- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Canım ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Koltukaltı kesisi ile çok memnun kaldım.Ben de parami biriktirmeye başladım. İnşallah en kisa zamanda ben de bu dertten kurtulurum.yaptiran arkadaslara geçmiş olsun.Ankara da araştırmalara devam.yaptiran arkadaşlar beni de ekleyebilirmisiniz.
Düzelmesi lazımdı bencede.. Doktorunla iletişime geç. Altı aylık kontrolünü muhakkak ol,hatta bekleme randevu al muayene ol..Merhaba kızlar bende 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum protezler hala yerlesmedi yukarda duruyor meme içi boş bu normalmi ne zaman düzelir
Geçiyomu peki çok korktum ben yaa inşallah mühim bişi değildirCanım benzer bi sıkıntıyı ameliyatın 15. Gününde ben de yaşadım. Koltukaltı kesisi ile oldum ben. Kolumu kaldırdıkçA koltukaltından mememe doğru kablo gibi bir gerginlik sertlik oluştuğunu gördüm. Panikle Dr un asistanına Msj attım. Dr arayıp " kolunuzu çok zorlamayın lütfen " diye uyarmıştı. Yorma kendini uzanma oraya buraya.
Telden giriyorumCanım resim koysana5 ayda inmiş olmaları gerekliydi. Benim 5 ay olmak üzere , çok şükür gayet normal meme oldu...
Düzelmesi lazımdı bencede.. Doktorunla iletişime geç. Altı aylık kontrolünü muhakkak ol,hatta bekleme randevu al muayene ol..
Bende 325 yuvarlak taktırdım baskı 3-4 gün sonra gitti benden çok rahattım sanki hep benimmiş gibiMerhabalar bende yeni yaptırdım 335cc yuvarlak ama şuan çok baskı hissediyorum ve ağrım var 2 gün oldu uyuyamıyorum ve yatamıyorum ne zaman geçicek bu ağrılar
Damlamı takıldı size umutsuzluğa kapılmayın inşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuzarzum77 Dr la görüştüm çok sabırsız olduğumu söylüyor 6.ayi bekliyorum görüşmeye gidicem.simdiden 2.ameliyati düşünmeye basladim meme uçları asagiya bakıyor eskiden sarkikti şimdi biraz büyümüş sarkık goguslerim var umarim düzelir
İnşallah canım. Ama düzelirmi bilemiyorum yaniarzum77 Dr la görüştüm çok sabırsız olduğumu söylüyor 6.ayi bekliyorum görüşmeye gidicem.simdiden 2.ameliyati düşünmeye basladim meme uçları asagiya bakıyor eskiden sarkikti şimdi biraz büyümüş sarkık goguslerim var umarim düzelir
Yuvarlak takıldı Y Yamman-bucu inşallah canım tsk ederimDamlamı takıldı size umutsuzluğa kapılmayın inşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuz
Bende bilmiyorum canımİnşallah canım. Ama düzelirmi bilemiyorum yani
Gerekirse tekrar bir müdahale gerekir. Sanırım açılan ceple ilgili bir sorun var. Merak etme,üzülme. İlk ameliyatın gibi sıkıntılı olmaz. Üstten bandaj yapılır ameliyattan sonra. Protezler olması gereken yerde tutulmaya çalışılır. Yaza kadar iyileşmiş herşey düzelmiş olur canım..
Daha ne yazık ki göremedim yarın sargılar açılacak ve özel sütyen takılıcak bir an önce ağrılarım geçmesini istiyorum birde acaba 335 cc çok mu büyük oldu bana öyle geliyor ben daha küçük bekliyordumBende 325 yuvarlak taktırdım baskı 3-4 gün sonra gitti benden çok rahattım sanki hep benimmiş gibimerak etme geçicek dinlen keyfine bak ben sıkıntıdan yerimde duramıyodum görüntüden memnunmusun peki
Ne kadarlık? Benim de aynı hizaya gelmeleri uzun sürmüştü.Bende bilmiyorum canımarzum77 3 ayda düzelir demişti iki meme arasında fark var sol meme baya yukarida nerdeyse ameliyattan çıktığım gunki gibi..umarim düzelir iyi dileklerin için tsk ederim ameliyattan korkmuyorum yeterki düzelsin
Benim boyum 1.80 kilom 70 325 iyi durdu vücudumda çok kçük istemiyordum yapılı olduğum için bazı drlar 400 cc den bahsetmişti ama abartı hiç istemediğim için memnun kaldım 325 ccdeDaha ne yazık ki göremedim yarın sargılar açılacak ve özel sütyen takılıcak bir an önce ağrılarım geçmesini istiyorum birde acaba 335 cc çok mu büyük oldu bana öyle geliyor ben daha küçük bekliyordum
şu anda ödemlerin olduğu için çok büyük geliyorlar inan ödemlerin inince keşke biraz daha büyük yaptırsaymışım diyeceksinDaha ne yazık ki göremedim yarın sargılar açılacak ve özel sütyen takılıcak bir an önce ağrılarım geçmesini istiyorum birde acaba 335 cc çok mu büyük oldu bana öyle geliyor ben daha küçük bekliyordum
sabret....inan ben geceleri kalkıp sürekli yürüyüş yapıyordum bir nebze rahatlıyordum 10 günden sonra bayağa rahatlarsınhele o sırt üstü yatmaktan sırtlarım mahvolmuştu canım çok acıyordu ama inan hepsi geçiyor ...sonra gelsin güzel güzel memelerMerhabalar bende yeni yaptırdım 335cc yuvarlak ama şuan çok baskı hissediyorum ve ağrım var 2 gün oldu uyuyamıyorum ve yatamıyorum ne zaman geçicek bu ağrılar
Aynı boydayız ben 58 kiloyum doktor vücud yapına bu uygundu dedi ödem olduğu için biraz şiş duruyor ama onları görünce mutlu oldum çünkü hiç ğöğsüm yoktu sanırım zamanla daha güzel olucaklar şuan birazda olsun rahatladımBenim boyum 1.80 kilom 70 325 iyi durdu vücudumda çok kçük istemiyordum yapılı olduğum için bazı drlar 400 cc den bahsetmişti ama abartı hiç istemediğim için memnun kaldım 325 ccde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?