Geçmiş olsun canım iyileşmene sevindimBenim de ulnar sinir sıkışmasıydı, son 2 parmaklarımın varlığını hissetmiyordum.
Sonra doktor bana dedi ki;
B vitaminin sinir kılıflarını yenileyici özelliği var 10 gün "apikobal" kullan. Bir de her gün bir tane "naprosyn" adlı ağrı kesiciyi iç o da sinir etrafındaki ödemi atmanı sağlayacak. İlaç geçirmezse tek seçeneğin ameliyat dedi, dirseğini bükme bu süre içinde dedi. İyileştim :)
Miden hassassa mide koruyucu da yazayım dedi, ilk bir iki gün ağrı kesiciyi koruyucu ile aldım sonra koruyucusuz aldım. İstersen bu ilaçları sen de bi sor doktoruna. İnş sen de şifa bulursun hemen. Çok zor bi hastalık.
Canım yaaaa geçmiş olsun acil şifalar diliyorumCanım ben de Artık yaşlandığımı anladım. Ötüm başım tutmuyor artık sol dirsekten ele doğru bi uyuşma başladı bende, yarın emg çekilecek. Sinir sıkışmasıymış sanırım sonra geçen gün belim tutuldu aha!!!! Kızım sen bitmiş bi tesissin artık dedim
Yardım yoook muTekrar merhaba arkadaşlar,
Üç doktorla görüştüm ve üçü de farklı yöntem önerdi, nasıl? Hasan Bey kasaltı, Tuğrul Bey kasüstü, Ozan Bey dual plan dedi. Kafam çok karıştı. Tek ortak görüş yuvarlak silikon konusu. Naci Bey ile de görüşeceğim. Tecrübeli arkadaşlar yardım bekliyorum.
Merhaba,Yardım yoook mu
B nin sonu C nin başı demiştir büyük ihtimalleArzum77 sizin yorumlarınızı okuyup Hasan beye gittim , vücut yapım nedeniyle yuvarlak mı damla mı ameliyatta karar verecekmiş, cup olarak da tam bişey diyemedi ya Bnin en altı ya daCnin en üstü gibi dedi yanılmıyorsam , tabi merak ediyorum ne çıkacak ortaya diye güvenmelerden başka çarem yok , bu on gün içinde olacağım inşallah, küçük olmaz umarım
Tatlım,foto eklesende bizde görsek sonucu artıkMerhaba,
Benimde kas altı oldu. Dokum çok azdı. Hasan Bey yaptı operasyonumu. Henüz bir buçuk ay oldu. Şu an için sıkıntı yok memnunum. Dokunuz az mı sizinde?
Şöyle yardımcı olmaya çalışayım sanaTekrar merhaba arkadaşlar,
Üç doktorla görüştüm ve üçü de farklı yöntem önerdi, nasıl? Hasan Bey kasaltı, Tuğrul Bey kasüstü, Ozan Bey dual plan dedi. Kafam çok karıştı. Tek ortak görüş yuvarlak silikon konusu. Naci Bey ile de görüşeceğim. Tecrübeli arkadaşlar yardım bekliyorum.
Valla bunu Zaman gösterecek biz bilemeyiz.. Keşke doktorunuzun önerilerini dinleseydiniz. Ameliyatdan sonra kontroller ve önerileri dinlemenin önemi büyük..Kızlar bana yardimci olursaniz mutlu olurum. Gecen cumartesi ameliyat oldum sali gunu bandajlarim çıktı ve sadece gogus ustune takilan bi serit bant takildi odemi atmak icin goguslerin asagi inmesi icin ama bu beni cok sıkıp yara yaptigi icin ben de biraz bol kulandim. Dun muayeneye gittim doktor cok kizdi bunlar hic oturmamis asagi inmemis yumusamamis neden kafana gore is yapiyosun dedi :) ben tabi korktum :) 1 hafta bu bandaji takiyosun dedi. Dedim peki 8. Gunden itibaren taksam oturur mu dedim. Gec kalmis sayilir miyim dedim. Bakalim bilmiyorum oturmazsa yeniden ameliyat dedi yıkıldımsizce cok mu gec kaldim yaa. 9. Gunumdeyim bandajim su anda var ama goguslerim hala sert ve odemli.
Valla bunu Zaman gösterecek biz bilemeyiz.. Keşke doktorunuzun önerilerini dinleseydiniz. Ameliyatdan sonra kontroller ve önerileri dinlemenin önemi büyük..
Umarım tekrar bir operasyona gerek kalmaz,geçmiş olsun ..
