- 27 Aralık 2015
- 8
- 3
- 1
- 38
Beni taki edebilir misin, senin sonuclarina bakmak isterim. Bu arada resim koymaya calisiyorum beceremedim, telden zor sanirim, bilgisayardan deniycemBana uygulanan yöntem kas zarı altı.. Meme dokum vardı benim,üst lobum boşalmıştı. Kas üstü ile aynı yöntem sayılır. Kasın üzerindeki zar ayrılıyor ve protez o zarın altına koyuluyor. Kas kesilmiyor..
Sanırım 4. Günden sonra araba kullanılabiliyor 1 hafta yeterli gibi ama yinede acı eşiğine baglıKizlar yok mu baska dual plane ameliyat olan, sonuclarina bakabilecegim?? Beni ekleyebilir misiniz lutfen?
Bir de isim geregi surekli gun icinde araba kullaniyorum, otomAtik araba. Kac gun icinde araba kullanabilir hale geliyorsunuz ameliyattan sonra? Bir hafta izin almayi dusunuyorum, haftasonlariyla birlesince 8-9 gun yeterli mi dinlenmek icin?
Ben albumu kaldirdim canim malesefSanırım 4. Günden sonra araba kullanılabiliyor 1 hafta yeterli gibi ama yinede acı eşiğine baglımutluluk2015 ve C ChAneL81 istanbullondra var dual plan olan hatırladıgım
PekiBen albumu kaldirdim canim malesef
Aahaha unuttumBen albumu kaldirdim canim malesef
Benimki de dual plan.. yalnız albümüm yok kaldırdım bende.Kizlar yok mu baska dual plane ameliyat olan, sonuclarina bakabilecegim?? Beni ekleyebilir misiniz lutfen?
Bir de isim geregi surekli gun icinde araba kullaniyorum, otomAtik araba. Kac gun icinde araba kullanabilir hale geliyorsunuz ameliyattan sonra? Bir hafta izin almayi dusunuyorum, haftasonlariyla birlesince 8-9 gun yeterli mi dinlenmek icin?
Beni ekler misin lutfen? Bir de doktorun kimdi? TesekkurlerBenimki de dual plan ..
Canm benim de dual planBeni ekler misin lutfen? Bir de doktorun kimdi? Tesekkurler
Sıfır değil ama az özellikle de emzirme sonrası iyice azaldı.Merhaba,
Benimde kas altı oldu. Dokum çok azdı. Hasan Bey yaptı operasyonumu. Henüz bir buçuk ay oldu. Şu an için sıkıntı yok memnunum. Dokunuz az mı sizinde?
Ben Ozan Bey'in hiç bir tıbbi bilgisi olmayan bir kadın ile hastalarını muhatap etmesini hatta muayeneye onu da sokmasını beğenmedim. Yoksa iyi işler yaptığına eminim. Fiyat da diğer doktorlara göre çok uygun.Dr um Ozan Balık. ben çok beğendim yaptıgı işi :)
Canım benim de dual plan yontemiyle oldu izleyebilirsin:)Kizlar yok mu baska dual plane ameliyat olan, sonuclarina bakabilecegim?? Beni ekleyebilir misiniz lutfen?
Mesela benim Ankara'da görüştüğüm bi Dr da muayeneye ofisinde çalışan bi bayanla girmişti. Diğer görüştüğüm 2 Dr yalnız muayene etmişti. Aslında yanında biri ile muayeneye gitmek Dr açısından iyi birşey. Çünkü bazı Dr lara muayenede sarkıntılık etti gibi iftiralar atıldığını duymuştum yıllar evvel. Bu yüzden Dr aslında kendini garantiye alıyor gibi gelmişti bana. Yanında başka bi baYan personel olması rahatlatmıştı beni, çok gergindim ve acayip utanıyordum. Kadın zaten beni izlememişti hocaya mezure fln vermişti bakmamaya çalışarakBen Ozan Bey'in hiç bir tıbbi bilgisi olmayan bir kadın ile hastalarını muhatap etmesini hatta muayeneye onu da sokmasını beğenmedim. Yoksa iyi işler yaptığına eminim. Fiyat da diğer doktorlara göre çok uygun.
Yok canım bu bildiğin gözlerini dikti, beraberce baktılar. Sonra yan odaya geçtik göğsünüz şöyle olur böyle olur diyip, fiyat bilgisini o verdi.Ben çok itici buldum. Tıbbi bilgisi olmayan birinin asla reklam yapar gibi konuşmaması gerek. Eğer doktor bey para konuşmak istemiyorsa anlarım ama bayanı muayeneye sokmamalı ve asla ameliyat ile ilgili bilgi vermesine izin vermemeli.Mesela benim Ankara'da görüştüğüm bi Dr da muayeneye ofisinde çalışan bi bayanla girmişti. Diğer görüştüğüm 2 Dr yalnız muayene etmişti. Aslında yanında biri ile muayeneye gitmek Dr açısından iyi birşey. Çünkü bazı Dr lara muayenede sarkıntılık etti gibi iftiralar atıldığını duymuştum yıllar evvel. Bu yüzden Dr aslında kendini garantiye alıyor gibi gelmişti bana. Yanında başka bi baYan personel olması rahatlatmıştı beni, çok gergindim ve acayip utanıyordum. Kadın zaten beni izlememişti hocaya mezure fln vermişti bakmamaya çalışarak
Ben eşimle gittim o yüzden yanımızda yoktu muayenede bahsettiğiniz kişi doktor ve biz vardık. yalnız kontrole gittiğimde girmişti. ama üniversite hastanesinde görüşmeye gittiğim ilk doktorun yanında da biri vardı ve o zaman da yalnız girmiştim sanırım hemşireydi.Ben Ozan Bey'in hiç bir tıbbi bilgisi olmayan bir kadın ile hastalarını muhatap etmesini hatta muayeneye onu da sokmasını beğenmedim. Yoksa iyi işler yaptığına eminim. Fiyat da diğer doktorlara göre çok uygun.
beni de izler misin?Canım benim de dual plan yontemiyle oldu izleyebilirsin:)
Izliyorum canim :)Be
beni de izler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?