Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar sol gousumde nohut gibi bir settlik var kapsul mu bu nasil gecicek olan var mi ? Masaji sert yapmaya korktum ondan mi oldu acaba?

Kizlar sol gousumde nohut gibi bir settlik var kapsul mu bu nasil gecicek olan var mi ? Masaji sert yapmaya korktum ondan mi oldu acaba?
Canım ne kadar olmuştu ameliyat olalı??? Bilemiyorum ki ??? Kapsül nohut gibi ni kabartı yapar mı bilemedim şimdi???? Dr unu ara hemen.

Dikiş yerinde mi canım? Çünkü dikis yerlerinde öyle sertlikler oluyo zamanla geciyo iyileştikce. Burada bi kac arkadaş daha ayni sertlikten bahsetmisti bende de koltuk altinda olmuştu ameliyat yerim orası olduğu için.

Yok gousumun sol uca dogru kisminda nohut gbi bisey.

Sordum kapsul degil merak etme gecer gecmezse gel kontrol edelim dedi asistani. Kist vardi gousumde acaba o mu bu. Ocakta kontrolum var o zaman kadar beklim bagri.

kızlar çok mühim bir sorum var. ameliyatımdan bir ay sonra bir arkadaşımın düğünü var. şimdi elbisenin yakasından bu memeler şiş şiş, sert sert bir değişik çirkin durur mu. düzeliyor mu görüntüsü?ameliyattan bir ay sonra bu meme memeye benzeyecek mi? birde o akşam sütyen kullanmasam olur mu? stres bastı şimdiden.

Canım acayip dekolteli bişey giyceksen biraz dikkat çekebilir. 2,3 saatliğine sütyen giymemek bişey yapmaz ki. Mesela benim Dr hiç sütyen giydirmedi. Sadece üstüne elastik bandaj sarmıştı. O yüzden bi gece giymesen bişey olmaz bence

yok ya ben zaten giymem öyle dekolte de yakadan hafif görünürse diye üst kısmı. üst kısmı acaip durmaz inşallah. birde bir aya öyle düğünde vakit geçirecek kadar toparlamış olurum heralde dimi

Kızlar ameliytım biteli 2 hafta oldu çok şükür ağrısız sızısız atlattım ama şimdi göğüslere his geldikçe çok ybancılar içlerinde su mu yada silikonumu ybancılıyorum bi gariplik var gibi Ne zaman geçti bu hisler sizde alışmanız ne kadar aldı

Kizlar 1 ayim doldu nasil sutyen takmaliyim ? Bos kap mi telsizmi telli mi yoksa hafif dolgulu mu ? Sizler nasil kullandiniz ya da kullaniyosunuz?

Sordum kapsul degil merak etme gecer gecmezse gel kontrol edelim dedi asistani. Kist vardi gousumde acaba o mu bu. Ocakta kontrolum var o zaman kadar beklim bagri.
Kapsulde sanırım şekil bozuklugu oluyo silikonun tamamında kist olmasi daha olasi canım

Benim 5 hafta oldu ben hala ameliyat sonrası südyeni cıkaramadim cok alıstım buna:)

haklisin ama normale dönmek lazım. Çalışıyorum uçları belli oluyor SP. Sutyeninde o yüzden ve daha bombeli dursun diye normal sütyene gectim. Penti den dolgusuz ve az dolgulu aldım bakalım deniyorum. Önceden balkonet tarzı kullanamazdim şimdi hem dolgusuz hem balkonet ikisi bir arada kullanabiliyorum superr

Kızlar herkese merhaba mutluluk2015 nasılsın ıyımısın canım?beni hatırladınız mı.?kızlar baya bır sure gıremedım yogunluktan.5 ayım benım.cok sukur hersey yolunda aman aman kuculme yok 75 d deyım halasutyen ölçüm.baya yumusadılar.kendı memem gıbı artık.cok şükür.erol kesıktas adanada tek gecerım.kızlar tecrubelılere soruyorum 5 .aydan sonra bı kuculme olurmu .?tam yumusama ne zaman ?

Kızzzzzzz, memedaşım sen niye girmiyorsun hiç ??????? Küçülmez merak etme .... Benimkiler küçülmedi ....

Merhaba.Dün meme büyütme operasyonu geçirdim.275cc yuvarlak kas altı takıldı.boyum 1.65 kilomda 53.doğal dursun istediğim için daha büyük taktırmayı tercih etmedim.Çok ağrım var ve göğüs ucunda hassasiyet çok yüksek.Meme altından takıldı.Şu an füze gibi duruyorlar.Yuvarlaktan çok piramite benziyorlar ve arası da ayrık.Normalde de göğsü ayrık biriydim ve çok az meme dokum vardı.Zamanla şekilleri düzelecek mi dersiniz?Daha doğal bir görünüm elde edebilecek miyim? ve ayrıklığı nasıl ortadan kaldırabilirim? yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…