Merhaba Hasan bey fiyat ne söyledi? Ben de düşünüyorum kendisi ile görüşmeyi? Yaklaşık fiyat aralığı yazabilir misiniz?Arzum77 sizin yorumlarınızı okuyup Hasan beye gittim , vücut yapım nedeniyle yuvarlak mı damla mı ameliyatta karar verecekmiş, cup olarak da tam bişey diyemedi ya Bnin en altı ya daCnin en üstü gibi dedi yanılmıyorsam , tabi merak ediyorum ne çıkacak ortaya diye güvenmelerden başka çarem yok , bu on gün içinde olacağım inşallah, küçük olmaz umarım
Kizlar yok mu baska dual plane ameliyat olan, sonuclarina bakabilecegim?? Beni ekleyebilir misiniz lutfen?
Bir de isim geregi surekli gun icinde araba kullaniyorum, otomAtik araba. Kac gun icinde araba kullanabilir hale geliyorsunuz ameliyattan sonra? Bir hafta izin almayi dusunuyorum, haftasonlariyla birlesince 8-9 gun yeterli mi dinlenmek icin?
benimkiler daha çok yeni 3 haftalık ama yumuşadılar bile masajın çok etkisi var dokunma kısmına gelince şimdilik yumuşak, yumuşak dokunabiliyor sadeceArkadaşlar bir şey soracağım. Ben yarın ameliyat olacağım. Kaç ay sonra biraz yumuşar ve kaç ay sonra eşim istediği gibi dokunabilir? Bilen söylesin nolur....
Normal normal ne zaman dokunur sizcebenimkiler daha çok yeni 3 haftalık ama yumuşadılar bile masajın çok etkisi var dokunma kısmına gelince şimdilik yumuşak, yumuşak dokunabiliyor sadece
buna benden daha tecrübeli arkadaşlar cevap versin ben çom yeniyim...Normal normal ne zaman dokunur sizce
Bencede küçük sınırları zorla bedenin Nasıl bilmiyorum ama bana küçük geldi.slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??
Aynen su fiyat konusundan dolayı elimiz kolumuz bağlanıyor.fiyatla ilgili bilgi verebilecek olan varmı ben düşünüyorum büyütmeyi ama fiyat bilmiyorum?
bencede çok küçük benimde boy 1.65 şuan 50 kiloyum 345cc damla takıldı ben bile pişman olıyorum 375cc yaptırmadığıma bukadar acı çekiyoruz bari değsin isteriz ve inan ödemler geçtikten sonra çok küçülüyorlar.kesilikle 300cc den fazla yaptır sonuçta hasta sensin dr senin isteklerine cevap vermesi gerekiyor ,ben dr dinlemedim pişmanımBencede küçük sınırları zorla bedenin Nasıl bilmiyorum ama bana küçük geldi.
Kesinlikle katiliyorumcanım yagla buyuutmeyı cogu cerrah onermıyo..vucudundanda ssenın ıstedıgın buyuklugu karsılayacak yag cıkma ıhtımalı cok az ayrıca kılo verdıgın zaman erıme ıhtımalı var..bunun dısında sılıkon kılıf ıcınde olmayan kımyasallarlada buyutme yapılıyo ama kanser rıskıı cok fazla bana doktorum boyle acıklamıstı cunku meme bolgesındekı hucrelerı de öldürüyosun..suan en zararsızı sılıkon protezler.. amelıyat olcaksanda bu sekılde dusun..benım 1 seneyı gectı ben cok memnunum halımden bunda doktorumun emegı cok buyuk kı sorunsuz bır amelıyatla eksık parcamı tamamladı..
pıyasadakı buyutme haplarınıda endokrınolojı uzmanları onermıyo hormonlarını alt ust edebılcegı ıcın en bıtkıselının bıle yan etkısı cok fazla ve ısede yaramıyo..benım kontrollunde oldugum endokrınolojı uzmanım var ve kesınlıkle krem yada hap kullanma dedı ve sılıkonu onerdı..
kısacası suan ıcın en guzelı sılıkon..dusunuyosanda sılıkonla buyutme dusun..bahsettıgın yag ve kımyasal enjeksıyon kalıcı bı yontemde degıl ve zararlı ..
umarım yardımcı olabılmısımdır..
