Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben normal doğum yaptım yemeğimi kendim yedim tuvalete kendim gittim buiş neden bukadar zor anlayamıyorum korkmaya başladım
Canım ben de 2 tane normal doğum yaptım çatır çıtur Orada yaşadığın ağrı ölesiye.. Anlatılmaz .... Meme büyütmede ben ağrı yaşamadım, AMA ÇOK CIDDI BASINÇ var CIĞERLERININ ÜSTÜNDE.ilk günler hapşırmak da öksürmek de imkansız. 3,4 güne bişey kalmıyor. Ilk 3 gün arkadan biri seni itmeden yataktan kalkamazsın, yardıma muhtaçsınbi kere. Sonra hızla toparlanıyorsun, 2. Haftadan itibaren baskı hissi sadece sabah o ilk yataktan kalktığın an oluyor. O da 3. Haftada bitiyor. Mesela ben hiç ağrı kesici içmeden atlattım o süreci .... Ama baskı ve gerginlik hissi için yapılacak bişey yok

Benim agri esigim cok yusektir.
Bu 3gun mutlaka birinin kalkmaya yardim etmesi gerekiyormu tek sıkıntı o benim icin
Ve ben kas alti istiyorum
Canım bu ağrıyı lütfen doğum ile kıyaslamayalım.3saat de sürse 24 saat de sürse ÖLESİYE BI ACI var doğumda. Bu ameliyattan sonra Dr un becerisi, hastanın hazır bulunuşluluğu, ️kasaltı/ kasüstü olması ...ağrıyı etkileyen şeyler. Benim canım tatlıdır, çok da korkağımdır. 2 normal doğum yaptım, çok şükür hayattayım meme ameliyatından sonra hastaneden çıkarken " hocam ağrım çok olursa naaapcam??? Ilacı bi doz fazla mı içiiim " dedim." Hayır hanımefendi, o zaman ilacı değiştirir daha güçlü olanını reçete ederim" demişti. Yani sorun ağrı değil , ağrı kontrol altına alınır. Sorun 3 gün yardıma muhtaç olmamız. Biri beni kaldırsın da tuvalete gidiiim diye kapıyı gözledim 2 gün. Sonra herşey jet hızıyla iyileşiyor

Bende aynisini dusunuyorum kist aldirdim derim
buyudugunu anlarlarsa yag enjekte ettim derim insallah bi sorun cikmaz sonra yalanim ortaya cikar rezil olurum
Benim göğüslerimin büyüdüğünü kimse anlamadı . Çünkü kırlent kadar sütyen takıyordum . Şimdi atlet giyiyorum sadece.

Anladim tesekurler aciklamaniz icin en az 3 gun biri sart

Benim göğüslerimin büyüdüğünü kimse anlamadı . Çünkü kırlent kadar sütyen takıyordum . Şimdi atlet giyiyorum sadece.
Evet bende hep destekli takarim ama olursam saglikla en ince olanlardan alicam desteksiz rahat sporcu sutyeniyle dolasicam
Ozaman disardakilerde farketmez

Ben koltukaltı oldum ama Ankara'da . Istanbulda koktukaltında kim var bilmiyorum. Çok iyi araştır derim, bu kesi yerinde uzman olmalı
Koltuk altinda dahami fazla agri oluyor.
Yani koltuk altinda cok gerginlik agri hisettinmi
Yoksa daha cok memedemi agri vardi

Doktorum emre ilhan kendisi kbb doktoru
Estetik doktoru degil
Zorla randevu alabildim benim etli bir burnum varda burda olumlu yorumlardan sonra kendisini istedim oda sadece burun yapiyor
biliyorum burda ismi cok geçiyor beğendiğim burunları var inşallah istediğin gibi olur çünkü burun zor bende olucam ama estetik yaptırmak istemiyorum sadece nefes problemimin çözülmesini istiyorum

Koltuk altinda dahami fazla agri oluyor.
Yani koltuk altinda cok gerginlik agri hisettinmi
Yoksa daha cok memedemi agri vardi
Canım, koltukaltında hiç ağrı olmuyor, hatta uzunca bi süre his de olmuyor. Wallahi ben ne mememde ne de koltukaltımda hiç ağrı, sancı hissetmedim. Baskı ve gerginlik çok oldu o kadar. Çok memnun kaldım. Kol hareketleri kısıtlanıyor tabi. Kolay değil. Ama koltukaltında hiç acı olmuyor, kesi yerini bile hissetmiyorsun. Hareket kısıtlılığı biraz can sıkıcı ama olsun seni izliyorum resimlerime bak

biliyorum burda ismi cok geçiyor beğendiğim burunları var inşallah istediğin gibi olur çünkü burun zor bende olucam ama estetik yaptırmak istemiyorum sadece nefes problemimin çözülmesini istiyorum
Evet ama pahalida bi dr benim icin.
meme estetiginde de cok yukari fiyatlar vermek istemiyorum
Benim burnum bence cok kotu yani bi turlu pisokolojisinden kurtulamadim
Memede hep ufak memeli oldum b cup takiyorum ama destekli yani daha dolu dolu istiyorum daha kadinsi hatlar istedigim

Ay iste buna cok sevindim koltuk alti istiyorum kimse anlamasin diye
Resimlerinede baktim benim sut verdigim donemdekiler gibi senin silikonlu goguslerin cok guzel dogal ama iste memeden kesince gidiyor o yalanci siskinlik
Bide yumusuyor ya cok sinir yaa eski diriligi kalmiyo. Seninkiler gibiydi gogsumu gere gere gezdim 5 6 ay sonra fosss
Meme gercektende fizigi bastan sona degistiriyo
Onceki kucuklugune birazda yumusayarak geri donuyor. 325 cc yapmissin bende en iyisi ole yapiyim daga asagsi yada fazlasi bende hos durmaz bu arafa boy ve kilon kac ben 165 54 kiloyum

meme de malzeme alınıyor burun tamamen el işçiliği meme de aslında hak ettiği para bence 7.5 u geçmemeli 10 ler falan çok bi de ilgili alakalı her şeyi açıklayan bi dr bulmak önemli ben hep derim iyi malın reklamı olmaz

Bende dediginiz gibi o el isciligini gordugumden burun icin acimiyorum. Memeninde zorluklari vardir ama burun bide suratin tam ortasinda hadi memeyi sutyenin altina sakladik kusurlarini bi sekilde burnu ne yapicaz
Estetigin bu kadar karisik zor oldugunu bilmezdim
Bana tek sorun karar vermekte vede ucretini odemekte yasanir saniyordum.

inşallah istediğin gibi olur canım şans birazda bu işler

Canım ya uma
Teşekkür ederim bu kıyaslamalar benim için çok önemli o yüzden yaptığınız yorumları harf bile atlamadan tekrar tekrar okuyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…