigimde dr bile sasrmisti neden okadar cok dikis atmis sevgili ebem
2. Dogumumda 5 cm acilmam vardi aksam gittigimde dr hastaneye yatmalisin dedi ben suni sancidan korktugumdan butun gece evime gidip sanci cekip suyum geip sancimin bi kac dk dusmesini bekledim
Epidural istedim cok acilma oldugundan olmaz dediler gene 5 saat tam acilma olsun diye suni sanci verdiler
Ondan sonra 3. cocuk dusugum oldu icinde kalanlar icin hiccc uyusturmadan canli canli kurtaj uyguladilar inan gikim cikmadi dogum sancisi degil cektigim suni sancilardan sonra ne dikismis ne kurtajmis hic gozum gormedi ki agri esigim cok yuksektir. Yani benim icin o dikis agrilari agri degil onu demek istiyorum
Bu kadar agrilar abartilirsa yapacak kisiler de gozu korkar
bana dogum yaptirirlarken canindan can cikariyorsun demisti kadin
Yani hangi aci nasil canindan can cikarmaktan daha kotu olabilir
Anlamadim
Sagol canım izmirdeyim benFiyat cok iyi ya resimlerinide gordum buyuklugu fakan cok guzel bende bole istiyorum
Istanbuldami yaptirdin
Bende ole diyecem burnumu yapicam zatenBe
Bana raporda yabancı bişeyler vardı bende yap bezeleri aldırdım ödem yaptı ondan şiş dedim kimsecikler bişey anlamadı Canım
Ogun bi gelsin tek sikinti o 3 gunluk bakim olsun
Bu estetik isi ne sakat seymis
Burun icin istiyorum yok devilasyon egrilme yine koca bi burun olarak dolasma olasiligi butun o verilen paralara ragmen
Meme dersen yok sekli. yok dokunurken anlasilmasi yok kapsul olusmasi yok
Yok agrisi yoruldum arastirmaktan
Sagol canım izmirdeyim ben
Hic unutmuyorum 4 gundur dogum sancisi ceken biri vardi kadin karni 2karin gibiydi kadina zorla normal dogum yapmaya calisiyorlardinormalde doğum süresi 10 saati aşacaksa sezaryene alınır ingilterede bunun tahlilleri varmış bizdekiler insan yerine koymuyorlar benim doğumda da dr falan yoktu hafta sonu nöbeti bitene kadar boşuna sancı çektirdiler o yüzden bu ameliyat en zoru kas altı olmasına rağmen kışaslanması bile saçma.
yanlış düşünüyorsun ben iki gün önce devlette bi dr a muayene oldum kapısında yığınla hasta varken bile 40 dk benimle ilgilendi kaldı ki ben sadece mememdeki sertliği göstermek için gitmiştim . kendi dr umun vermediği bilgileri verdi bende kendimi bu konuda çok bilgili sanardım o an pişman oldum şimdiye kadar ğördüğümüz ilgi alaka dediğimiz şeyin aslında bi hiç olduğunu anladım.Ben 7000 tl ye Taha Mehmetoğluna oldum devlette yapıyorlar mı bilmiyorum ama yapılıyorsa da özel doktorun gösterdiği ilgi olmayacağı kesin ve mutlaka silikonun markası önemli
yurt dışında normal doğum için ne kadar kolaylık sağlanıyorsa bizde zorluk sağlanıyo dr bana doğum sonrası ya gördünmü sezaryen istemiyordun demişti.Hic unutmuyorum 4 gundur dogum sancisi ceken biri vardi kadin karni 2karin gibiydi kadina zorla normal dogum yapmaya calisiyorlardi
En son sezeryanla aldilar 5 kilo tosun gibi oglu oldu gercekten ozellikle bazi yerlerde dogumu olume ceviriyorlar resmen
Aynen canım sırt üstü yatmaktan sırtım cok agrıyo hala yan yatamıyorumsırt ve bel Ağrı'ların devam ediyor mu benim göğüste sıkıntı yok ama bel ve sırt çok fena
Devlet hastanelerinde ortalama fiyat 4 bin diye biliyorum.ama sehirden sehire degisiyor.özellerde de 7 bin 10 bin arasi fiyatlar.sertlik konusuna gelince protezler gercek meme kivaminda olmuyor ama taş gibi de degil tabiki.eger kas ustu ameliyat olursaniz gunluk islere dönmeniz ortalama 2 gun.ama kas alti daha meşakkatli.bir haftadan once zorKizlar ben yeni uye oldum bende yillardir memnun degilim goguslerimden iki dogumdan sonra iyice kuculduler. Estetik olmaya karar verdim, ama kafamda cok sorular var. Birincisi ameliyattan sonra goguslere dokundugunda cokmu sert olcak? Yada ayni yumusakmi olcak. Ve benim iki cocugum var, gunluk islerimi kac gunde yapabilirim ameliyattan sonra. Fiyat konusunda da sorularim olcakti. Devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum asagi yukari ne kadar tutar?
