Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Beni taki edebilir misin, senin sonuclarina bakmak isterim. Bu arada resim koymaya calisiyorum beceremedim, telden zor sanirim, bilgisayardan deniycem

Kizlar yok mu baska dual plane ameliyat olan, sonuclarina bakabilecegim?? Beni ekleyebilir misiniz lutfen?
Bir de isim geregi surekli gun icinde araba kullaniyorum, otomAtik araba. Kac gun icinde araba kullanabilir hale geliyorsunuz ameliyattan sonra? Bir hafta izin almayi dusunuyorum, haftasonlariyla birlesince 8-9 gun yeterli mi dinlenmek icin?

Sanırım 4. Günden sonra araba kullanılabiliyor 1 hafta yeterli gibi ama yinede acı eşiğine baglı mutluluk2015 ve C ChAneL81 istanbullondra var dual plan olan hatırladıgım

Benimki de dual plan.. yalnız albümüm yok kaldırdım bende.

Merhaba,
Benimde kas altı oldu. Dokum çok azdı. Hasan Bey yaptı operasyonumu. Henüz bir buçuk ay oldu. Şu an için sıkıntı yok memnunum. Dokunuz az mı sizinde?
Sıfır değil ama az özellikle de emzirme sonrası iyice azaldı.

Dr um Ozan Balık. ben çok beğendim yaptıgı işi :)
Ben Ozan Bey'in hiç bir tıbbi bilgisi olmayan bir kadın ile hastalarını muhatap etmesini hatta muayeneye onu da sokmasını beğenmedim. Yoksa iyi işler yaptığına eminim. Fiyat da diğer doktorlara göre çok uygun.

Canım benim de dual plan yontemiyle oldu izleyebilirsin:)

Mesela benim Ankara'da görüştüğüm bi Dr da muayeneye ofisinde çalışan bi bayanla girmişti. Diğer görüştüğüm 2 Dr yalnız muayene etmişti. Aslında yanında biri ile muayeneye gitmek Dr açısından iyi birşey. Çünkü bazı Dr lara muayenede sarkıntılık etti gibi iftiralar atıldığını duymuştum yıllar evvel. Bu yüzden Dr aslında kendini garantiye alıyor gibi gelmişti bana. Yanında başka bi baYan personel olması rahatlatmıştı beni, çok gergindim ve acayip utanıyordum. Kadın zaten beni izlememişti hocaya mezure fln vermişti bakmamaya çalışarak

Yok canım bu bildiğin gözlerini dikti, beraberce baktılar. Sonra yan odaya geçtik göğsünüz şöyle olur böyle olur diyip, fiyat bilgisini o verdi.Ben çok itici buldum. Tıbbi bilgisi olmayan birinin asla reklam yapar gibi konuşmaması gerek. Eğer doktor bey para konuşmak istemiyorsa anlarım ama bayanı muayeneye sokmamalı ve asla ameliyat ile ilgili bilgi vermesine izin vermemeli.

Ben eşimle gittim o yüzden yanımızda yoktu muayenede bahsettiğiniz kişi doktor ve biz vardık. yalnız kontrole gittiğimde girmişti. ama üniversite hastanesinde görüşmeye gittiğim ilk doktorun yanında da biri vardı ve o zaman da yalnız girmiştim sanırım hemşireydi.
Haklısınız ama çok takılmayın sonuçta hayatınızda kaç defa görüşeceksiniz ki.yanındaki kişiye değil ben aldığım sonuca bakarak yorum yapıyorum o sonuçta beni fazlasıyla mutlu etti.

Mrb arkadaşlar arkadaşım mamografi çektirdi acayip acı çekmiş çektırırken gırevlıye sormuş sılıkonlulara nasıl cekıyorsunuz dıye o da sılıkonlu hastalara mamografı cekemıyoruz demiş bılıyorsunuz 40 yaşından sonra her sene cektırmek gerekıyor bende taktırıcam siz bunu drunuza sordunuz mu cekılmezse Allah korusun bır kıtle oldugunu nerden anlayacagız

merhaba arkadaşlar ben izmir de oturuyorum, yeni üye oldum yıllardır göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiydim ,en son kızımın nişanında 20 kıyafet deneyipte göğüs kısmından olmayınca yeter dedim. araştırdım ,yeşilyurt devlet hastanesi plastik cerrahında iki hafta önce amaliyat oldum .ölçüler tutunca devlet ödüyo çok şanslıydım harika iki doktora denk geldim, doçent dr Önder karaaslan ve asistanı Osman tan çok iyi geçti amaliyatım dikişlerde en ufak bi büzüşme ve potluk yok enfeksiyon olmadı ki ben çok korkuyordum enfeksiyondan , göğüslerim genş kızken bile bu kadar güzel durmuyordu:)) izmirde oturupta olmak isteyenler için yazmak istedim.göğüs büyütmeyide yapıyorlarmış ama devlet ödemiyor 4500 gibi bi maliyeti varmış sordum. kas altına takıyolarmış umarım benim gibi yıllardır rahatsızlık duyup fikir arayanlara yardımım dokunur .sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…