Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bu bandaj daha 10 gün Durucak ben ilk defa kendimde gördüm bu bandajı ödemi engellemek için takıcakmışım ama acayip baskı yapıyor aranızda bunu kullanan varmı acaba?fotolarımda var bandajlı halim

Ben de bandaj sadece 1 gün durdu.Sonrasında sporcu sütyeni takıldı.Hala da onlayım.2 ay kadar sporcu sütyenini takmayı düşünüyorum.İlk 1 ay zaten gerekliymiş.

Bende bandajı 15 gün daha takacakmışım göğsün yukarı kaymasını önlüyormuş bugün kontrole gittim hersey yolunda

Bende bandajı 15 gün daha takacakmışım göğsün yukarı kaymasını önlüyormuş bugün kontrole gittim hersey yolunda
Banada aynı şeyi söylediler hem şekli oturucak hemde ödemleri engelleyecek dediler ama çok rahatsız ediyor

Ben de bandaj sadece 1 gün durdu.Sonrasında sporcu sütyeni takıldı.Hala da onlayım.2 ay kadar sporcu sütyenini takmayı düşünüyorum.İlk 1 ay zaten gerekliymiş.
Ameliyat sütyeni bendede var bandaj ekstra var bandaj 10 gün sonra çıkıcak ama sütyen 2 ay kalıcak dediler

yarın bi dr a gideceğim ama iş için eğitimlerim vardı istanbuldaydım. her an bi gaza gelip ameliyat masasına yatabilirim belli olmaz sen nasılsın ?
Canım ben de Artık yaşlandığımı anladım . Ötüm başım tutmuyor artık sol dirsekten ele doğru bi uyuşma başladı bende, yarın emg çekilecek. Sinir sıkışmasıymış sanırım sonra geçen gün belim tutuldu aha!!!! Kızım sen bitmiş bi tesissin artık dedim

Aynı sorunu yaşadım dr ilaç verdi
En küçük parmağım ve yanındaki yüzük parmağı uyuşuktu.
15 gün sonra iyileştim.
İstersen bulmaya çalışırım isimlerini.
Ameliyattan Mutlu olan azmış.

ay deme öyle hepimizin bi yeri tutmuyo bende Fibromiyalji var sürekli bi yerlerim ağrıyor. çok çok geçmiş olsun canım inş çok ciddi bir şey değildir

Çok geçmiş olsun canım sana da bakalım yarınki emg de ne çıkacak benim de o iki parmak, dirseğimi büküp uzun süre durduğumda uyuşuyor

Çok geçmiş olsun canım sana da bakalım yarınki emg de ne çıkacak benim de o iki parmak, dirseğimi büküp uzun süre durduğumda uyuşuyor
Benim de ulnar sinir sıkışmasıydı, son 2 parmaklarımın varlığını hissetmiyordum.
Sonra doktor bana dedi ki;
B vitaminin sinir kılıflarını yenileyici özelliği var 10 gün "apikobal" kullan. Bir de her gün bir tane "naprosyn" adlı ağrı kesiciyi iç o da sinir etrafındaki ödemi atmanı sağlayacak. İlaç geçirmezse tek seçeneğin ameliyat dedi, dirseğini bükme bu süre içinde dedi. İyileştim :)
Miden hassassa mide koruyucu da yazayım dedi, ilk bir iki gün ağrı kesiciyi koruyucu ile aldım sonra koruyucusuz aldım. İstersen bu ilaçları sen de bi sor doktoruna. İnş sen de şifa bulursun hemen. Çok zor bi hastalık.

Çok sağol canım , çok güZel anlatmışsın. Yarınki sonuca göre bilgi veririm

ben o bandajı internette görmüştüm. kıyafette belli olmaz mı o ? birde sanırım protez yerine iyice yerleşsin diye takılıyor

Arkadaslar bursa devlet hastanesinde silikon takiliyormu acaba yada yasadiginiz yerde devlet hastanesinde yapiliyor mu bu ameliyat fiyati hakkindaa bilgi verirmisiniz? Cok muskul durumdayim ama maddiyatimda iyi degil para biriktiricem uygun ve iyi bi yer ariyorum yardimci olursaniz cok sevinicem

Devlet hastaneleri de yapıyor ama ücreti karşılamıyor tabi ki.. Ortalama 5000 lira falan sanırım şu an..
arkadaşlar ben vücutan alınan yağ ile göğse koydurmak istiyorum sizce o nasıl
Zamanla eriyor, 1 yıla kadar bile ilk formunu koruyacağını sanmıyorum.

Zamanla eriyor, 1 yıla kadar bile ilk formunu koruyacağını sanmıyorum.[/QUOTE]
Evet canım eriyor baya acaba erirken orantısızlık yapar mı silikon çünkü elleyince ele geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…