Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun çoook .... Ucuz atlatmışsın gerçekten. Bırak düşünme izi falan. Allah korusun ya enfeksiyon kapsaydın. Derdin iz olsun sadece, ince beyaz bi çizgin olmaz biraz kalınca oluversin canım.
bu arada silikon ölçün neydi,yuvarlakmı damlamı ve yüksek profilmi..

Lütfen benide izlemeye alırmısınız bende görebilirmiyim

tabi eklerim ama amelyat olmadım henüz olduktan sonra öncesi ve sonrası diye foto koycam..

Bende ameliyat olalı 20 gün oldu beğeniyorum ama merak ediyorum banamı güzel geliyo başkalarınınki nasıl duruyor diye görmek istiyorum

Cok tsk ederim, boyle guzel yorumlar aldikca daha da mutlu oluyorum
345 cc high profil damla Mentor protezlerim. Darisi basiniza

kızlar bende yıllardır cesaret edemediğim bu ameliyatı sizin paylaşımlarınız sayesinde yaptırmaya karar verdim ve gün aldım (tabi hala çok korkuyorum)

kızlar yarın tam 1 ay oluyor nezaman yüz üstü yatabileceğim??

imber: 695607"]kızlar yarın tam 1 ay oluyor nezaman yüz üstü yatabileceğim?? [/QUOTE]
1 ay olduysa yatabilirsin benim dr oyle demisti yattim ben bi sorun olmadi

Ben de parami biriktirmeye başladım. İnşallah en kisa zamanda ben de bu dertten kurtulurum.yaptiran arkadaslara geçmiş olsun.Ankara da araştırmalara devam.yaptiran arkadaşlar beni de ekleyebilirmisiniz.

Merhaba kızlar bende 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum protezler hala yerlesmedi yukarda duruyor meme içi boş bu normalmi ne zaman düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…