Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

serhat tuncer 8bin.

Canım ben Baki Çokneşeli’yi öneririm Özel Kadıoğlu hastanesinde Şişlide. Benim memelerim de ufaktı gerçekten, çok utanıyordum, o kompleksimi yendim şimdi, kendime güvenim geldi. Çok iyi bir doktor gerçekten.

10 bin lira cok fazlaymis yaa
Seninki koltuklalti kas alti diye hatirliyorum koltuk altimi bole pahali meme altinadami bu fiyati istiyordu doktorun
bide taktiklari silikon ne markaydi
Koltukaltından tek ️kasaltı olabiliyor diye biliyorum . Memealtı da 7000 liraydı. Markası natrelle ;(

Tuğrul Turan öneririm. ona ameliyat olmadım ama detaylı bilgi istiyorsan onunla görüş diğer dr lar pek bilgi vermiyo

Natrella ilk kez duyuyorum.
Canim Bunun ozelligi ne
Canım natrelle ve mentor , aynı kalitede olduğu söylenen FDA onaylı iki marka. Nasıl represantla Dr anlaşıyor da bi ilaç firmasının ilacını hep reçete ediyorlar, bunda da benzer bi durum var.her Dr un anlaştığı marka ayrı. Bi de özelde çalışan drların protezleri toptan aldıklarını duymuştum. Artık hangi marka daha iyi bi kampanya yapmışsa onu kullanıyordur Dr önemli olan FDA onaylı olması. Bazıları natrelle daha yumuşak mentor daha sert dese de bu bana pek doğru gelmiyor. Ikisi de BMW ve Mercedes gibi, sadece kasa farklı

Peki sen tavsiye ediyormusun bazilari silikonun ele geldigini farkedildigini solemis
Seninkiler nasil meme gibimi yani insan memesinden farkli bisey varmis hissi veriyormu
Ben nagor dusunuyordum meme dokusu gibi yumusak istiyorum cunku

Peki sen tavsiye ediyormusun bazilari silikonun ele geldigini farkedildigini solemis
Seninkiler nasil meme gibimi yani insan memesinden farkli bisey varmis hissi veriyormu
Ben nagor dusunuyordum meme dokusu gibi yumusak istiyorum cunku
Canım ben ele gelip gelmemesi konusuna pek takılmıyorum, çünkü benim eskiden hiç memem yoktu erkek göğsü gibiydi. O yüzden gerçek meme yumuşaklığını hiç yaşamadığım için şu anki protezlerimi hiç bi şeyle kıyaslayamıyorum. Yani eskiden memem olsaydı , içi boşalıp, sarkmış veya küçülmüş olsaydı, şimdiki protezli haliyle kıyaslayabilirdim. Arkadaşlarım sağolsun beni her gördüklerinde bi mıncıklıyorlar Memelerimi onlar, diri genç kız memesi gibi sert diyorlar ellerine tuhaf bi yapaylık gelmiyormuş

Çok uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum daha yeni üye olup yazmak nasip oldu bende 1 senedir silikonu çok istiyorum anca eşimi ikna edebildim o da bayan olursa esteworld de Çiğdem Aytop varmış ona gitmeyi düşünüyorum onerebiliceginiz başka bayan doktor var mı acaba şimdiden teşekkür ederim

Umarım bigün bu yazının aynısını yazarım

Ancak arkadaşlar şunuda belirtmek istiyorum sizlere , doktor arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre sadece doktoru değil hastaneyide seçin kilinikleri fln ben hiç düşünmedim .Ayrıca silikon kalitesi çok önemliymiş brezilyası vs. si varmış bunlar çok önemli .KUllanılacak anestezi maddesi oranı ameliyathane hijyeni nedir ne değildir bunlarada dikkat ederek araştırmalıyız bence .

Hadi hayırlısı olsun canım Bende kas zarı altı olmuştum :) meme dokun yeteri kadar varsa bir sorun çıkmaz inşallah..
Cnm çok ağrın oldumu nasıldı dokum çok yok ama benden az olanların sonuçlarını gördüm yeterliymiş

Cnm çok ağrın oldumu nasıldı dokum çok yok ama benden az olanların sonuçlarını gördüm yeterliymiş
Kol haraketlerim kısıtlıydı tabi. Ama öyle aman aman Ağrı'm olmadı yani.. İstirahat ettim,kollarımı zorlamadan hareketler yaptım. Ağrının izin verdiği seviyede herşeyi yaptım. İnan vücudun nerede durman gerektiğini söylüyor sana
Doktorun kim? Başka doktorlardanda fikir aldınmı? Yani genel olarak kas üstü yada zar altı gibi yöntemler mi uygun görüldü hep?

Cnm sana msj atamadım bir iki sorum olacaktı ama gizli mi msjların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…