Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

şu anda ödemlerin olduğu için çok büyük geliyorlar inan ödemlerin inince keşke biraz daha büyük yaptırsaymışım diyeceksinçok geçmiş ve hayırlı olsun
Çok teşekkürler sargılar çıkınca daha rahatladım zamanla sizin dediğiniz gibi olucak sanırım

Aynı dediğin şeyleri birebir yaşıyorum yemek bile yiyemiyorum hiç iştahım yok bugün 3 günüm kaldı 7 gün o zaman

bende meme protez oldum yaklaşık 2 yıl önce doç.dr burçak uluğ a şuanda çevre hastanesinde diye biliyorum ben çok memnum kaldım ordada bi arkadaşım çalışıyo tuğçe ararsanız yardımcı olacaktır

İzmirde herhangi bir devlet hastanesinde yaptıran varmı? Ücretler asagı yukarı ne oluyor yardımcı olurmusunuz?

Sen ne güzel zayıfsın bide süper vücut

Arkadaşlar kaç gün sonra banyo yapılıyor acaba ameliyat sonrası?
Ben yarın yapıcağım ameliyat sonrası 5.günüm doktor yapabilirsin dedi ama biri sana yardımcı olması gerekiyor tek zor olur çünkü saçlarını yıkayamacaksın kollarını kaldıramayacağın için

Benim de yarın 6. Günüm , doktorum bir hafta sonra yapabilirsin dedi ama dikişlerden tedirginim acaba erken mi diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…