Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Eser aydogdu ve aylin karanlikla görüsmenizi tavsiye ederim.esteworld den memnun olmayan cok arkadasimiz var forumda.

Bana 325 takildi ama sanki biraz daha buyuk olsa daha mutlu olucaktim gous seklim sorunluydu ama gene de biraz daha buyuk taksa iyi olucakti.

Aylin kurt benim doktorum 10000 ve memnunum 3. Ayım dolmak üzere masaj yapmam lazım ama düzenli yapamıyorum tembelliğimden, arası ayrık hiç birleşmedi hayatım boyunca, doktorum ısrarla masajla onları yaklaştıracaksın diyor, oysaki ben bu ayrık halinide seviyorym:)) ilk 4 gün kendime olmadık laflar ettim hangi akla hizmet girdin bu işlere diye ki cıtlırıldımda değilimdir hiç, ama o kas altı baskısı anlatılmaz yaşanır :))ama sonrası çok keyifli, memelerimi seviyorum darısı olmayanların isteyenlerin başına

benim boy 160 kilo 45 250 cc koyacağını söyledi dogal görünüm olacak sizce küçük olur mu

Tecrubeli arkadaslar.bildiginiz gibi bana 16 kasim da 300 cc takildi.boyut be sekil bozuklugu beni mutsuz etti.dun doktorunla gorustum.dedi meme basini yukari alalim sekil duzelir.ama ben 350 cc olursa duzelecegini dusunuyorum.sizlerden bilgi fikir alabilirmiyim.

Her iki meme başini da yukari alicak sanirim.bu islemi ne sekilde yapicakmis.

Haftaya gorusmeye gidecegim.tam anlayip karar verecegim.
350 cc koydursam sekli duzelir mi acaba .yoksa diklestirme yapmak da sart mi bilemiyorum

Haftaya gorusmeye gidecegim.tam anlayip karar verecegim.
350 cc koydursam sekli duzelir mi acaba .yoksa diklestirme yapmak da sart mi bilemiyorum
Canım başka bi Dr dan da yorum alabilirsin !!!! Dikleştirmeye gerek var mıdır yok mudur bilemiyorum ... Peki diyelim dikleştirme ye okey dedin, ne zaman yapılacakmış ? Bi bekleme süresi yok mu??? Ooof kafam karıştı... Peki niye en başta yapmamış ????

Yarin gel hemen yapalim dedi.15 dk lik iş miş. Ayyy ameliyat olmak çok kolay sanki :)
Simdi fotolardan fark ettim de benim meme başı cok asagida .sizlerinki tam ortada duruyor..doktorum dedigi gibi diklestirme sart sanki.

Yarin gel hemen yapalim dedi.15 dk lik iş miş. Ayyy ameliyat olmak çok kolay sanki :)
Simdi fotolardan fark ettim de benim meme başı cok asagida .sizlerinki tam ortada duruyor..doktorum dedigi gibi diklestirme sart sanki.
Bana fazla sarkik gelmedi ilk protezsiz halin daha buyuk bir protezle meme basi yukari gelirmi onu sor bakim diklestirme yapmadan canim hatta baska dr lara at resimini onlarin da fikrini al

anladığım kadarıyla sadece meme ucunun üst yarı çapını kesip yukarıya dikecek yani uçtan bi askılama gibi bir şey peki bu durumda süt bezlere kanallar zarar görür mü?

Cnm henuz cok yeni.asimetri yada sekil bozuklugu ilk aylarda olabiliyor.benim fotolarima bakarsan suan bende de benzer bir durum var.bir gogsumdeki ödemler gecti ve memem aşağı indi.digeri hala yukarda.meme baslari farkli yerlerde duruyor.ikinci bir oparesyon icin acele etme.zamanla cok degisim oluyor.protezlerin yerine oturup sekil almasi icin biraz daha zamana ihtiyacin var.doktorum bana bol ve sert masaj önerdi.doktorunun tavsiyelerine uymani ve en az bir iki ay daha beklemeni öneririm cnm

Yeni ameliyat olan arkadaşlar izlemeye alabilirler mi fikir sahibi olmak istiyorum görüp

anladığım kadarıyla sadece meme ucunun üst yarı çapını kesip yukarıya dikecek yani uçtan bi askılama gibi bir şey peki bu durumda süt bezlere kanallar zarar görür mü?
Sordum cnm.sut bezlerine zarar olmayacak dedi.
Benim sıkıntım buyukluk degil şekil bozuklugu.one hafif egildigimde meme ter armut gibi duruyor.

Sordum cnm.sut bezlerine zarar olmayacak dedi.
Benim sıkıntım buyukluk degil şekil bozuklugu.one hafif egildigimde meme ter armut gibi duruyor.
benimde sol meme yapım gereği ucu ayağıda ameliyat olduğum dr değil başka bi dr a yandan duruşu beğenmediğimi söylediğimde bana o senin gelişim esnasındaki yapınla ilgili demişti acaba bendemi öyle bişey yaptırsam

kızlar hiç meme mr ı (emarı) çektiren oldu mu ben dün çektirdim normal sırt üstü sanmıştım ama özel bi mr mış üç tane delik var birini kafanı koyuyorsun iki tanesine de memeleri yüz üstü yatıyorsun ve 20 dk ilk 10 dk sı normal sonra damardan ilaç veriyorlar iğrenç bir şeydi zaman geçmek bilmedi bağırıp çıkacaktım nerdeyse

bozkurt_02 , canım ilk aylar uçlar aşağıda olur zaten. Zamanla protezin alt lopu doldukça, kaslar protezi serbest bıraktıkça uçlar ortalanır. Dr şimdi ucu kaldırdı diyelim, peki sonra???? Bu sefer de protez aşağı inince bu sefer uçlar yukarıda kalır. Asıl o zaman asimetri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…