meme içinde Çanakkaleden mi bakıyorsun dr yoksa buldun mu dr unuCanakkale ama dogumumu burda olmamistim
Benim oldugum dogum evinde bile drdan dr ebeden ebeye fark vardi yalan diyemem bazilari ilgiliydi ama benim dogumuma gelen baya baya sertti ama benimkinde de sert olan ebe vardi sonradan artik ona sukrediyorum
Dr iside hastane de biraz sans isi benim 2. Dogumum ozelde oldu ve gercekten dr cok cok yumusakti
Oyuzden ozelde yaptiracam artik gerisi birazda sans
Bende iki hafta once kas alti oldum.ilk 2 gun ic camasirimi indirip cekemedim.sivi sabuna dahi basamiyordum.yattigim yerde kimildamak imkansizdi.benim agri esigimde cok yuksektir.4.gun banyo yaptim.kolumu kaldirip sacimi şampuanliyamadim.esim yikadi beni sagolsun.bir hafta özellikle kalkarken birine ihtiyac duydum.yanimda duran su bardagina bile uzanamiyordum.yani mutlaka en az 3-4 gun birine ihtiyaciniz olacaktirBenim agri esigim cok yusektir.
Bu 3gun mutlaka birinin kalkmaya yardim etmesi gerekiyormu tek sıkıntı o benim icin
Ve ben kas alti istiyorum
Teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsunuz emin olCanim suni sanci 9 saat sürdüyoksa dogum sancisiyla dogum hastanesine sabah 9 girdim ertesi gun 12 dogum tamalanmisti var sen hesap et kac saat sanci cektim ama dogum sancisindanda kotusu o verdikleri suni sanci
Dikislerimde ic dis sayisini hatirlamiyirum ama devlet dogum evinde olmustum sonra ozele gittigimde dr bile sasrmisti neden okadar cok dikis atmis sevgili ebem
2. Dogumumda 5 cm acilmam vardi aksam gittigimde dr hastaneye yatmalisin dedi ben suni sancidan korktugumdan butun gece evime gidip sanci cekip suyum geip sancimin bi kac dk dusmesini bekledim
Epidural istedim cok acilma oldugundan olmaz dediler gene 5 saat tam acilma olsun diye suni sanci verdiler
Ondan sonra 3. cocuk dusugum oldu icinde kalanlar icin hiccc uyusturmadan canli canli kurtaj uyguladilar inan gikim cikmadi dogum sancisi degil cektigim suni sancilardan sonra ne dikismis ne kurtajmis hic gozum gormedi ki agri esigim cok yuksektir. Yani benim icin o dikis agrilari agri degil onu demek istiyorum
Anlamadim
Az önce gülen yüz yanlış oldu yeni olduğumdan kusura bakmayın lütfen gerçekten yardımcı oluyorsunuz iyiki hepiniz varsınız iyiki kadınlar kulübü var sevgiler:)Canim suni sanci 9 saat sürdüyoksa dogum sancisiyla dogum hastanesine sabah 9 girdim ertesi gun 12 dogum tamalanmisti var sen hesap et kac saat sanci cektim ama dogum sancisindanda kotusu o verdikleri suni sanci
Anlamadim
Acikcasi once burun estedigi olucam ve burnumu istanbulda yapicam memeyide orda dusunuyorummeme içinde Çanakkaleden mi bakıyorsun dr yoksa buldun mu dr unu
Fazla ayrintili oldu farkindayim ama gercekten okadar sıkıntılıki dogum bundan daha zor olma dusuncesi beni korkutuyor yani nasil o cekilen okadar acidan daha zor olabilir diyorumTeşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsunuz emin ol
Gecmis olsun. peki koltuk altindanmi yapildi meme alti nerden takildi silikonBende iki hafta once kas alti oldum.ilk 2 gun ic camasirimi indirip cekemedim.sivi sabuna dahi basamiyordum.yattigim yerde kimildamak imkansizdi.benim agri esigimde cok yuksektir.4.gun banyo yaptim.kolumu kaldirip sacimi şampuanliyamadim.esim yikadi beni sagolsun.bir hafta özellikle kalkarken birine ihtiyac duydum.yanimda duran su bardagina bile uzanamiyordum.yani mutlaka en az 3-4 gun birine ihtiyaciniz olacaktir
neden hem meme hem burunu aynı anda olmuyorsun ikisi bir arada çıkardı. sanırım burun Dr un var zaten değil miAcikcasi once burun estedigi olucam ve burnumu istanbulda yapicam memeyide orda dusunuyorum
Ama burnu yapacak dr kbb doktoru yani meme yapmiyor baska birini bulmam gerekiyor
Doktorum emre ilhan kendisi kbb doktoruneden hem meme hem burunu aynı anda olmuyorsun ikisi bir arada çıkardı. sanırım burun Dr un var zaten değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?