Canım, ben Ankara'da ameliyat oldum Dr um komple ️kasaltı yerine dual plan kasaltını tercih ediyor genelde. Yani ben dahil olmak üzere birçok hastasını gördüm onlarınki de dual plan kasaltıydı. Ben gibi sıfır dokulu kişilere dualplan ️kasaltı tercih etmiş kendisi. Meme dokusu olanlara kasüstü tercih ediyordur muhakkak. Şimdiiiiii, her Dr U farklı bir yaklaşımı var. Mesela, Tuğrul bey ile ben telde görüşmüştüm, kendisi hep KASÜSTÜ yaptığını söylemişti. Ozan balık da yine sıfır dokusu olanYardım yoook mu
Barış Çakır kas zarı altı yöntemini kullanıyordu..Merhaba kizlar. Ben de uzun suredir ameliyat olmak istiyorum ama her seferinde kendimi vazgecirecek bir neden bulup aklimdan atiyorum. 1.73 boyundayim ve 55 kiloyum. Vucudumun ust kismi ozellikle hayli zayif, gogus kafesim de kemikli, o nedenle hep top gibi duracagindan korktugum icin vazgectim. Acikcasi agzi sizi cok umrumda degil, basa gelen cekilir:)(ameliyat olursam bu yazdigimi hatirlayip kendime kufredebilirim). Sonuc olarak istegim cok buyuk gogusler degil, B cup, ust kismi dogal bir sekilde inen, top gibi durmayab gogusler. Bunun icin de instagramda Dr. Miroshnik diye bi Avustralyali doktor var, inanilmaz gogusler yapiyo, ondan ogrendim dual plane i, dogal yapmasinin sirri plarak anlatiyo dual plane'i. O nedenle ben de arastirmalarima gore dual plane yapan Turk doktor aramaya basladim. Sizlerin yazdiklarini okudugumda Naci Celik, Baris Cakir ve Aylin Karanlik gibi 3 kisiye indirebildim. Sizlerin farkli onerisi var midir? Dual plane yaptiran kizlR beni ekleyebilir mi, sonuclArini cok merak ediyorum. Tssekkurlerr
Merhaba ben de iki kez oldum değişik cc profiller kullanarak ikiside dual plandı bakabilirsinMerhaba kizlar. Ben de uzun suredir ameliyat olmak istiyorum ama her seferinde kendimi vazgecirecek bir neden bulup aklimdan atiyorum. 1.73 boyundayim ve 55 kiloyum. Vucudumun ust kismi ozellikle hayli zayif, gogus kafesim de kemikli, o nedenle hep top gibi duracagindan korktugum icin vazgectim. Acikcasi agzi sizi cok umrumda degil, basa gelen cekilir:)(ameliyat olursam bu yazdigimi hatirlayip kendime kufredebilirim). Sonuc olarak istegim cok buyuk gogusler degil, B cup, ust kismi dogal bir sekilde inen, top gibi durmayab gogusler. Bunun icin de instagramda Dr. Miroshnik diye bi Avustralyali doktor var, inanilmaz gogusler yapiyo, ondan ogrendim dual plane i, dogal yapmasinin sirri plarak anlatiyo dual plane'i. O nedenle ben de arastirmalarima gore dual plane yapan Turk doktor aramaya basladim. Sizlerin yazdiklarini okudugumda Naci Celik, Baris Cakir ve Aylin Karanlik gibi 3 kisiye indirebildim. Sizlerin farkli onerisi var midir? Dual plane yaptiran kizlR beni ekleyebilir mi, sonuclArini cok merak ediyorum. Tssekkurlerr
Hmm onu bilmiyordum, o yontemi onerir misiniz dogal durus icin?Barış Çakır kas zarı altı yöntemini kullanıyordu..
Cok cok begendim ama senin gogus kafes yapin cok duzgunmus bence, gerdan denen sey varmis sende. Boyle duracagini bilsem yarin giderim yaptiririmMerhaba ben de iki kez oldum değişik cc profiller kullanarak ikiside dual plandı bakabilirsin
Tşk ederim.. Senin göğüs yapın nasıl ki her dr dual plan yapmıyor diye biliyorum yapan dr larla görüşmeye devam edebilirisn dual plan dogal görünüm saglıyor evetCok cok begendim ama senin gogus kafes yapin cok duzgunmus bence, gerdan denen sey varmis sende. Boyle duracagini bilsem yarin giderim yaptiririm
Bana uygulanan yöntem kas zarı altı.. Meme dokum vardı benim,üst lobum boşalmıştı. Kas üstü ile aynı yöntem sayılır. Kasın üzerindeki zar ayrılıyor ve protez o zarın altına koyuluyor. Kas kesilmiyor..Hmm onu bilmiyordum, o yontemi onerir misiniz dogal durus icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?