Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba Hasan bey fiyat ne söyledi? Ben de düşünüyorum kendisi ile görüşmeyi? Yaklaşık fiyat aralığı yazabilir misiniz?

Ekledim seni canim bakabilirsin albumume :)

Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben yarın ameliyat olacağım. Kaç ay sonra biraz yumuşar ve kaç ay sonra eşim istediği gibi dokunabilir? Bilen söylesin nolur....

Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben yarın ameliyat olacağım. Kaç ay sonra biraz yumuşar ve kaç ay sonra eşim istediği gibi dokunabilir? Bilen söylesin nolur....
benimkiler daha çok yeni 3 haftalık ama yumuşadılar bile masajın çok etkisi var dokunma kısmına gelince şimdilik yumuşak, yumuşak dokunabiliyor sadece

Merhaba,
Meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum aklımdaki isimler Hasan Fındık ve Fuat Yuksel.. Naci Celik icinde düşünüyordum fakat muayene için ücret isteyince vazgectim. Ama herkes gibi bende doğal olmaz,asimetrik olur vs. endişesindeyim. Doktor ile konuştuğunuz marka silikonun takıldığından nasıl emin oluyorsunuz? Ayrıca silikon yaptıran arkadaslar albümlerini görebilmem icin eklerlerse cok sevinirim.. Herkese mutlu günlerrr

Iyı geceler sayfaya yenı katıldım haftaya meme buyutme amelıyatı olucam doktor aykut mısırlıoglunda bılgısı olan varmı acaba ılkdefa boyle bırsey yaptırıyorum

Bencede küçük sınırları zorla bedenin Nasıl bilmiyorum ama bana küçük geldi.

Bencede küçük sınırları zorla bedenin Nasıl bilmiyorum ama bana küçük geldi.
bencede çok küçük benimde boy 1.65 şuan 50 kiloyum 345cc damla takıldı ben bile pişman olıyorum 375cc yaptırmadığıma bukadar acı çekiyoruz bari değsin isteriz ve inan ödemler geçtikten sonra çok küçülüyorlar.kesilikle 300cc den fazla yaptır sonuçta hasta sensin dr senin isteklerine cevap vermesi gerekiyor ,ben dr dinlemedim pişmanım

Kesinlikle katiliyorum

345 cc de iyi aslında high profil mi

tuğrul turan a gitmeni öneririm ilk etapta ol ya da olma hiçbir cerrah sana onun kadar bilgi vermez. en az iki saat görüşür anlatır her şeyi biraz garip bi adam ama onu da öyle kabul etmek lazım.bu arada ona ameliyat falan olmadım. keşke olsaydım. yine memnunum gerçi ama o kas üstü yapıyo

Hadi hayırlısı

İnşallah canim

Tek sıkıntı sigara

Ya çok heyecan verici keşke olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…