Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim bana da 265cc takıldı benim de yapim ayrik olduğu icin yine ayrik duruyolar ama bi hafta icinde o piramit şekil geciyo ve yavas yavas asagi birakiyo kendini daha sonra da masajla birazcik da olsa birlesiyolar henuz cok erken o kadar degisecek ki gunden gune şaşıracaksın

Çok teşekkürler yorum için içim rahatladı bir nebze de olsa yav :) küçülmelerinden de çok korkuyorum şu anki boyutu hoşuma gidiyor.Sen de çok küçülme oldu mu zamanla?

Çok teşekkürler yorum için içim rahatladı bir nebze de olsa yav :) küçülmelerinden de çok korkuyorum şu anki boyutu hoşuma gidiyor.Sen de çok küçülme oldu mu zamanla?
Ilk Zamanki piramit inince ödemler de geçmiş oluyo biraz küçülmüş hissi veriyo ama sonrasındaki büyüklük değişmiyo canım merak etme :)

Oncelikle hayirli olsun memislerin benimde bir hafta oldu ayriklik cok normal su anda fuze gibiler ama odemlerim gecmeye basladikca sislikte iniyor ortasinin ayrikligina care yok meme yapimizla alakali ama benimkiler ameliyat sutyeniyle bayaga bi birlestiler fotolara bak istersen tecrubeli arkadaslarimiz hep ayni seyi soyluyor daha cok erken zamanla cok degisir diyorlar onlara guveniyorum zamanla nasil olucak bakicaz artik

teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun:) senin ki de benim gibi bayağı yeniymiş:) benim meme altından girildiği için iz oldukça ortada görünüyor. Acaba göğüs indikçe altta kalıp gizlenecek mi?

Z
teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun:) senin ki de benim gibi bayağı yeniymiş:) benim meme altından girildiği için iz oldukça ortada görünüyor. Acaba göğüs indikçe altta kalıp gizlenecek mi?
zamanla göreceğiz benim sütyen ve üst bandajım daha 2 hafta Durucak o yüzden göremiyorum bile nasıllar

Hepimiz bunu birebir yaşadık düzelecek merak etme

Hepimiz bunu birebir yaşadık düzelecek merak etme
İçimi rahatlatıyorsunuz yav:) yaptırmasının uzerinden uzun zaman geçmiş olanlara bir sorum olacak.Dokununca ciddi anlamda yapay olduğu çok belli oluyor mu? Bana en yumuşak slikondan takılmış Cohesiv 1 olandan.Şu an daha 3.gün olduğu için semsert ama zamanla yumuşayacak diyorlar fakat dokununca direk silikon olduğu anlaşılıyor mu?

Canım benim 4 ay oldu dokununca gayet diri genç kız memesi gibi

Canım benim 4 ay oldu dokununca gayet diri genç kız memesi gibi

Kızlar ben de ameliyat olacam çok az kaldı ama doktor konusunda 2 kişide kararsız kaldım. Resimlerinizi görme şansım var mı yuvarlak mı damla mı çok kararsızım

Kızlar ben de ameliyat olacam çok az kaldı ama doktor konusunda 2 kişide kararsız kaldım. Resimlerinizi görme şansım var mı yuvarlak mı damla mı çok kararsızım
Öncelikle hayirlisi olsun ,benim bende doktarimla yuvarlaga karar vermistik ama ameliyat sirasinda yuvarlagin cok abartili oldugunu dekolte kisminda cok belli oldugunu ve onun icin damla taktigini soyledi eeeee normal olarak amaliyat sirasinda bana sorma sansida olmadigi icin damla protez kullanmis ben ameliyattan ayilinca ogrendim diyecegim su ki harseyin kararini doktoruna birak , genede tercih senin tabiki :))))))))

Merhaba arkadaşlar. Bende 3 gün önce silikon hayalimi gerçekleştirdim. Ama çok zormuş. Psikolojim alt üst oldu.

Merhaba arkadaşlar. Bende 3 gün önce silikon hayalimi gerçekleştirdim. Ama çok zormuş. Psikolojim alt üst oldu.
Hayırlı olsun öncelikle:) benim de bugün 6.günüm ağrılarım hafiflemeye başladı ama hala uyurken çok büyük sorun yaşıyorum. Hep sırt üstü yatmak zorundayım ve bu durum canımı çok sıkıyor. Senin neden psikolojin kötü?

Rimelim B blabluboom kızlar hayırlı olsun benimde tam 10 . Günüm inanın şuanda özellikle bugün çok rahatladım hepsi geçicek artık hafif yan yatmaya başladım .... Psikolojin daha iyi olması gerekirken neden bozuldu?

aslında benim de istediğim damla, ama hiç meme dokum yok, sarkık keçi memesi gibi durur üstü bomboş kalır diyen çok oldu. kafam karıştı

Bir daha asla eskisi gibi haraket edemeyecek gibi hissediyorum kendimi ( müthiş bir kasılma içindeyim

aslında benim de istediğim damla, ama hiç meme dokum yok, sarkık keçi memesi gibi durur üstü bomboş kalır diyen çok oldu. kafam karıştı
Benimde dokum hiç yoktu. Bildigin iki tane derim vardı bomboş ama damla takıldı. Kas altına yerleştirildi. Ama müthiş ağrı yapıyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…