345 cc de iyi aslında high profil mibencede çok küçük benimde boy 1.65 şuan 50 kiloyum 345cc damla takıldı ben bile pişman olıyorum 375cc yaptırmadığıma bukadar acı çekiyoruz bari değsin isteriz ve inan ödemler geçtikten sonra çok küçülüyorlar.kesilikle 300cc den fazla yaptır sonuçta hasta sensin dr senin isteklerine cevap vermesi gerekiyor ,ben dr dinlemedim pişmanım
tuğrul turan a gitmeni öneririm ilk etapta ol ya da olma hiçbir cerrah sana onun kadar bilgi vermez. en az iki saat görüşür anlatır her şeyi biraz garip bi adam ama onu da öyle kabul etmek lazım.bu arada ona ameliyat falan olmadım. keşke olsaydım. yine memnunum gerçi ama o kas üstü yapıyoMerhaba,
Meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum aklımdaki isimler Hasan Fındık ve Fuat Yuksel.. Naci Celik icinde düşünüyordum fakat muayene için ücret isteyince vazgectim. Ama herkes gibi bende doğal olmaz,asimetrik olur vs. endişesindeyim. Doktor ile konuştuğunuz marka silikonun takıldığından nasıl emin oluyorsunuz? Ayrıca silikon yaptıran arkadaslar albümlerini görebilmem icin eklerlerse cok sevinirim.. Herkese mutlu günlerrr
selam kızlar. bende bundan beş gün önce ameliyat oldum ilk 2 günüm çok ağrılı geçti.kalktım yürüdüm evin içinde fakat gecelerim kabuk gibiydi. yatamadım yattıysam da kalkamadım.kollarımı hareket ettiremedm fazla. ama şimdi iyiyim göğüslerime baktıkça da acılarıma değdiğini görüyorum. Damla protez kullandım ve iyi ki damla kullandırmışım damlanında hafif bi yuvarlaklığı var çünkü. kas altına koydurdum kas altı çok ağrılı oluyor fakat hem ilerde süt verme konusunda sorun yaşanmıyor hemde ilerde cinsel birlikteliğinizde vs protez elle çok belli olmuyor. Göğüslerim çok doğal durdu benim... ben doktor konusunda çok şanslı olanlardandım herhangi sorunuz varsa yanıtlayabilirim
Hadi hayırlısıKızlar ben de yıllardır silikon taktırmayı düşünenlerdenim. Sonunda bira adım attım ve istanbulda Dr. Aylin karanlık ile görüştüm. Bana çıkabilecek tüm sorunlardan falan bahsetti, yani toz pembe göstermedi bunu da gerçekçi buldum. Ameliyat ettiği hastaların önce ve sonra fotolarını gösterdi (yüzleri görünmüyordu) fotoğrafları beğendim gayet doğal durmuş. Hangi boyda implant takacağına ameliyat esnasında karar veriyormuş, bana; senin için olabilecek en büyük implantı mı takmamı istersin diye sordu... Fiyatta 5000 ile 6000 arası, seçtiğin hastaneye göre değişiyormuş. Sanırım kasım gibi ameliyat olacağım Deneyimlerimi paylaşırım...
