Yooo açık mesaj kutum.. Dur ben sana yaziyimCnm sana msj atamadım bir iki sorum olacaktı ama gizli mi msjların
Eser aydogdu ve aylin karanlikla görüsmenizi tavsiye ederim.esteworld den memnun olmayan cok arkadasimiz var forumda.Çok uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum daha yeni üye olup yazmak nasip oldu bende 1 senedir silikonu çok istiyorum anca eşimi ikna edebildim o da bayan olursa esteworld de Çiğdem Aytop varmış ona gitmeyi düşünüyorum onerebiliceginiz başka bayan doktor var mı acaba şimdiden teşekkür ederim
Aynen canım sırt üstü yatmaktan sırtım cok agrıyo hala yan yatamıyorum
Her iki meme başini da yukari alicak sanirim.bu islemi ne sekilde yapicakmis.Tecrubeli arkadaslar.bildiginiz gibi bana 16 kasim da 300 cc takildi.boyut be sekil bozuklugu beni mutsuz etti.dun doktorunla gorustum.dedi meme basini yukari alalim sekil duzelir.ama ben 350 cc olursa duzelecegini dusunuyorum.sizlerden bilgi fikir alabilirmiyim.
Canım başka bi Dr dan da yorum alabilirsin !!!! Dikleştirmeye gerek var mıdır yok mudur bilemiyorum ... Peki diyelim dikleştirme ye okey dedin, ne zaman yapılacakmış ? Bi bekleme süresi yok mu??? Ooof kafam karıştı... Peki niye en başta yapmamış ????Haftaya gorusmeye gidecegim.tam anlayip karar verecegim.
350 cc koydursam sekli duzelir mi acaba .yoksa diklestirme yapmak da sart mi bilemiyorum
Bana fazla sarkik gelmedi ilk protezsiz halin daha buyuk bir protezle meme basi yukari gelirmi onu sor bakim diklestirme yapmadan canim hatta baska dr lara at resimini onlarin da fikrini alYarin gel hemen yapalim dedi.15 dk lik iş miş. Ayyy ameliyat olmak çok kolay sanki :)
Simdi fotolardan fark ettim de benim meme başı cok asagida .sizlerinki tam ortada duruyor..doktorum dedigi gibi diklestirme sart sanki.
anladığım kadarıyla sadece meme ucunun üst yarı çapını kesip yukarıya dikecek yani uçtan bi askılama gibi bir şey peki bu durumda süt bezlere kanallar zarar görür mü?Yarin gel hemen yapalim dedi.15 dk lik iş miş. Ayyy ameliyat olmak çok kolay sanki :)
Simdi fotolardan fark ettim de benim meme başı cok asagida .sizlerinki tam ortada duruyor..doktorum dedigi gibi diklestirme sart sanki.
Sordum cnm.sut bezlerine zarar olmayacak dedi.anladığım kadarıyla sadece meme ucunun üst yarı çapını kesip yukarıya dikecek yani uçtan bi askılama gibi bir şey peki bu durumda süt bezlere kanallar zarar görür mü?
benimde sol meme yapım gereği ucu ayağıda ameliyat olduğum dr değil başka bi dr a yandan duruşu beğenmediğimi söylediğimde bana o senin gelişim esnasındaki yapınla ilgili demişti acaba bendemi öyle bişey yaptırsamSordum cnm.sut bezlerine zarar olmayacak dedi.
Benim sıkıntım buyukluk degil şekil bozuklugu.one hafif egildigimde meme ter armut gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?