- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Ben de bandaj sadece 1 gün durdu.Sonrasında sporcu sütyeni takıldı.Hala da onlayım.2 ay kadar sporcu sütyenini takmayı düşünüyorum.İlk 1 ay zaten gerekliymiş.Kızlar bu bandaj daha 10 gün Durucak ben ilk defa kendimde gördüm bu bandajı ödemi engellemek için takıcakmışım ama acayip baskı yapıyor aranızda bunu kullanan varmı acaba?fotolarımda var bandajlı halim
Banada aynı şeyi söylediler hem şekli oturucak hemde ödemleri engelleyecek dediler ama çok rahatsız ediyorBende bandajı 15 gün daha takacakmışım göğsün yukarı kaymasını önlüyormuş bugün kontrole gittimhersey yolunda
Ameliyat sütyeni bendede var bandaj ekstra var bandaj 10 gün sonra çıkıcak ama sütyen 2 ay kalıcak dedilerBen de bandaj sadece 1 gün durdu.Sonrasında sporcu sütyeni takıldı.Hala da onlayım.2 ay kadar sporcu sütyenini takmayı düşünüyorum.İlk 1 ay zaten gerekliymiş.
Canım ben de Artık yaşlandığımı anladımyarın bi dr a gideceğim ama iş için eğitimlerim vardı istanbuldaydım. her an bi gaza gelip ameliyat masasına yatabilirim belli olmaz sen nasılsın ?
Aynı sorunu yaşadım dr ilaç verdiCanım ben de Artık yaşlandığımı anladım. Ötüm başım tutmuyor artık sol dirsekten ele doğru bi uyuşma başladı bende, yarın emg çekilecek. Sinir sıkışmasıymış sanırım sonra geçen gün belim tutuldu aha!!!! Kızım sen bitmiş bi tesissin artık dedim
ay deme öyleCanım ben de Artık yaşlandığımı anladım. Ötüm başım tutmuyor artık sol dirsekten ele doğru bi uyuşma başladı bende, yarın emg çekilecek. Sinir sıkışmasıymış sanırım sonra geçen gün belim tutuldu aha!!!! Kızım sen bitmiş bi tesissin artık dedim
Evet dayancaz artık ben sporcu sütyenine geçtim ameliyat sütyenide onun gibiydi zaten Bandajıda çok sıkmana gerek yok dedi doktorumBanada aynı şeyi söylediler hem şekli oturucak hemde ödemleri engelleyecek dediler ama çok rahatsız ediyor
Çok geçmiş olsun canım sana daAynı sorunu yaşadım dr ilaç verdi
En küçük parmağım ve yanındaki yüzük parmağı uyuşuktu.
15 gün sonra iyileştim.
İstersen bulmaya çalışırım isimlerini.
Ameliyattan Mutlu olan azmış.
Benim de ulnar sinir sıkışmasıydı, son 2 parmaklarımın varlığını hissetmiyordum.Çok geçmiş olsun canım sana dabakalım yarınki emg de ne çıkacak benim de o iki parmak, dirseğimi büküp uzun süre durduğumda uyuşuyor
Çok sağol canım , çok güZel anlatmışsın. Yarınki sonuca göre bilgi veririmBenim de ulnar sinir sıkışmasıydı, son 2 parmaklarımın varlığını hissetmiyordum.
Sonra doktor bana dedi ki;
B vitaminin sinir kılıflarını yenileyici özelliği var 10 gün "apikobal" kullan. Bir de her gün bir tane "naprosyn" adlı ağrı kesiciyi iç o da sinir etrafındaki ödemi atmanı sağlayacak. İlaç geçirmezse tek seçeneğin ameliyat dedi, dirseğini bükme bu süre içinde dedi. İyileştim :)
Miden hassassa mide koruyucu da yazayım dedi, ilk bir iki gün ağrı kesiciyi koruyucu ile aldım sonra koruyucusuz aldım. İstersen bu ilaçları sen de bi sor doktoruna. İnş sen de şifa bulursun hemen. Çok zor bi hastalık.
Devlet hastaneleri de yapıyor ama ücreti karşılamıyor tabi ki.. Ortalama 5000 lira falan sanırım şu an..Arkadaslar bursa devlet hastanesinde silikon takiliyormu acaba yada yasadiginiz yerde devlet hastanesinde yapiliyor mu bu ameliyat fiyati hakkindaa bilgi verirmisiniz? Cok muskul durumdayim ama maddiyatimda iyi degil para biriktiricem uygun ve iyi bi yer ariyorum yardimci olursaniz cok sevinicem
Zamanla eriyor, 1 yıla kadar bile ilk formunu koruyacağını sanmıyorum.arkadaşlar ben vücutan alınan yağ ile göğse koydurmak istiyorum sizce o nasıl
İyi yıllar :)Arkadaşlar Hasan bey ameliyatını hangi hastanede yapıyor acaba?iyi yıllar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?