İnşallah canimbu sonsuz acı veren eksiklik yüzünden hayat eşini bulmak için tüm kapılarını kapatmak zorunda kalan, anne olma özlemini her gün içinde taşıyan... bizler.. hayat bu kadar zor olmak zorunda mıydı? toplumun, ailelerimizin bu konuya bu kadar acımasızca yaklaşmaları neden? genç kızlık hayallerimizin derinlerimizde gömülü kalması neden? hayatı ertelemek zorunda kaldık... hemcinslerimizin göğüslerine bakarak ve onlara imrenerek yoldan geçmek neden? kimimizin maddi gücü yok, kimimizin cesareti... kimi paylaşacak birini bulmakta zorlanır, kimi ailesine anlatamaz çünkü bilir imkansızın ne demek olduğunu.. keşke yeniden dünyaya gelsem... bu defa bir dişi gibi... kendine güvenen.. dimdik!
soruyorum kendime. bir daha neden dolayı gelmek isterdim dünyaya diyeilk nedenim bedenimdeki bu eksiklik oluyor. rüyalarım belki artık çok uzakta değil. biliyorum doğuştan gelen bir güzellik olmayacak. ama insanım ben... kendimi bir dişi gibi hissetmeyecekem bu beden niye var? evet doğal olmayacak belki. ama doğallık nedir ki? sahte arkadaşlıklar, ikiyüzlülük, kıskançlık, hastalıklar, kendine güvensizlik... bunlar mı doğal??? yapay olmayan ben, o şansa erişince belki ilk zamanlar yadırgayacağım.. ama alışacağım.. böyle olmayı ben seçmedim, ben istemedim. yıllarca biriktirip, uğraşıp, didinip birden harcamak, hastalık olmadan bıçak altına yatmak hiç de kolay değil, biliyorum. ama kendime olan güvenimin artık yerine gelmesi, ve o sonsuz mutluluğu yaşama heyecanı için bunu yapacağım...
bu arayış içindeyken yanımda olan arkadaşlarıma sozsuz teşekkür ediyorum. heyecanım çoğalıyor, kafamdaki muayene olmayı düşündüğüm gün için inşallah bir aksilik çıkmaz. benim için dua edin. çünkü bu ameliyat benim için çok çok büyük bir değişim ve zorluk olacak...
Tek sıkıntı sigaraMerhaba arkadaşlar 05/10/11 tarihinde göğüs büyültme operasyonu oldum ve 6.günümdeyim.Doktor ve verdiği psikolojik güven bu hususta çok önemli ki bende bu konuda oldukça şanslıyım.Ameliyat sadece gereksinimden kaynaklanan bir düşünceydi benim için.Doktoruyla,hastahanesiyle,fiyatıyla araştırmadığım yer kalmadı.Sonunda tek bir yere odaklandım ve karşılıklı bu güveni de alınca hemen karar verdim ve kendimi mutlu bir şekilde buldum.Doktorum mentor markası kullandığını ve bana 275 cc'yi uygun gördüğünü belirtti.Ameliyatım 1.5 saat sürdü ve Bağdat cad.Flourance Nightingale Hastahanesinde gerçekleşti.Hastahanede birinci günümü ağrı kesicilerle tamamladım ve diyebilirimki ilk 3 gün ağrılarım çok yoğundu,lavabo için ayağa kaltığımda keşke bu işe hiç kalkışmasaydım dediğim zamanlar nice oldu.Ama o 3 günün sonunda düzelme hızla arttı ve muhteşem bir duyguya bıraktı yerini size anlatamam.Bu arada ameliyattan önce 24 saat ne sigara ne yemek var ve tabii ameliyatın sonrasındada 2 hafta sigara yok çünkü dikişlerin atma ihtimalini göze alamıyorsunuz :) Bir de sürekli sırt üstü yatış pozisyonuna alışkın olmayanlar için birkaç gün zorlayıcı olabilir fakat sonra alışkanlığa dönüşüveriyor.Tüm bunları deneyimli bir hasta olarak paylaşmak istedim hepinize bol şanslar diliyorum....
