- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Canım ben de 2 tane normal doğum yaptım çatır çıturBen normal doğum yaptım yemeğimi kendim yedim tuvalete kendim gittim buiş neden bukadar zor anlayamıyorum korkmaya başladım
Canım bu ağrıyı lütfen doğum ile kıyaslamayalım.3saat de sürse 24 saat de sürse ÖLESİYE BI ACI var doğumda. Bu ameliyattan sonra Dr un becerisi, hastanın hazır bulunuşluluğu, ️kasaltı/ kasüstü olması ...ağrıyı etkileyen şeyler. Benim canım tatlıdır, çok da korkağımdır. 2 normal doğum yaptım, çok şükür hayattayımBenim agri esigim cok yusektir.
Bu 3gun mutlaka birinin kalkmaya yardim etmesi gerekiyormu tek sıkıntı o benim icin
Ve ben kas alti istiyorum
Benim göğüslerimin büyüdüğünü kimse anlamadı . Çünkü kırlent kadar sütyen takıyordum . Şimdi atlet giyiyorum sadece.Bende aynisini dusunuyorumkist aldirdim derim
buyudugunu anlarlarsa yag enjekte ettim derim insallah bi sorun cikmaz sonra yalanim ortaya cikar rezil olurum
Anladim tesekurler aciklamaniz icin en az 3 gun biri sartCanım bu ağrıyı lütfen doğum ile kıyaslamayalım.3saat de sürse 24 saat de sürse ÖLESİYE BI ACI var doğumda. Bu ameliyattan sonra Dr un becerisi, hastanın hazır bulunuşluluğu, ️kasaltı/ kasüstü olması ...ağrıyı etkileyen şeyler. Benim canım tatlıdır, çok da korkağımdır. 2 normal doğum yaptım, çok şükür hayattayımmeme ameliyatından sonra hastaneden çıkarken " hocam ağrım çok olursa naaapcam??? Ilacı bi doz fazla mı içiiim " dedim." Hayır hanımefendi, o zaman ilacı değiştirir daha güçlü olanını reçete ederim" demişti. Yani sorun ağrı değil , ağrı kontrol altına alınır. Sorun 3 gün yardıma muhtaç olmamız. Biri beni kaldırsın da tuvalete gidiiim diye kapıyı gözledim 2 gün. Sonra herşey jet hızıyla iyileşiyor
Evet bende hep destekli takarim ama olursam saglikla en ince olanlardan alicam desteksiz rahat sporcu sutyeniyle dolasicamBenim göğüslerimin büyüdüğünü kimse anlamadı . Çünkü kırlent kadar sütyen takıyordum . Şimdi atlet giyiyorum sadece.
Ben koltukaltı oldum ama Ankara'da . Istanbulda koktukaltında kim var bilmiyorum. Çok iyi araştır derim, bu kesi yerinde uzman olmalıGecmis olsun. peki koltuk altindanmi yapildi meme alti nerden takildi silikon
Koltuk altinda dahami fazla agri oluyor.Ben koltukaltı oldum ama Ankara'da . Istanbulda koktukaltında kim var bilmiyorum. Çok iyi araştır derim, bu kesi yerinde uzman olmalı
biliyorum burda ismi cok geçiyor beğendiğim burunları var inşallah istediğin gibi olur çünkü burun zor bende olucam ama estetik yaptırmak istemiyorum sadece nefes problemimin çözülmesini istiyorumDoktorum emre ilhan kendisi kbb doktoru
Estetik doktoru degil
Zorla randevu alabildim benim etli bir burnum varda burda olumlu yorumlardan sonra kendisini istedim oda sadece burun yapiyor
Canım, koltukaltında hiç ağrı olmuyor, hatta uzunca bi süre his de olmuyor. Wallahi ben ne mememde ne de koltukaltımda hiç ağrı, sancı hissetmedim. Baskı ve gerginlik çok oldu o kadar. Çok memnun kaldım. Kol hareketleri kısıtlanıyor tabi. Kolay değil. Ama koltukaltında hiç acı olmuyor, kesi yerini bile hissetmiyorsun. Hareket kısıtlılığı biraz can sıkıcı ama olsunKoltuk altinda dahami fazla agri oluyor.
