bu arada silikon ölçün neydi,yuvarlakmı damlamı ve yüksek profilmi..Çok geçmiş olsun çoook .... Ucuz atlatmışsın gerçekten. Bırak düşünme izi falan. Allah korusun ya enfeksiyon kapsaydın. Derdin iz olsun sadece, ince beyaz bi çizgin olmaz biraz kalınca oluversin canım.
Lütfen benide izlemeye alırmısınız bende görebilirmiyimvalla kadın halimle hayran kaldım..maşallh..yalnız göğüslerimiz uçlarına kadar aynıymış..demekki yaptırsam böyle sonuç almam olası..teşekkür ediyorum ekleyip beni cesaretlendirdiğn için
silikon bilgileri ne aceba boyut, profil ve şekil olarak
alıntı yapmamışım bi önceki iletiye bakarsan :)Lütfen benide izlemeye alırmısınız bende görebilirmiyim
yeniyim pek anlamıyorum nasıl bişeyleralıntı yapmamışım bi önceki iletiye bakarsan :)
valla kadın halimle hayran kaldım..maşallh..yalnız göğüslerimiz uçlarına kadar aynıymış..demekki yaptırsam böyle sonuç almam olası..teşekkür ediyorum ekleyip beni cesaretlendirdiğn için
silikon bilgileri ne aceba boyut, profil ve şekil olarak
325 cc, yuvarlak , high profilbu arada silikon ölçün neydi,yuvarlakmı damlamı ve yüksek profilmi..
Bir ay henüz erken bir süreç.. Bence yüzüstü yatmayı biraz ertele. Hazır olduğunda anlarsın ama doktoruna sor muhakkak bunukızlar yarın tam 1 ay oluyor nezaman yüz üstü yatabileceğim??
YATABİLDİĞİN zaman demişti Dr umkızlar yarın tam 1 ay oluyor nezaman yüz üstü yatabileceğim??
Benim de çok hassastı ilk haftalar. Çocuğumun eli değse canım yanıyordu. Hepsi geçicek merak etmeKızlar meme ucundaki aşırı hassasiyet ne zaman geçecek dokunamıyırum bile20 gün oldu
Ayy inşallah teşekkür ederim içimi ferahlattınBenim de çok hassastı ilk haftalar. Çocuğumun eli değse canım yanıyordu. Hepsi geçicek merak etme
Canım resim koysanaMerhaba kızlar bende 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum protezler hala yerlesmedi yukarda duruyor meme içi boş bu normalmi ne zaman düzelir
Merhaba kızlar bende 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum protezler hala yerlesmedi yukarda duruyor meme içi boş bu normalmi ne zaman düzelir[/QUOTE
kızlar benim göğsümü yukarı doğru kaldırdığımda göğüs altımdan aşağı doğru bi sert çizgi geriliyo sanki çektiriyo kasmı damarmı anlamadım dün farkettim çok uzandım yukarılara ondanmı oldu bilemedimCanım resim koysana5 ayda inmiş olmaları gerekliydi. Benim 5 ay olmak üzere , çok şükür gayet normal meme oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?