- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Canımmmm, o uçtaki sertlik için miydi Mr ????kızlar hiç meme mr ı (emarı) çektiren oldu mu ben dün çektirdim normal sırt üstü sanmıştım ama özel bi mr mış üç tane delik var birini kafanı koyuyorsun iki tanesine de memeleri yüz üstü yatıyorsun ve 20 dk ilk 10 dk sı normal sonra damardan ilaç veriyorlar iğrenç bir şeydi zaman geçmek bilmedi bağırıp çıkacaktım nerdeyse
evet canım o sebepten dr istersem ameliyat ile alabiliriz dedi ama sonuç haftaya çıkacak zaten en baştan beri sağ memem bi garipti protezin sağda elime gelmesi de bi garipti bakalım ne çıkacak merakla bekliyorumCanımmmm, o uçtaki sertlik için miydi Mr ????
Cnm henuz cok yeni.asimetri yada sekil bozuklugu ilk aylarda olabiliyor.benim fotolarima bakarsan suan bende de benzer bir durum var.bir gogsumdeki ödemler gecti ve memem aşağı indi.digeri hala yukarda.meme baslari farkli yerlerde duruyor.ikinci bir oparesyon icin acele etme.zamanla cok degisim oluyor.protezlerin yerine oturup sekil almasi icin biraz daha zamana ihtiyacin var.doktorum bana bol ve sert masaj önerdi.doktorunun tavsiyelerine uymani ve en az bir iki ay daha beklemeni öneririm cnm
estetik international dan dr yücel sarıaltın ...istanbulMerhaba, doktorunuz kim acaba ? Ben de ameliyat için doktor araştırıyorum, sanırım ağrılar geçince hissettiğimiz mutluluk hepsine değer:)
Hadi hayırlısı olsun canımBende kas zarı altı olmuştum :) meme dokun yeteri kadar varsa bir sorun çıkmaz inşallah..
Kol haraketlerim kısıtlıydı tabi. Ama öyle aman aman Ağrı'm olmadı yani.. İstirahat ettim,kollarımı zorlamadan hareketler yaptım. Ağrının izin verdiği seviyede herşeyi yaptım. İnan vücudun nerede durman gerektiğini söylüyor sana
Doktorun kim? Başka doktorlardanda fikir aldınmı? Yani genel olarak kas üstü yada zar altı gibi yöntemler mi uygun görüldü hep?
Yooo açık mesaj kutum.. Dur ben sana yaziyim
şimdiki dr ların tercihi hep yuvarlaktan yana çünkü kas altına konulan protez zaten zamanla doğal şeklini aldıklarını söylüyorlar ama tercih senin tabiki fakat fiyat bana biraz yüksek gibi geldi sanki diğer dr fiyat karşılaştırmasını yaptın mı?Kızlar merhaba, ibrahim oskui ile görüştüm 280 cc koyacağını,300ü de deneyeceğini söyledi. 15.000 ₺ istedi. Diğer doktorlar yuvarlak konulması gerektiğini söylerken, ibrahim oskui damla protez söyledi. Damla mı yuvarlak mı sizce?
Bana da biraz fazla geldi canım 15 bin. Acaba hastaneden falan mı farkediyor. Bildiğim kadarıyla en fazla 10 bin tutuyor bu ameliyatşimdiki dr ların tercihi hep yuvarlaktan yana çünkü kas altına konulan protez zaten zamanla doğal şeklini aldıklarını söylüyorlar ama tercih senin tabiki fakat fiyat bana biraz yüksek gibi geldi sanki diğer dr fiyat karşılaştırmasını yaptın mı?
Kızlar merhaba, ibrahim oskui ile görüştüm 280 cc koyacağını,300ü de deneyeceğini söyledi. 15.000 ₺ istedi. Diğer doktorlar yuvarlak konulması gerektiğini söylerken, ibrahim oskui damla protez söyledi. Damla mı yuvarlak mı sizce?
vazgeçme yaş ile ilgisi yok 340 cc natrelle ile mentor arasında farklar var ama abartılı olmazkızlar merhabalar... sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor, çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizce 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?
