Benim görüşmede ilk önce odasında görüşme sağlandı. Beklentimi isteklerimi açıkladım. Sonra yan muayene odasına geçip hazırlanmamı istedi. Bakarak ve elle muayene etti. Olabilecek herşeyi anlattı,büyüklük kesi yeri,protez ve yöntem olarak. Bana iki kesi yerinizde uygun görmüştü. Meme altı ve meme ucu.. Hangisini istersen yaparız sen seç demişti. Ben izsiz olmasını istediğim için meme ucu demiştim.. Çok memnun kaldım :)) Sonra ücreti konuştuk,Sağolsun biraz yardımcı olmasını istemiştim. Aklımda olan rakam ve söylediği rakam arasında ufak bir fark vardı tamam olur demişti.. Sonra istediğim Zaman ameliyat gününü arayıp ayarlayabileceklerini belirtmiştiler. Telefonla günümü almıştım. O gün hastanede çizimler yapıldı,tekrar değerlendirilip ameliyata almışlardı..
Fiyat içinde herşey dahil.. Ekstra hiçbirşeye ücret ödemedim..
Ben 2011 yılında meme büyütme ameliyatımı olmuştum canım. Çok eskiyim anlayacağınNe zaman ameliyat yaptırdığını ve ücreti öğrenebilir miyim?
Hadi güzel haberlerle gel aramıza canımkızzlar yarın sabah ameliyatım var çok heyecanlıyım,kimbilir nezaman görüşürüz artık hosçakalın
Canım kendine gelir gelmez, gücünü topladığında buraya yaz da haberimiz olsun durumundankızzlar yarın sabah ameliyatım var çok heyecanlıyım,kimbilir nezaman görüşürüz artık hosçakalın
Meme dokunuz yoksa kas alti yuvarlak olmali bence, bana da damla takacaklardi, goguslerim yok gibiydi. Allahtan iyi birdojtora denk geldimde, kas alti yuvarlak protez yaptiCan'ım,bende yuvarlak protez var. Ben memnunum. Bazı damla protez duruşlarınıda beğeniyorum ama
Yani şöyle yapmanı tavsiye ederim. Tek doktorun önerisine bağlı kalma. Daha çok önerilen şey bence daha doğrudur. Ben böyle seçim yaptım,böyle bir yol izleyerek karar verdim mutluyum
Benim boyum 1.75 cm kilom 63 320 cc var kas alti bende. Memem de hic yoktukızlar merhabalar... sonunda günümü aldım çarşamba sabahı 8 de ama dr 340 cc karar verdi valla açıkçası korkuyorum boyum 1.64 kilom 48 büyük olmazmı dedim 390 cc kadar kaldırırsın ama abartılı olur dedi 250 veya 275 cc çok az farkeder sende dokun az dedi bende ozaman tamam ama nolur çok abartılı durmasın dedim tmm ameliyat esnasında 340 doğol almassa biraz küçültürüm dedi ama inan 2 gündür uykularım kaçtı 39 yaşıma kadar memesiz gezdim bu yaştan sonrada memesiz gezsem nolur sanlki diye düşünmediğimde olmuyor, çok korkuyorum kas altı olacağı için ağrıların biraz fazla olabilir dedi sizce 340 cc çok mu büyük benim vücuduma :?
O kadar agri olmuyor, 1 gun anca. Agridan korkmayin, cok sert olacak 1 ay kadar sirt ustu yatacaksiniz ama, ben 1 adet agri kesiciyle bitirdim ameliyatin ertesi gununu.Benim boyum 1.75 cm kilom 63 320 cc var kas alti bende. Memem de hic yoktu
Aynı ben, 176 boy 61 kg ,sıfır meme, 325 high profil yuvarlak konduBenim boyum 1.75 cm kilom 63 320 cc var kas alti bende. Memem de hic yoktu
Ben ameliyatımı 2011 yılında oldum. Kas zarı altı yuvarlak protez takıldı banaMeme dokunuz yoksa kas alti yuvarlak olmali bence, bana da damla takacaklardi, goguslerim yok gibiydi. Allahtan iyi birdojtora denk geldimde, kas alti yuvarlak protez yapti
Dr. Kimdi acaba?Merhabalar, ben 3 sene once 320 cc kas alti silikon ameliyati oldum. Sorulariniz var ise yardimci olabilirim
Merhabalar, ben 3 sene once 320 cc kas alti silikon ameliyati oldum. Sorulariniz var ise yardimci olabilirim
Merhabalar, ben 3 sene once 320 cc kas alti silikon ameliyati oldum. Sorulariniz var ise yardimci olabilirim
Cnm boyutundan memnun musun.benim de 300 cc ama bana kucuk geliyorO kadar agri olmuyor, 1 gun anca. Agridan korkmayin, cok sert olacak 1 ay kadar sirt ustu yatacaksiniz ama, ben 1 adet agri kesiciyle bitirdim ameliyatin ertesi gununu.
Simdiden gecmis olsun be hayirli olsun.umarim memnun agrisiz acisiz gunlerin olur cnm.kızzlar yarın sabah ameliyatım var çok heyecanlıyım,kimbilir nezaman görüşürüz artık hosçakalın
300 cc kucukCnm boyutundan memnun musun.benim de 300 cc ama bana kucuk geliyor
Ayni sorulari ben de cok merak ediyorum, ben de bugun uye oldum meme estetigi konusunda bilgilenip cesaretlenmek icin.Merhabaa ben ameliyat düşünüyorum ama henüz yeni araştırmaya başladım. Göğsüm yok değil aslında avcumu dolduracak kadar var ve sarkık da değiller. Ama boyutunu birazcık büyütmek istiyorum. Ben ameliyat kısmından biraz korkuyorum. Ameliyat olanlar bana öncesini sonrasını ayrıntılı anlatabilirse sevinirim. Ameliyat ne kadar sürüyor nasıl yapılıyor. Sonrasında neler oluyor? Ameliyat izi kalıyor mu? Kas altından, meme ucundan falan bahsetmişsiniz bunların farkları neler? Yuvarlak ve damlanın farkı ne? Yaklaşık bir 10 sayfa falan okudum bu başlıkta ama anlamadım pekKolunu kaldıramamaktan bahsetmiş biri. O kadar ağrı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?