Yani koltuk altinda cok gerginlik agri hisettinmi
Yoksa daha cok memedemi agri vardi
Evet ama pahalida bi dr benim icin.biliyorum burda ismi cok geçiyor beğendiğim burunları var inşallah istediğin gibi olur çünkü burun zor bende olucam ama estetik yaptırmak istemiyorum sadece nefes problemimin çözülmesini istiyorum
Canım ne dedi Dr sana ?????biliyorum burda ismi cok geçiyor beğendiğim burunları var inşallah istediğin gibi olur çünkü burun zor bende olucam ama estetik yaptırmak istemiyorum sadece nefes problemimin çözülmesini istiyorum
Ay iste buna cok sevindim koltuk alti istiyorum kimse anlamasin diyeCanım, koltukaltında hiç ağrı olmuyor, hatta uzunca bi süre his de olmuyor. Wallahi ben ne mememde ne de koltukaltımda hiç ağrı, sancı hissetmedim. Baskı ve gerginlik çok oldu o kadar. Çok memnun kaldım. Kol hareketleri kısıtlanıyor tabi. Kolay değil. Ama koltukaltında hiç acı olmuyor, kesi yerini bile hissetmiyorsun. Hareket kısıtlılığı biraz can sıkıcı ama olsunseni izliyorum resimlerime bak
konu açtım canım bi bak istersen oraya olur muCanım ne dedi Dr sana ?????
meme de malzeme alınıyor burun tamamen el işçiliği meme de aslında hak ettiği para bence 7.5 u geçmemeli 10 ler falan çok bi de ilgili alakalı her şeyi açıklayan bi dr bulmak önemli ben hep derim iyi malın reklamı olmazEvet ama pahalida bi dr benim icin.
meme estetiginde de cok yukari fiyatlar vermek istemiyorum
Benim burnum bence cok kotu yani bi turlu pisokolojisinden kurtulamadim
Memede hep ufak memeli oldum b cup takiyorum ama destekli yani daha dolu dolu istiyorum daha kadinsi hatlar istedigim
Bende dediginiz gibi o el isciligini gordugumden burun icin acimiyorum. Memeninde zorluklari vardir ama burun bide suratin tam ortasinda hadi memeyi sutyenin altina sakladik kusurlarini bi sekilde burnu ne yapicazmeme de malzeme alınıyor burun tamamen el işçiliği meme de aslında hak ettiği para bence 7.5 u geçmemeli 10 ler falan çok bi de ilgili alakalı her şeyi açıklayan bi dr bulmak önemli ben hep derim iyi malın reklamı olmaz
Bende dediginiz gibi o el isciligini gordugumden burun icin acimiyorum. Memeninde zorluklari vardir ama burun bide suratin tam ortasinda hadi memeyi sutyenin altina sakladik kusurlarini bi sekilde burnu ne yapicaz
Estetigin bu kadar karisik zor oldugunu bilmezdim
Bana tek sorun karar vermekte vede ucretini odemekte yasanir saniyordum.
Insallah canim seninde iyilesmen hemen gorseliginde tam istedigin gibi olur hic bi sikintida yasamazsininşallah istediğin gibi olur canım şans birazda bu işler
Meme altindan yapildi cnmGecmis olsun. peki koltuk altindanmi yapildi meme alti nerden takildi silikon
ben henüz olmadım burun bakalım dr arayışı sürüyor aklımda iki dr var birisi kbb uzmanı abim ona ameliyat olmuştu birisi plastik cerrah .Insallah canim seninde iyilesmen hemen gorseliginde tam istedigin gibi olur hic bi sikintida yasamazsin
Canım ya umaBende iki hafta once kas alti oldum.ilk 2 gun ic camasirimi indirip cekemedim.sivi sabuna dahi basamiyordum.yattigim yerde kimildamak imkansizdi.benim agri esigimde cok yuksektir.4.gun banyo yaptim.kolumu kaldirip sacimi şampuanliyamadim.esim yikadi beni sagolsun.bir hafta özellikle kalkarken birine ihtiyac duydum.yanimda duran su bardagina bile uzanamiyordum.yani mutlaka en az 3-4 gun birine ihtiyaciniz olacaktir
Teşekkür ederim bu kıyaslamalar benim için çok önemli o yüzden yaptığınız yorumları harf bile atlamadan tekrar tekrar okuyorum canımCanım ben de 2 tane normal doğum yaptım çatır çıturOrada yaşadığın ağrı ölesiye.. Anlatılmaz .... Meme büyütmede ben ağrı yaşamadım, AMA ÇOK CIDDI BASINÇ var CIĞERLERININ ÜSTÜNDE.ilk günler hapşırmak da öksürmek de imkansız. 3,4 güne bişey kalmıyor. Ilk 3 gün arkadan biri seni itmeden yataktan kalkamazsın, yardıma muhtaçsınbi kere. Sonra hızla toparlanıyorsun, 2. Haftadan itibaren baskı hissi sadece sabah o ilk yataktan kalktığın an oluyor. O da 3. Haftada bitiyor. Mesela ben hiç ağrı kesici içmeden atlattım o süreci .... Ama baskı ve gerginlik hissi için yapılacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?