Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Merhaba,Bir sorum olacaktı.Benim dikiş yerlerim açıldı.1 haftadan sonra yan yatmaya başlamıştım bir de masajı biraz sert yapmışım sanırım.Meme dokusu da olmayınca öncesinde,derinin gerginliğinden dikiş yerlerim açıldı.Hemen doktora gittim.Doktorum bayağı korkmuş.Hemen local anestezi ile operasyona aldı beni.Tekrar dikti.Ama sağlam olsun diye estetik dikiş yerine normal dikiş attı.Güzel dikmiş,yorgan diker gibi dikmemiş,deri büzümşememiş.Ama biraz daha görünür olacak yara izin dedi.Normal dikiş atılan arkadaşlarda çok görününür bir iz kaldı mı merak ediyorum:Bir krem verdi,bayağı pahalı bir şey,dikişler alındıktan sonra 3 ay boyunca bunu sür dedi.

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın canım

kızlar silikon yaptırmak istemeyenler ama illede buyusun dıyenler yag enjeksıyonu ıle de olabılır :)

Merhaba, 21 yaşındayım ve göğüslerimden cok rahatsızım. Basta kuruntu desem de artık beni mutsuz ediyor, utanıyorum doktora sormaya da. Özeller çok pahalı. izmir'de yaşıyorum, ve iyi bir devlet hastanesini bulabilirsem ameliyat olmak istiyorum ama hiç bir fiktim yok. Siz ne önerirsiniz?

Çok geçmiş olsun çoook .... Ucuz atlatmışsın gerçekten. Bırak düşünme izi falan. Allah korusun ya enfeksiyon kapsaydın. Derdin iz olsun sadece, ince beyaz bi çizgin olmaz biraz kalınca oluversin canım.

Forum da gezinirken rastgele gördüm topiği.Ben de düşünüyorum fakat henüz araştırma yapmadım.Devlet hastaneleri yapıyor mu acaba.Benim gerçekten çok piskolojimi bozuyor bu durum.
Bekarken iri sert dolgun harika göğüslerim vardı.2 doğumdan sonra göğüslerim minicik yumuşacık çok kötü Devlette yapılır mı.Yapılırsa mantıklı olur mu.Maddi açıdan bütçem yok malesef.Yaşım 28 maddiyatı beklersem belki 58-68 yaşım da yaptırabilirim Bilgilerinizle beni aydınlatırmısınız.

çalışıyorsanız eğer bir şekilde birikime başlayın ben burnum için kafaya yıllardır koyduğum için çalışmaya başlar başlamaz para biriktirdim çalışmamın 3.ayında gittim ameliyatımı oldum göğüsümü öğrenciyken yaptırmıştı babam sağolsun ve ben uygun fiyatlı özel bir doktora olmuştum 5bini bulmamıştı yani.burnumuda aynı kişiye oldum.

Malesef çalışmıyorum çok zor

Malesef çalışmıyorum çok zor
evlimisiniz? eşinize dile getirin oda hemfikirse yardımcı olabilir...Ama şunuda dile getireyim benim hiç gögüsüm yoktu düzdü hafif kabarıklık vardı 70a bile değildi eğer sizin cup doldurucak kadar varsa gerek yok o kadar paraya özgüveni sarsmıyorsa...

Izlemeye aldim bakabilirsiniz
valla kadın halimle hayran kaldım..maşallh..yalnız göğüslerimiz uçlarına kadar aynıymış..demekki yaptırsam böyle sonuç almam olası..teşekkür ediyorum ekleyip beni cesaretlendirdiğn için
silikon bilgileri ne aceba boyut, profil ve şekil olarak

Çok geçmiş olsun çoook .... Ucuz atlatmışsın gerçekten. Bırak düşünme izi falan. Allah korusun ya enfeksiyon kapsaydın. Derdin iz olsun sadece, ince beyaz bi çizgin olmaz biraz kalınca oluversin canım.
çok güzel sonuç almışsın,yapanın ellerine sağlık..böyle güzel örnekleri görünce şuan amelyathane masasına yatasım geliyo yaa..çarş randevu aldım konuşcaz detayları bakalım..
teşekkr ederim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…