Canım ne kadar olmuştu ameliyat olalı??? Bilemiyorum ki ??? Kapsül nohut gibi ni kabartı yapar mı bilemedim şimdi???? Dr unu ara hemen.Kizlar sol gousumde nohut gibi bir settlik var kapsul mu bu nasil gecicek olan var mi ? Masaji sert yapmaya korktum ondan mi oldu acaba?
Dikiş yerinde mi canım? Çünkü dikis yerlerinde öyle sertlikler oluyo zamanla geciyo iyileştikce. Burada bi kac arkadaş daha ayni sertlikten bahsetmisti bende de koltuk altinda olmuştu ameliyat yerim orası olduğu için.Kizlar sol gousumde nohut gibi bir settlik var kapsul mu bu nasil gecicek olan var mi ? Masaji sert yapmaya korktum ondan mi oldu acaba?
Dikiş yerinde mi canım? Çünkü dikis yerlerinde öyle sertlikler oluyo zamanla geciyo iyileştikce. Burada bi kac arkadaş daha ayni sertlikten bahsetmisti bende de koltuk altinda olmuştu ameliyat yerim orası olduğu için.
Dikiş yerinde mi canım? Çünkü dikis yerlerinde öyle sertlikler oluyo zamanla geciyo iyileştikce. Burada bi kac arkadaş daha ayni sertlikten bahsetmisti bende de koltuk altinda olmuştu ameliyat yerim orası olduğu için.
Canım acayip dekolteli bişey giyceksen biraz dikkat çekebilir. 2,3 saatliğine sütyen giymemek bişey yapmaz ki. Mesela benim Dr hiç sütyen giydirmedi. Sadece üstüne elastik bandaj sarmıştı. O yüzden bi gece giymesen bişey olmaz bencekızlar çok mühim bir sorum var. ameliyatımdan bir ay sonra bir arkadaşımın düğünü var. şimdi elbisenin yakasından bu memeler şiş şiş, sert sert bir değişik çirkin durur mu. düzeliyor mu görüntüsü?ameliyattan bir ay sonra bu meme memeye benzeyecek mi? birde o akşam sütyen kullanmasam olur mu? stres bastı şimdiden.
Kapsulde sanırım şekil bozuklugu oluyo silikonun tamamında kist olmasi daha olasi canımSordum kapsul degil merak etme gecer gecmezse gel kontrol edelim dedi asistani. Kist vardi gousumde acaba o mu bu. Ocakta kontrolum var o zaman kadar beklim bagri.
Benim 5 hafta oldu ben hala ameliyat sonrası südyeni cıkaramadim cok alıstım buna:)Kizlaldu nasil sutyen takmaliyim ? Bos kap mi telsizmi telli mi yoksa hafif dolgulu mu ? Sizler nasil kullandiniz ya da kullaniyosunuz?
Benim 5 hafta oldu ben hala ameliyat sonrası südyeni cıkaramadim cok alıstım buna:)
Benim 5 hafta oldu ben hala ameliyat sonrası südyeni cıkaramadim cok alıstım buna:)
Memnunum, benim boyum 1.75 kg 63Cnm boyutundan memnun musun.benim de 300 cc ama bana kucuk geliyor
350 cc canımSenin kaç cc ydi?
Kızzzzzzz, memedaşım sen niye girmiyorsun hiç ??????? Küçülmez merak etme .... Benimkiler küçülmedi ....Kızlar herkese merhabamutluluk2015 nasılsın ıyımısın canım?beni hatırladınız mı.?kızlar baya bır sure gıremedım yogunluktan.5 ayım benım.cok sukur hersey yolunda aman aman kuculme yok 75 d deyım halasutyen ölçüm.baya yumusadılar.kendı memem gıbı artık.cok şükür.erol kesıktas adanada tek gecerım.kızlar tecrubelılere soruyorum 5 .aydan sonra bı kuculme olurmu .?tam yumusama ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?