Çok teşekkürler sargılar çıkınca daha rahatladım zamanla sizin dediğiniz gibi olucak sanırımşu anda ödemlerin olduğu için çok büyük geliyorlar inan ödemlerin inince keşke biraz daha büyük yaptırsaymışım diyeceksinçok geçmiş ve hayırlı olsun
Aynı dediğin şeyleri birebir yaşıyorum yemek bile yiyemiyorum hiç iştahım yok bugün 3 günüm kaldı 7 gün o zamansabret....inan ben geceleri kalkıp sürekli yürüyüş yapıyordum bir nebze rahatlıyordum 10 günden sonra bayağa rahatlarsınhele o sırt üstü yatmaktan sırtlarım mahvolmuştu canım çok acıyordu ama inan hepsi geçiyor ...sonra gelsin güzel güzel memeler
Sen ne güzel zayıfsın bide süper vücutAynı boydayız ben 58 kiloyum doktor vücud yapına bu uygundu dedi ödem olduğu için biraz şiş duruyor ama onları görünce mutlu oldum çünkü hiç ğöğsüm yoktu sanırım zamanla daha güzel olucaklar şuan birazda olsun rahatladım
Teşekkürler canım seninde vücudun güzeldir seninde fazla kilonun yok ki boyuna göre benceSen ne güzel zayıfsın bide süper vücut
Ben yarın yapıcağım ameliyat sonrası 5.günüm doktor yapabilirsin dedi ama biri sana yardımcı olması gerekiyor tek zor olur çünkü saçlarını yıkayamacaksın kollarını kaldıramayacağın içinArkadaşlar kaç gün sonra banyo yapılıyor acaba ameliyat sonrası?
Ne kadarlık derken süre olarak sormuştum. Ameliyat olalı ne kadar oldu*300 cc yuvarlak mentorTikkabilla
Pardon 5.aydayim sizinki kaç ay sonra esitlendiNe kadarlık derken süre olarak sormuştum. Ameliyat olalı ne kadar oldu*
Pardon 5.aydayim sizinki kaç ay sonra esitlendiTikkabilla
Bende 6.ayi bekliyorum 6 ay sonra tam seklini alır demişti Dr ama ben sanmıyorum hala basık bir görüntüsü varBayağı olmuş aslında, 2 aydan önce eşitlenmemişti sanırım benim.. Zaman geçtikçe unutuyorum artık. Ama 5. ayda eşitti.
Fotoğraf eklerseniz daha iyi yorumlayabiliriz. Albüm oluşturabilirsiniz, sadece sizin izlediğiniz kişilere ayarlarsanız kimse göremez başka..Bende 6.ayi bekliyorum 6 ay sonra tam seklini alır demişti Dr ama ben sanmıyorum hala basık bir görüntüsü varTikkabilla
Telden giriyorum becerebilirsem koycam fotoğraf sizin ne kadar oldu ameliyat olalıFotoğraf eklerseniz daha iyi yorumlayabiliriz. Albüm oluşturabilirsiniz, sadece sizin izlediğiniz kişilere ayarlarsanız kimse göremez başka..
Benim 1.5 yıl oldu. Zaman ne çabuk geçmişTelden giriyorum becerebilirsem koycam fotoğraf sizin ne kadar oldu ameliyat olalıTikkabilla
Maşallah güle güle kullanın cicisleriniziBenim 1.5 yıl oldu. Zaman ne çabuk geçmiş
Teşekkür ederimMaşallah güle güle kullanın cicislerinizi@Tikkabilla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?