Arkadaşlar merhaba, çok geçmiş olsun ameliyat olanlara.Doktorunuz kimdi, ne kadar ödediniz acaba ?Daha önce de sordum cevap veren olmadı.ben de doktor araştırıyorum fiyat da önemli tabi ,memnun kalanlar yardımcı olursa sevinirim .
Canım ben Baki Çokneşeli’yi öneririm Özel Kadıoğlu hastanesinde Şişlide. Benim memelerim de ufaktı gerçekten, çok utanıyordum, o kompleksimi yendim şimdi, kendime güvenim geldi. Çok iyi bir doktor gerçekten.Sağolun,ben İstanbuldayım,burada iyi bir doktor arıyorum,neticede önemli bir ameliyat ,memnuniyet istediğimiz için bu kadar araştırıyoruz ama okudukça sonu gelmiyor inanın,bir an önce iyi bir doktorda karar kılmak istiyorum hayırlısıyla
Koltukaltından tek ️kasaltı olabiliyor diye biliyorum . Memealtı da 7000 liraydı. Markası natrelle ;(10 bin lira cok fazlaymis yaa
Seninki koltuklalti kas alti diye hatirliyorum koltuk altimi bole pahali meme altinadami bu fiyati istiyordu doktorun
bide taktiklari silikon ne markaydi
Natrella ilk kez duyuyorum.Koltukaltından tek ️kasaltı olabiliyor diye biliyorum . Memealtı da 7000 liraydı. Markası natrelle ;(
Tuğrul Turan öneririm. ona ameliyat olmadım ama detaylı bilgi istiyorsan onunla görüş diğer dr lar pek bilgi vermiyoArkadaşlar merhaba, çok geçmiş olsun ameliyat olanlara.Doktorunuz kimdi, ne kadar ödediniz acaba ?Daha önce de sordum cevap veren olmadı.ben de doktor araştırıyorum fiyat da önemli tabi ,memnun kalanlar yardımcı olursa sevinirim .
Canım natrelle ve mentor , aynı kalitede olduğu söylenen FDA onaylı iki marka. Nasıl represantla Dr anlaşıyor da bi ilaç firmasının ilacını hep reçete ediyorlar, bunda da benzer bi durum var.her Dr un anlaştığı marka ayrı. Bi de özelde çalışan drların protezleri toptan aldıklarını duymuştum. Artık hangi marka daha iyi bi kampanya yapmışsa onu kullanıyordur DrNatrella ilk kez duyuyorum.
Canim Bunun ozelligi ne
Peki sen tavsiye ediyormusun bazilari silikonun ele geldigini farkedildigini solemisCanım natrelle ve mentor , aynı kalitede olduğu söylenen FDA onaylı iki marka. Nasıl represantla Dr anlaşıyor da bi ilaç firmasının ilacını hep reçete ediyorlar, bunda da benzer bi durum var.her Dr un anlaştığı marka ayrı. Bi de özelde çalışan drların protezleri toptan aldıklarını duymuştum. Artık hangi marka daha iyi bi kampanya yapmışsa onu kullanıyordur Drönemli olan FDA onaylı olması. Bazıları natrelle daha yumuşak mentor daha sert dese de bu bana pek doğru gelmiyor. Ikisi de BMW ve Mercedes gibi, sadece kasa farklı
Canım ben ele gelip gelmemesi konusuna pek takılmıyorum, çünkü benim eskiden hiç memem yoktu erkek göğsü gibiydi. O yüzden gerçek meme yumuşaklığını hiç yaşamadığım için şu anki protezlerimi hiç bi şeyle kıyaslayamıyorum. Yani eskiden memem olsaydı , içi boşalıp, sarkmış veya küçülmüş olsaydı, şimdiki protezli haliyle kıyaslayabilirdim. Arkadaşlarım sağolsun beni her gördüklerinde bi mıncıklıyorlar MemelerimiPeki sen tavsiye ediyormusun bazilari silikonun ele geldigini farkedildigini solemis
Seninkiler nasil meme gibimi yani insan memesinden farkli bisey varmis hissi veriyormu
Ben nagor dusunuyordum meme dokusu gibi yumusak istiyorum cunku
Umarım bigün bu yazının aynısını yazarımCanım ben ele gelip gelmemesi konusuna pek takılmıyorum, çünkü benim eskiden hiç memem yoktu erkek göğsü gibiydi. O yüzden gerçek meme yumuşaklığını hiç yaşamadığım için şu anki protezlerimi hiç bi şeyle kıyaslayamıyorum. Yani eskiden memem olsaydı , içi boşalıp, sarkmış veya küçülmüş olsaydı, şimdiki protezli haliyle kıyaslayabilirdim. Arkadaşlarım sağolsun beni her gördüklerinde bi mıncıklıyorlar Memelerimionlar, diri genç kız memesi gibi sert diyorlar ellerine tuhaf bi yapaylık gelmiyormuş
Haydi hayırlısı acil şifalar:)kızlar ameliyatım çarşamba kas zarı altı oluyorum hadi bakalım
Saol cnm çok tşk ediyorumHaydi hayırlısı acil şifalar:)
Hadi hayırlısı olsun canımkızlar ameliyatım çarşamba kas zarı altı oluyorum hadi bakalım
Canım hayırlı olsunSaol cnm çok tşk ediyorum
Cnm çok ağrın oldumu nasıldı dokum çok yok ama benden az olanların sonuçlarını gördüm yeterliymişHadi hayırlısı olsun canımBende kas zarı altı olmuştum :) meme dokun yeteri kadar varsa bir sorun çıkmaz inşallah..
Saol cnmm desteğin içinnCanım hayırlı olsun
Kol haraketlerim kısıtlıydı tabi. Ama öyle aman aman Ağrı'm olmadı yani.. İstirahat ettim,kollarımı zorlamadan hareketler yaptım. Ağrının izin verdiği seviyede herşeyi yaptım. İnan vücudun nerede durman gerektiğini söylüyor sanaCnm çok ağrın oldumu nasıldı dokum çok yok ama benden az olanların sonuçlarını gördüm yeterliymiş
Cnm sana msj atamadım bir iki sorum olacaktı ama gizli mi msjlarınKol haraketlerim kısıtlıydı tabi. Ama öyle aman aman Ağrı'm olmadı yani.. İstirahat ettim,kollarımı zorlamadan hareketler yaptım. Ağrının izin verdiği seviyede herşeyi yaptım. İnan vücudun nerede durman gerektiğini söylüyor sana
Doktorun kim? Başka doktorlardanda fikir aldınmı? Yani genel olarak kas üstü yada zar altı gibi yöntemler mi uygun görüldü hep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?