- 5 Şubat 2015
- 150
- 107
- 63
açıkcası bilmiyorum high profilmi hiçte sormadım sertifikası var ama ben anlamıyorum,tek bildiğimşey birazdaha büyük yaptırmadığıma pişmanım
Normal normal ne zaman dokunur sizce
şimdi albümlerinize baktım çok çok güzeller inş benimkilerde öyle olur ama benimkiler heralde high profil değiller o yüzden küçük geliyor yada çok yeni oldukları için bilemiyorum müsait zamanımda albüm yapıcam orada görebilirsiniz boyutunu...Benim boyum 170 ve 345 cc damla taktirdim boyutundan hayli memnunum. Sonucunuzu cok merak ettim...
şimdi albümlerinize baktım çok çok güzeller inş benimkilerde öyle olur ama benimkiler heralde high profil değiller o yüzden küçük geliyor yada çok yeni oldukları için bilemiyorum müsait zamanımda albüm yapıcam orada görebilirsiniz boyutunu...
dr la sadece çok büyük ve abartılı olmasın bunun üzerine çok konuştum .profil konusunu hiç düşünmemiştim bile açıkçası.zaten benim damla olmasına ameliyat sırasında karar vermiş ilk yuvarlaktı fakat kaslarım zayıf olduğu için protezin üst tarafı çok abartılı belli oldu bunun için damla taktım dedi geçen hafta kontrole gittiğimdede profili sormayı unuttumCok yeni olduklari icin size boyle gorunuyor bence... zamanla cok degisecek sekillenicek daha gogusleriniz cok mutlu olucaginizi dusunuyorum ilerleyen aylarda...
profil konusuna gelince biraz sasirdim acikcasi bunu doktorunuzla ameliyat oncesi konusmadiginiza...
dr la sadece çok büyük ve abartılı olmasın bunun üzerine çok konuştum .profil konusunu hiç düşünmemiştim bile açıkçası.zaten benim damla olmasına ameliyat sırasında karar vermiş ilk yuvarlaktı fakat kaslarım zayıf olduğu için protezin üst tarafı çok abartılı belli oldu bunun için damla taktım dedi geçen hafta kontrole gittiğimdede profili sormayı unuttum
inşallah bütün isteğim bu zaten ayrıca çok teşekkür ederim sizinde fiziğiniz çok güzelBende profil konusunda bilgisizdim. Sansliyim bu konuda, ayni doktora olan forumda ve gercek hayatta olan aradasim bana cok yardimci oldu, doktorumuzun muayenesinde de hatirlatti bana bu konuyu...konustuk. Bence doktorunuz elinden geleni yapmis ve ilerleyen aylarda cok degisecek gogusleriniz,sekillenicek, guzelesicek. Fiziginiz de cok duzgun ve guzelmis masallah bu arada :) Ilk aylarda bana da guzel gorunmuyordu goguslerim ama zamanla degisimleri gercekten cok cok guzel oldu ve cektigim agrilara degmis sukurler olsun diyorum.
inşallah bütün isteğim bu zaten ayrıca çok teşekkür ederim sizinde fiziğiniz çok güzel
aynen .meme ikizimi buldum çok mutlu oldumMeme ikiziyiz, protezlerimiz ayni :))) Gonlunuzu ferah tutun, guzel sonuclarinizin resimlerini sabirsizlikla bekliyorum :)
Bende cok mutlu oldumaynen .meme ikizimi buldum çok mutlu oldumen kısa sürede albüm yapıcam görüşmek üzere...
hiç pişman olma zamanla doğallaşıyorlar yumuşayıp dolgunlaşıyoraçıkcası bilmiyorum high profilmi hiçte sormadım sertifikası var ama ben anlamıyorum,tek bildiğimşey birazdaha büyük yaptırmadığıma pişmanım
evet aynılar hatta şekil olarakta aynılar (meme ikizim)inşallah sonuda aynı olur ....hiç pişman olma zamanla doğallaşıyorlar yumuşayıp dolgunlaşıyor
istanbullondra nın sonucları çok güzel ve onun hiçte küçük değil aynı cc isen seninkilerde öyle olacaktır
Canım efsanelerden birisin senBenim boyum 170 ve 345 cc damla taktirdim boyutundan hayli memnunum. Sonucunuzu cok merak ettim...
bana sorarsan alttan ol. ben uçtan oldum izler kabak gibi görünüyor. ve hiç düşünmediğim bir şey ileride bi emzirme yaşarsam bi başkasının yanında meme uclaım görünecek ama altta olsa görünmeyecek.Kızlar meme ucundan mi yoksa meme altindn mi daha iyi meme büyütme olucam bende ?
Merhaba ben haftaya ameliyat olucam fiyat 1800€Aynen su fiyat konusundan dolayı elimiz kolumuz bağlanıyor.
Anladım canim :) meme ucundan da daha rahat oluyomus ameliyat sonrası ondan sordum canimkız zbana sorarsan alttan ol. ben uçtan oldum izler kabak gibi görünüyor. ve hiç düşünmediğim bir şey ileride bi emzirme yaşarsam bi başkasının yanında meme uclaım görünecek ama altta olsa görünmeyecek.
birde erkek açısından uçtaki iz rahatsız ediçi olabiliyormuş bunu bana bizzat bi erkek söyledi. hatta iki erkek
Merhaba benımdde haftaya doktor aykut mısırlıogluyla randevum var amelıyat ıcın sız yaptırdınızmı acaba memnun kaldınızmımerhaba ben de dusunuyorum. 170 boyundayım olcusu 85 cm (bel 65 basen 95). dogumdan sonra iyice sondu, ici bosaldı ve kucuk olmasına ragmen sarktı. kimisi emzirme bittikten 1 sene sonra eski halinegelir diyor ama goruntu beni cok rahatsız ediyor.esteticha atasehir'de Aykut Mısırlıoglu ismini verdi bir tanıdıgım, ona taktırıp memnun kalan var mı? yorumları okuyamadım kusura bakmayın
Canım efsanelerden birisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?