Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canımmmm, o uçtaki sertlik için miydi Mr ????

Bende ayni durumdayim birebir yazdiklarin bende de mevcut. Aynen bugun sert bi masaj gosterdi doktorum zorr ama yapmak durumundayim.

kızlar merhabalar... sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor, çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizce 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?

Merhaba, doktorunuz kim acaba ? Ben de ameliyat için doktor araştırıyorum, sanırım ağrılar geçince hissettiğimiz mutluluk hepsine değer:)

Hadi hayırlısı olsun canım Bende kas zarı altı olmuştum :) meme dokun yeteri kadar varsa bir sorun çıkmaz inşallah..

Yooo açık mesaj kutum.. Dur ben sana yaziyim

Kızlar merhaba, ibrahim oskui ile görüştüm 280 cc koyacağını,300ü de deneyeceğini söyledi. 15.000 ₺ istedi. Diğer doktorlar yuvarlak konulması gerektiğini söylerken, ibrahim oskui damla protez söyledi. Damla mı yuvarlak mı sizce?

şimdiki dr ların tercihi hep yuvarlaktan yana çünkü kas altına konulan protez zaten zamanla doğal şeklini aldıklarını söylüyorlar ama tercih senin tabiki fakat fiyat bana biraz yüksek gibi geldi sanki diğer dr fiyat karşılaştırmasını yaptın mı?

Bana da biraz fazla geldi canım 15 bin. Acaba hastaneden falan mı farkediyor. Bildiğim kadarıyla en fazla 10 bin tutuyor bu ameliyat

15 bin nedir ya kızlar yapmayın o protezler medikalin kendisinden alsan 2.5 dr lar toplu aldıkları için onlara daha uyguna geliyor bu ameliyatın hakkı 6 10 arası makisumum oda maksimum

vazgeçme yaş ile ilgisi yok 340 cc natrelle ile mentor arasında farklar var ama abartılı olmaz

Can'ım,bende yuvarlak protez var. Ben memnunum. Bazı damla protez duruşlarınıda beğeniyorum ama
Yani şöyle yapmanı tavsiye ederim. Tek doktorun önerisine bağlı kalma. Daha çok önerilen şey bence daha doğrudur. Ben böyle seçim yaptım,böyle bir yol izleyerek karar verdim mutluyum

Kızlar haftasonu kontrole gittim. Masajı çok ihmal ediyordum Dr muayenede hemen anladı. " mutluluk hanım Msj yapmıyor muyuz???" Ben de arada aklıma geldikçe dedim utanarak " bakın hergün yapacaksınız, memelerinizin hamur gibi olması lazımdı, sertleşmişler , bakın hiç bi hastamda kapsül olmadı bundan sonra da olmasını istemem" dedi. Kızlar, 5 dk boyunca resmen pres yapar gibi bir Masaj yaptı, evirdi çevirdi, bir eli sırtımda bir eli memede bir bastırdı ki anlatamam. " korkmayın bunları yapmaktan , 250 kg a kadar taşır protezleriniz." Dedi. Hani Tikkabilla canım sen demiştin ya Dr avucuyla saat gibi çevirdi diye, aynısını yaptı hoca bana Anaaaammmmm dedim, bu neWallahi de billahi PAMMUK gibi oldu KIZLAR MASAJ ŞART!!!!

Bak işte diyorum ben size.. Daha benim 4 günlüktü doktor evirdi çevirdi öyle, benim aklım çıktı. Hiç bir şey olmaz demişti o da.. Masaj gerçekten de çoook önemli.. Ben aksatmadan yapmıştım günde 3 defa 15er kez sağa ve sola döndürüyordum protezi göğüs üzerinde.. Tavsiye ederim, cidden yumuşacık oluyor.

Kizlar benim 2 gun sonra bir ayım doluyor.dün silikon bantlar cikti.kabuklarin cogu döküldü dezenfekte edilip temizlenirken.meme basi cevresinde hic kabuk kalmadi.ama dikey cizgide ve meme alti kivriminda kabuklar var hala.sol memem yerine oturdu ama sag memem hala yukarda.koltuk altima dogru hafif de bir şişlik var.doktorum arnica diye bir krem önerdi.bitkisel bir kremmiş.estetik operasyonlar sonrasi ödemi azaltmak icin kullaniliyormus.yarin gidip alicam eczaneden.izler icin merhem falan vermicekmisiniz dedim.gerek yok zaten cok iyi iyilesti izlerin.hem lazer uyguliycaz hic gerek yok dedi.yalniz bu sag memem digerine gore hala iki parmak yukarda.masaja devam ediyorum ama canim sıkılıyor.

Arkadaşlar doktoru Hasan bey olanlara soracaktım , ilk görüşmeye gittiğinizde nasıl muayene ediyor acaba ?

Herkese Merhaba,
Bebeğim olmadan önce de göğüslerim küçüktü ancak beni pek rahatsız etmiyordu. Ancak 20 ay emzirmenin sonunda göğüslerim resmen söndü
Memelerimi büyütmeye karar verdim. Ancak iki şey var kafamda:
Kime yaptıracağım?
Ameliyat sonrası 2 yaşında bir minnoşla nasıl başa çıkacağım?

İlk olarak Hasan Fındık ile görüştüm. Kas altı olmalı dedi ve de dikleştirme ile birlikte yapılmalı dedi.
Tuğrul Turan ve Ozan Balık ile de görşmeyi düşünüyorum. Kafamdaki bu sorularla ilgili bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar doktoru Hasan bey olanlara soracaktım , ilk görüşmeye gittiğinizde nasıl muayene ediyor acaba ?
Benim görüşmede ilk önce odasında görüşme sağlandı. Beklentimi isteklerimi açıkladım. Sonra yan muayene odasına geçip hazırlanmamı istedi. Bakarak ve elle muayene etti. Olabilecek herşeyi anlattı,büyüklük kesi yeri,protez ve yöntem olarak. Bana iki kesi yerinizde uygun görmüştü. Meme altı ve meme ucu.. Hangisini istersen yaparız sen seç demişti. Ben izsiz olmasını istediğim için meme ucu demiştim.. Çok memnun kaldım :)) Sonra ücreti konuştuk,Sağolsun biraz yardımcı olmasını istemiştim. Aklımda olan rakam ve söylediği rakam arasında ufak bir fark vardı tamam olur demişti.. Sonra istediğim Zaman ameliyat gününü arayıp ayarlayabileceklerini belirtmiştiler. Telefonla günümü almıştım. O gün hastanede çizimler yapıldı,tekrar değerlendirilip ameliyata almışlardı..
Fiyat içinde herşey dahil.. Ekstra hiçbirşeye ücret ödemedim..

Reactions: lex
Bende iki çocuk emzirdim . Ama görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok,içi boşaldıgı için öyle görünüyor protez ile dikleştirilir demişti. Bana dikleştirme yapılmadı.Dokum oldugu için kas zarı altı yöntemi uygun görüldü..
Sen diğer doktorlarlada görüş muhakkak. Sonra içine sinen doktoru tercih et tabi Araştırdıkça,doktorlarla görüştüler netleşiyor herşey inan bana

Reactions: lex
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…