Ya çok heyecan verici keşke olabilsemmerhaba arkadaşlar,
bu gün 3. günüm ve bomba gibiyim, süperim... olacak arkadaşların hiç korkmalarına,gerilmelerine gerek olmadığını düşünüyorum. Şimdilik maşallah çok yolunda,problemsiz gidiyor herşey.... çok çabuk toparlandım. Ameiyata girmeden önce çok rahat ve mutluydum sakinleştiriciye bile gerek duymadı doktor.Direk ameliyathane gittim.Ameliyatım saat 10:30 gibibaşladı ameliyathanede doktorlarla muhabbet ederken hiç birşey anlamadan uyudum gittim hemen gözümü açtığımda odadaydım.odaya gelmem 2 saati bulmuş. Ağrım ve sızım çok hafifti ve devamlı uyku hali vardı ilk günü gece yarısına kadar hayalmeyal hatırlıyorum. Narkozun etkisiyle ikiüç kere çıkardım ama bu çok iyi oldu rahatladım sonrasında vehep ağrısız sızısız mışıl mışıl uyudum. Doktorum 225 cc kas üstüne damla protez koymuş. Diren koymaya gerek görmemiş, dikişlerim zaten eriyen dikiş. Sımsıkı bir sütyen ve üzerinde de bandaj var. 5-6 gün böyle durmasının faydası olacağını söyledi ve ilk kontrolum yani o bandajların açılma ve aynayla buluşma anı perşembe günü olacak. Doktorumdan çok çok memnun kaldım çok tertemiz bir ameliyat oldu en ufak bir pişmanlık sıkıntı duymadım. İlk gecede deliksiz 8 saat uyudum. Gece hastenede kalıp kalmamayı doktorum bana bırakmıştır bende kalmayı tercih ettim iyice toparlanıp öle çıkmak istedim iyide yapmışım agrı kesici ve antibiyoıtikleri damar yolundan iğneyle yaptılar daha etkili oldu.,ilk gün hiçbirşey yiyemedim canım istemedi sadece su ve tuzlu kraker yedim ertesi gün eve çıkar çıkmaz iştahım açıldıbütün gün bişeyler yedim. dün yani ikinci günüm süper geçti, her arayan ve gelen inanamıyor ameliyat olduğuma sesim süper geliyormuş bir sürü aferin alıyorum dün evde kalabalık olmasına rağmen 3 yaşındaki yeğenim, ailem, kuzenlerim falan hiç rahatsız olmadım bütün gün otrudum onlarla hep kalktım dolaştım hiç yatmadım uyumadım gündüz.kendi suyumu yemeğimi kendim aldım hiç yardıma ihtiyaç duymadım gerçi yine yaptırmadılar ama arada ben kimse görmeden hallettim işlerimi. Kol hareketlerim çok kısıtlı değil kendi işlerimi kendim görebiliyorum. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum çok faydası oluyor sanırım sadece yatıp kalkarken çok hafif bir sızlamadan başka bir rahatsızlığım yok. Doktorum yan yatabilceğimi söledi ilk akşamdan itibaren arada bir deniyorum çok uzun süre yatamasamda ara ara yan dönüorum. Bu gün daha şiş hissediyorum sanki patlayacaklar gibi ama sanırım ödemlere şişilikler bugünlerde fazlalaştı. bugün beni tek rahatsız eden şey aşırı derecede kaşıntım var. bandajların ve sütyenin altı deli gibi kaşınıyor. Onunla başedebildiğim müddetçe çok mutlu ve sağlıklıyım. Tüm o güzel günü bekleyen arkadaşlara benim gibi sorunsuz problemsiz sıkıntısız bir ameliyat geçirmelerini diliyorum. Gerçekten çok rahat olmama rağmen ben bile beklemiyordum bu kadar kolay atlatabileceğimi.
gün geçtikçe durumumu paylaşmaya devam edeceğim...
darısı isteyenlerin başına
açıkcası bilmiyorum high profilmi hiçte sormadım sertifikası var ama ben anlamıyorum,tek bildiğimşey birazdaha büyük yaptırmadığıma pişmanım345 cc de iyi aslında high profil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?