Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne zaman ameliyat yaptırdığını ve ücreti öğrenebilir miyim?

Kizlar kas alti silikon yer degistiriyor diyosunuz. bunun icin bakabilecegim bir site falan varmi ben aradim bulamadim bole bir resim video goruntu varmi. Nasil gorebilirim bunu

Herkese merhaba öncelikle burdan paylasimda bulunan tecrübelerini aktaran herkese cok tesekkurler :) üye oldugumdan ve silikon taktirmaya karar verdigimden beri sürekli yazdiklarinizi okuyorum. pazar günü dr. fuat Yüksel le görüşmeye gidicem. Fuat beyi bilen varmi? Görüşmede neler sormaliyim nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden Teşekkürler

Meme dokunuz yoksa kas alti yuvarlak olmali bence, bana da damla takacaklardi, goguslerim yok gibiydi. Allahtan iyi birdojtora denk geldimde, kas alti yuvarlak protez yapti

Benim boyum 1.75 cm kilom 63 320 cc var kas alti bende. Memem de hic yoktu

Merhabaa ben ameliyat düşünüyorum ama henüz yeni araştırmaya başladım. Göğsüm yok değil aslında avcumu dolduracak kadar var ve sarkık da değiller. Ama boyutunu birazcık büyütmek istiyorum. Ben ameliyat kısmından biraz korkuyorum. Ameliyat olanlar bana öncesini sonrasını ayrıntılı anlatabilirse sevinirim. Ameliyat ne kadar sürüyor nasıl yapılıyor. Sonrasında neler oluyor? Ameliyat izi kalıyor mu? Kas altından, meme ucundan falan bahsetmişsiniz bunların farkları neler? Yuvarlak ve damlanın farkı ne? Yaklaşık bir 10 sayfa falan okudum bu başlıkta ama anlamadım pek Kolunu kaldıramamaktan bahsetmiş biri. O kadar ağrı oluyor mu?

Ayni sorulari ben de cok merak ediyorum, ben de bugun uye oldum meme estetigi konusunda bilgilenip cesaretlenmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…