Can'ım,bende yuvarlak protez var. Ben memnunum. Bazı damla protez duruşlarınıda beğeniyorum amaKızlar merhaba, ibrahim oskui ile görüştüm 280 cc koyacağını,300ü de deneyeceğini söyledi. 15.000 ₺ istedi. Diğer doktorlar yuvarlak konulması gerektiğini söylerken, ibrahim oskui damla protez söyledi. Damla mı yuvarlak mı sizce?
Bak işte diyorum ben size.. Daha benim 4 günlüktü doktor evirdi çevirdi öyle, benim aklım çıktı. Hiç bir şey olmaz demişti o da.. Masaj gerçekten de çoook önemli.. Ben aksatmadan yapmıştım günde 3 defa 15er kez sağa ve sola döndürüyordum protezi göğüs üzerinde.. Tavsiye ederim, cidden yumuşacık oluyor.Kızlar haftasonu kontrole gittim. Masajı çok ihmal ediyordum Dr muayenede hemen anladı. " mutluluk hanım Msj yapmıyor muyuz???" Ben de arada aklıma geldikçe dedim utanarak " bakın hergün yapacaksınız, memelerinizin hamur gibi olması lazımdı, sertleşmişler , bakın hiç bi hastamda kapsül olmadı bundan sonra da olmasını istemem" dedi. Kızlar, 5 dk boyunca resmen pres yapar gibi bir Masaj yaptı, evirdi çevirdi, bir eli sırtımda bir eli memede bir bastırdı ki anlatamam. " korkmayın bunları yapmaktan , 250 kg a kadar taşır protezleriniz." Dedi. Hani Tikkabilla canım sen demiştin ya Dr avucuyla saat gibi çevirdi diye, aynısını yaptı hoca bana Anaaaammmmm dedim, bu ne Wallahi de billahi PAMMUK gibi oldu KIZLAR MASAJ ŞART!!!!
Arkadaşlar doktoru Hasan bey olanlara soracaktım , ilk görüşmeye gittiğinizde nasıl muayene ediyor acaba ?
Benim görüşmede ilk önce odasında görüşme sağlandı. Beklentimi isteklerimi açıkladım. Sonra yan muayene odasına geçip hazırlanmamı istedi. Bakarak ve elle muayene etti. Olabilecek herşeyi anlattı,büyüklük kesi yeri,protez ve yöntem olarak. Bana iki kesi yerinizde uygun görmüştü. Meme altı ve meme ucu.. Hangisini istersen yaparız sen seç demişti. Ben izsiz olmasını istediğim için meme ucu demiştim.. Çok memnun kaldım :)) Sonra ücreti konuştuk,Sağolsun biraz yardımcı olmasını istemiştim. Aklımda olan rakam ve söylediği rakam arasında ufak bir fark vardı tamam olur demişti.. Sonra istediğim Zaman ameliyat gününü arayıp ayarlayabileceklerini belirtmiştiler. Telefonla günümü almıştım. O gün hastanede çizimler yapıldı,tekrar değerlendirilip ameliyata almışlardı..Arkadaşlar doktoru Hasan bey olanlara soracaktım , ilk görüşmeye gittiğinizde nasıl muayene ediyor acaba ?
Bende iki çocuk emzirdim . Ama görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok,içi boşaldıgı için öyle görünüyor protez ile dikleştirilir demişti. Bana dikleştirme yapılmadı.Dokum oldugu için kas zarı altı yöntemi uygun görüldü..Herkese Merhaba,
Bebeğim olmadan önce de göğüslerim küçüktü ancak beni pek rahatsız etmiyordu. Ancak 20 ay emzirmenin sonunda göğüslerim resmen söndü
Memelerimi büyütmeye karar verdim. Ancak iki şey var kafamda:
Kime yaptıracağım?
Ameliyat sonrası 2 yaşında bir minnoşla nasıl başa çıkacağım?
İlk olarak Hasan Fındık ile görüştüm. Kas altı olmalı dedi ve de dikleştirme ile birlikte yapılmalı dedi.
Tuğrul Turan ve Ozan Balık ile de görşmeyi düşünüyorum. Kafamdaki bu sorularla ilgili bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?