Evet aslında korkulacak çok fazla birşey yokmuş bu arada hayırlı olsunBende dün oldum korkum boşunaymış :)
Evet aslında korkulacak çok fazla birşey yokmuş bu arada hayırlı olsun
Bende dün oldum korkum boşunaymış :)
Hayirli olsun....Bende dün oldum korkum boşunaymış :)
Şimdiden geçmiş olsunMerhaba pzt günü ben de ameliyat olacam . Fakat endişeliyim 3. Hafta sonunda işe başlamam lazım acaba dikkat çekermi çok gazla ve çalışabilirmiyim diye yazı yazabilirmiyim tahtaya . Ve fotoğraflara bakmak istiyorum ama nasıl bakacam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
öncelikle hayırlı olsun 3. haftada farkedilir şekilde rahatlama oluyor ama tabi kişiden kişiye değişebilir ben 2. haftadan sonra rahatlamaya başlamıştım fakat kollarınızı kullanırken zorlanabilirsiniz çünkü benim bir ayım yeni bitti mutfaktan bardak alırken bile biraz olsun zorlanıyorum ,banyoda saçarımı daha eskisi gibi yıkayamıyorum ama 3. haftada bayağa rahatlarsınız...Merhaba pzt günü ben de ameliyat olacam . Fakat endişeliyim 3. Hafta sonunda işe başlamam lazım acaba dikkat çekermi çok gazla ve çalışabilirmiyim diye yazı yazabilirmiyim tahtaya . Ve fotoğraflara bakmak istiyorum ama nasıl bakacam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Aynen ben de merak ediyorum.Kızlar aranızda Tuğrul Turan'a meme büyütme ameliyatı olanlar varsa bana foto gönderebilirlermi ve fotonun ameliyatın üzerinden ne kadar zaman sonra çekildiğini sölyebilirlermi noluur yardım edinn. 30 ocakta muayene için randevum var kafam çok karışık. ya sonuçtan memnun kalmazsam korkusu var. hiç de örnek görmedim dr.un yaptığı ameliyatlardan. Ameliyattan sonra hala destekli sütyen giymek zorunda kaldığını söyleyenler var. Böyle bir şey olursa tam bir hayal kırıklığı olur benim için. Tuğrul bey hep küçük göğüs mü yapıyor acaba? bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olablrmi bana
Hayırlı olsun. Kime oldunuz acaba ameliyatı?Teşekkür ederimDarısı olmayanların başına
TeşekkürlerŞimdiden geçmiş olsun
Arkadaşlar selam 5 doktorla görüştüm ve hepsi ayrı bir yöntem önerdi, kafam çok karıştı doğrusu. Haftaya üç doktorla daha görüşüp kararımı vereceğim.Çok ağır olmasa da tübüler meme yapısına sahip olup sonucundan memnun olan var mı? Nasıl bir yöntem izlendi? Cevap veren olursa çok sevinirim.
arzum77 senin de ilgine teşekkür ederim.[/QU
bBende göğüs büyütme amelıyatı olmak ıstıyorum sız nerde yaptrmyaı dusunuyorsunz amelıyatı
Amin bana bana inşallah :)Teşekkür ederimDarısı olmayanların başına
Hayırlı olsun. Kime oldunuz acaba ameliyatı?
Merhaba pzt günü ben de ameliyat olacam . Fakat endişeliyim 3. Hafta sonunda işe başlamam lazım acaba dikkat çekermi çok gazla ve çalışabilirmiyim diye yazı yazabilirmiyim tahtaya . Ve fotoğraflara bakmak istiyorum ama nasıl bakacam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
sabret canım hepsi geçiyor o sırt ağrılarını çok iyi bilirimkızlar bende perşembe günü tekirdag nku de oldum rapor çıkarttı doktorum meme asimetrisi sorunu seklinde bana da yuvarlak orta profil 300 cc takıldı dünde eve çıktık ilk gece çok anlamadım sorunlar sayesinde ama dün eve geldiğimde ilk geçmedi hiç bir sekilde yatamadım sirtim ve boynumda öyle bir ahi varki sırt üstü yatirmiyor e yanda donemi yorum öyle oturduğum yerde uyunusum bi saat bu sabah çok ödem oldugun gördüm gobegime kadar ödem şişlik var kendi kkendi kalkabiliyorum ama çok aciyo bugün banyo yaptim biraz daha şişti gibi geldi bana üç hafta sonunda dikisler alındığında biraz daha rahatlayacagim diye düşünüyorum ve birde sutyen çok sikiyo derim ck esnek olmadığı için onu da takınca sırt agrisi dayanılmaz oluyo
çok teşekkür ederim seninkiler de hayırlı olsun suan ağırdan güzelliğini göremiyorum bile benim doğuştan hiç döküm yoktu dumduzdu şimdi gördükçe agridan güzelliğini farkeedemiyorum üçüncü gün bugün insn gececeksabret canım hepsi geçiyor o sırt ağrılarını çok iyi bilirimödem için hergün masaj yapman gerekiyor benim bile çok yeni hergün akşam yapıyorum geceleri sırt ağrısında uyuyamıyordum sürekli yürüyüş yapıyordum o derece ama inan 10 gün sonra çok rahatlarsın herşey için sabır hayırlı olsun bu arada lylakbs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?