Ha üstleride gayet dolu bu arada canım hiç merak etme doktor onu ayarlıyoraslında benim de istediğim damla, ama hiç meme dokum yok, sarkık keçi memesi gibi durur üstü bomboş kalır diyen çok oldu. kafam karıştı
Bir daha asla istediğim gibi haraket edemiycek gibi hissediyorum kendimiHayırlı olsun öncelikle:) benim de bugün 6.günüm ağrılarım hafiflemeye başladı ama hala uyurken çok büyük sorun yaşıyorum. Hep sırt üstü yatmak zorundayım ve bu durum canımı çok sıkıyor. Senin neden psikolojin kötü?
Değecekmi allahım bu kadar eziyete eskisi gibi olabilecekmiyim diye düşünüp duruyorum...Bir daha asla istediğim gibi haraket edemiycek gibi hissediyorum kendimisırt üstü yatmaktan sırtım parçalandı artık ( hiçbirşey yapamıyorum sinir sistemim çöktü. Korsede mahvetti beni
Ayyyyyy inşallah1,5 haftaya normale dönüyorsun eğer boyutundan da memnun olursan değecek mi düşünceleri neden çoktan yaptırmamışım düşünceleri ile değişiyor :)
Değecek merak etme ben ilk 5 gün sırt Ağrı'larımdan dolayı özellikle gece kalkıp sürekli yürüyüş yapıyordum tabi yataktan yalnız kalkamıyorum sürekli eşimi uyandırıyorum,yatıyorum 1 saat sonra aynı şeyler çooook sinir olmuştum ama inan sonrasında özellikle 10. Günden sonra sadece baskı hissi var sütyen ve resimde gördüysen lastikli sargı beni mahvetti daha10 gün duracak ama inan çok rahatlayıp salak gibi neden bukadar beklemişim diyeceksin şu anda şekli tam oturmadığı halde 3 ay sonra Nasıl olucaklar sen düşün artık çok mutluluk verici duygular hiç merak etme :)))))))Değecekmi allahım bu kadar eziyete eskisi gibi olabilecekmiyim diye düşünüp duruyorum...
Ödemlerim için 2 kez masaj yaptılar o çok iyi geldi şu anda üst tarafları yumuşadılar bile :))))) gerginlik halen var tabi çatalım ameliyat sütyeniyle var çıkarınca ayrıklar ama buda göğüs yapımla alakalı bana damla takıldı sonrasında Nasıl olur bilmiyorum bekleyip görücez:))))))magic angel sana da hayırlı olsun:) ödemlerin ne durumda peki? benim iki göğsüm arasındaki boşluk şiş ve çok gergin bu nedenle çatalım belli olmuyor. Sende de aynı mı bu durum?
zaten 2. Haftadan itibaren baskı sadece sabah kalktığında olacak.13. Günümün sabahında baskı hissi tamamen bitmiştiAyyyyyy inşallah
Ahhh ahhh allahım şu günler çok çabuk geçsin yarabbim. Yazamıyorum bile uzun uzun duygularımı yaşadıklarımı. Bana tercüman olmuşsunuz çoook ama çooook teşşekkür ederim.......zaten 2. Haftadan itibaren baskı sadece sabah kalktığında olacak.13. Günümün sabahında baskı hissi tamamen bitmiştiinanamamıştım, ömrüm boyunca hep aynı baskı olcak sanıyordum....
benim sol göğsümde meme ucunun altndaki bölgenin bir kısmında hissizlik var. Bu normal mi kızlar? biraz araştırdım geri gelir yazıyordu ama insan korkuyor.
Memenin alt lopundaki hissizlik zamanla geçiyor canım. Benim ikisinin de altında hiç his yoktu. Geri geliyor merak etmebenim sol göğsümde meme ucunun altndaki bölgenin bir kısmında hissizlik var. Bu normal mi kızlar? biraz araştırdım geri gelir yazıyordu ama insan korkuyor.
özelden mesaj atmıştım ulaşmadı mı yoksa cevap mı vermek istemediniz?ben şuan ne kadar yumuşak olması gerekeceğini bilemiyorum akşamları 5 10 dakika masaj yapıyorum ama yeterlimi karar veremiyorum.
Canım sen naaaptınnnn????? Burun tıkanıklığı için ameliyat olmayı düşünüyordun????? Var mı bir gelişmeözelden mesaj atmıştım ulaşmadı mı yoksa cevap mı vermek istemediniz?
yarın bi dr a gideceğim ama iş için eğitimlerim vardı istanbuldaydım. her an bi gaza gelip ameliyat masasına yatabilirim belli olmaz sen nasılsın ?Canım sen naaaptınnnn????? Burun tıkanıklığı için ameliyat olmayı düşünüyordun????? Var mı bir gelişme
Merhaba ben esteworld etilerde volkan beye ctesi günü ameliyat oldum isadece ilk gün kollarım kısıtlıydı ama iki gündür çok iyiyim kendi işimi halledebiliyorum hiç ağrım olmadı aman aman tavsiye ederimAlbümüme fotoğraf ekledim, ameliyat olmaya karar verdim. Yöntem, doktor ve fiyat bilgilerine ihtiyacım var. Fotoğrafım benim takip ettiklerime açık olarak ekledim. Ameliyat olmuş arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var. Bir de fotoğrafı olanları geri takip yapmak görüp fikir sahibi olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?