Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Meme altindan yapildi cnm
Canim beni izlemeye alabilirmisin sen buyuk taktirmissin ben buyukten cekiniyorum emzirirken gogsum ilk ay cok buyudugunden cok sekilsiz gorunmustum sonradan cok hos olmustu ama... ama silikonda nasil durucagini bilemiyorum. Sende nasil olmus yara izin falan merak ediyorum

ben henüz olmadım burun bakalım dr arayışı sürüyor aklımda iki dr var birisi kbb uzmanı abim ona ameliyat olmuştu birisi plastik cerrah .
Anladim canim ben de hala karasizliklarim var
Burun yani hic hata afetmiyor ictende distanda duzeltme olucak sonucta insallah estetik bolumunde memnuniyetimi yazarim

Bugun memelerim baya agriyor hic agri olmazdi bende regl doneminde bile .. Ici morarmis gibi agriyor bes bucuk ay bitti sayilir normalmi bu agrilar kizlar?

Arkadaşlar merhaba, çok geçmiş olsun ameliyat olanlara.Doktorunuz kimdi, ne kadar ödediniz acaba ?Daha önce de sordum cevap veren olmadı. ben de doktor araştırıyorum fiyat da önemli tabi ,memnun kalanlar yardımcı olursa sevinirim .

Canım, Ankara'da Dr Volkan Tayfur , koltukaltı kesisi,10000 lira . Ama devlette çok uyguna yaptıran arkadaşlarımız var.

Merhaba bu topigi bastan sona okursan yada bir kac sayfa oncesi bir suru bilgi edinirsiniz fiyatlar degisiyor dr a gore hastaneye gore teknige gore..
Kardesim gecen sene 2200€ ya yakin vermisti mesela.. Ben daha fazla vermistim lipoda yaptirdigim icin..

Sağolun,ben İstanbuldayım,burada iyi bir doktor arıyorum,neticede önemli bir ameliyat ,memnuniyet istediğimiz için bu kadar araştırıyoruz ama okudukça sonu gelmiyor inanın,bir an önce iyi bir doktorda karar kılmak istiyorum hayırlısıyla

Devlette 4 bin civari.özellerde 7 bin 10 bin arasi degisiyor fiyatlar

Istanbulda hasan findik,tugrul turan ve ozan balik var.ameliyatlari cok basarili.tavsiye ederim.topikte pek cok arkadasimiz var bu doktorlara ameliyat olan

Marketten kiraz sapi bitki cayi aldim.onu iciyorum simdi.umarim ödemlere faydasi olur.inmedi gitti şu ödemlerim.doktorum bir de yesil cayi önerdi.aksam uzeri de ondan icicem bir tane.bakalim faydasi olacakmi.ameliyattan sonra karin ve gobek bölgemde cok ödem vardi.4 aylik hamile gibiydim.1 haftada indi onlar.ama memeler hala şiş.ozellikle koltuk alti bolgeme dogru şişlik fazla.sali gunu işe basliycam.bu halde nasil kostüm giyicem ben ya

Canım, Ankara'da Dr Volkan Tayfur , koltukaltı kesisi,10000 lira . Ama devlette çok uyguna yaptıran arkadaşlarımız var.
10 bin lira cok fazlaymis yaa
Seninki koltuklalti kas alti diye hatirliyorum koltuk altimi bole pahali meme altinadami bu fiyati istiyordu doktorun
bide taktiklari silikon ne markaydi

Bala yada yoğurda zencefil zerdeçal koy ye yeşilçay iç ödem söker bol su iç ödem söker yürüyüş yap hepsi işe yarar ama ödem atam diye tansiyonun düşmesin dikkat et

Kızlar Merhaba. Acaba protez taktiktan sonra 10 kilo kadar alsak yada versek görüntüde değişme olurmu. Yaşayan varsa lutfen bilgilendirsin Teşekkürler. .

Bala yada yoğurda zencefil zerdeçal koy ye yeşilçay iç ödem söker bol su iç ödem söker yürüyüş yap hepsi işe yarar ama ödem atam diye tansiyonun düşmesin dikkat et
Valla bunlarin hepsini yapiyorum ama ödemlerim yine de var.zamana yayicaz artik.beklemeye devam

Ameliyattan hiç korkma dediğim gibi sonrasında ki 3 gün sıkıntı bi yardımcı şart kollar kalkmıyor özellikle kas altı olursa, zira tuvalete bile gidememiştim

aynen 3-5 gün yatıp tv seyretmek haricinde her hareketinize yardımcı olabilecek birisinin yanınızda olması şart.

göğüs değil de bu kaburga alt tarafı ve sırt ağrısı beni zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…