- 27 Aralık 2015
- 8
- 3
- 1
- 38
ilk uc gün çok ağrılı oldu su bardagini bile zor kaldırdım bugün dördüncü gün inanılmaz azaldı ağrım ama hala uzanamiyorum kolumu atmış dereceden fazla alamıyorum normalde ni hafta yeterli ise geri dönebilmek için ama senin iş ağır kol ve gogus kaslarını kullanmam gerekecek oda bir ay çok tavsiye etmiyorlar diye biliyorumben markette reyon elemanı / kasıyer olarak çalışıyorum amelıyat olmak ıstyorum ama iş yerınde calısan arkadaşlarımın hepsı erkek aceba ağrılar kac güne geçer bırde daha once calısan varsa bılır bız markette 30 40 kıloluk kolılerı kaldırıyoruz sılıkon tatırınca en az kac gun ağırlık kaldrmamalıyım. ?
evet işim cok agır bende bu sebepten ötürü cesaret edemiyorum.ilk uc gün çok ağrılı oldu su bardagini bile zor kaldırdım bugün dördüncü gün inanılmaz azaldı ağrım ama hala uzanamiyorum kolumu atmış dereceden fazla alamıyorum normalde ni hafta yeterli ise geri dönebilmek için ama senin iş ağır kol ve gogus kaslarını kullanmam gerekecek oda bir ay çok tavsiye etmiyorlar diye biliyorum
Canım benim de boyum 1.76 m, kilom da 61. 5 ay önce koltukaltı kesisi ile 325 cc high profil yuvarlak silikon koyuldu bana.Önceden sıfır dokum vardı, o yüzden 325 cc tam bir avuç meme oldu. En az 350 cc olsun mümkünseKızlar herkese merhaba.... Hemen hemen hergün foruma girip meme estetiği ile ilgili bütün yazılanları tek tek bıkmadan usanmadan okuyorum... Daha önce ameliyat için gün almıştım ama işlerim sebebiyle bir türlü kısmet olmadıben 30 yaşında iki çocuk annesi bir bayanım. iki çocuğumu totalde 4 yıl emzirdim. tabi doku moku kalmadı bende Çok şükür eşim de beni bu konuda çok destekliyor ama ben korkuyorum.... neyse fiziksel özelliklerim; boy 1.82 kilo 62. oldukça uzun bir insanım. kas yapım da gayet iyi az önce drdan geldim ve önümüzdeki cumartesi gününe ameliyat tarihi aldım. kas altı 350 veya 375 cc mentor moderate plus takılacak. 10. gün de işbaşı yapacağım. Dr 6 hafta dikkat edin sonra her istediğinizi yaparsınız dedi. daha önce 2 kez sezeryan ve apandisit ameliyatı oldum çok şükür canım çok acımamıştı ama çok korkuyoruuummmm oğlum küçük evde bakıcımız var o bana yardım edecek inşallah.... çok heyecanlıyım... tavsiyelerinizi (silikon ölçüleri, ameliyat öncesi ve sonrası neler yapmam gerektiğine dair) ve elbette dualarınızı bekliyorum
Mutlulukcum çok teşekkür ederim... Aslında az evvel forumda yazı dizisi okudum; bir arkadaş 2 kez ameliyat olmuş hem de 1 ay arayla. sanırım 375 veya 400 olacak... çok büyük olsun istemiyorum ama omuzlarım geniş küçük de dursun istemiyorum... Allahım ben ne istiyorum acabaCanım benim de boyum 1.76 m, kilom da 61. 5 ay önce koltukaltı kesisi ile 325 cc high profil yuvarlak silikon koyuldu bana.Önceden sıfır dokum vardı, o yüzden 325 cc tam bir avuç meme oldu. En az 350 cc olsun mümkünse
Omuzlar geniş ve meme uçları da koltukaltına doğru( ayrık) değilse, 400 civarı müthiş olur. Benim hem memem yoktu hem de uçlar çok ayrıktı, bundan dolayı büyük boy protezin yanlardan taşacağını söyledi Dr um. Protezi ortaya kaydırsam bu kez de uçlar kenarda kalır demişti. Gerçi çok memnunum boyutundan, ama büyük memelerde de gözüm kalıyorMutlulukcum çok teşekkür ederim... Aslında az evvel forumda yazı dizisi okudum; bir arkadaş 2 kez ameliyat olmuş hem de 1 ay arayla. sanırım 375 veya 400 olacak... çok büyük olsun istemiyorum ama omuzlarım geniş küçük de dursun istemiyorum... Allahım ben ne istiyorum acaba
Canım seni izliyorum. Resimlere bakıp boyutu değerlendir.Mutlulukcum çok teşekkür ederim... Aslında az evvel forumda yazı dizisi okudum; bir arkadaş 2 kez ameliyat olmuş hem de 1 ay arayla. sanırım 375 veya 400 olacak... çok büyük olsun istemiyorum ama omuzlarım geniş küçük de dursun istemiyorum... Allahım ben ne istiyorum acaba
Canım maşallah çok yakışmış. Güle güle kullanırsın inşallahCanım seni izliyorum. Resimlere bakıp boyutu değerlendir.
Allahım yardımcın olsun canımCanım maşallah çok yakışmış. Güle güle kullanırsın inşallahYa sanırım en az 375 diyeceğim doktoruma... Bu arada ameliyat olduktan 3 hafta sonra spor derslerim başlıyor, bilmiyorum neler olacak... Kucağımdan hiç inmeyen 4 yaşında canavar bir oğlum var....
Aslında ameliyattan iyice vazgeçmiştim taaakiiii; yazın tatile gitmeden önce alışverişte bir mayo denedim ve kabine benle beraber 10 yaşında kızım da girmişti. Mayoyu giydikten sonra bana "Annecim memelerin nereye gitti!!!! " ne kadar küçükler dedikten sonra dedimki yoookkkk ben ameliyat olmalıyım...
Kafamı biraz moderate plus olması karıştırıyor dr ben high profile kullanmıyorum dedi... Bu sebeple belki 400 de ısrarcı olurum... offff uyuyamıyorum ben heyecandan...
Amin canım inşallah... Son 3 günAllahım yardımcın olsun canım
Damla süperdr la sadece çok büyük ve abartılı olmasın bunun üzerine çok konuştum .profil konusunu hiç düşünmemiştim bile açıkçası.zaten benim damla olmasına ameliyat sırasında karar vermiş ilk yuvarlaktı fakat kaslarım zayıf olduğu için protezin üst tarafı çok abartılı belli oldu bunun için damla taktım dedi geçen hafta kontrole gittiğimdede profili sormayı unuttum
ben markette reyon elemanı / kasıyer olarak çalışıyorum amelıyat olmak ıstyorum ama iş yerınde calısan arkadaşlarımın hepsı erkek aceba ağrılar kac güne geçer bırde daha once calısan varsa bılır bız markette 30 40 kıloluk kolılerı kaldırıyoruz sılıkon tatırınca en az kac gun ağırlık kaldrmamalıyım. ?
Boyum 167 kilom 57 315 cc kasaltı düşünüyorum, 325 cc çok büyük duracakmış gibi geliyor. Dokum var. Meme ucundan girildiğinde izler daha mı zor geçiyor?
Mutlulukcum çok teşekkür ederim... Aslında az evvel forumda yazı dizisi okudum; bir arkadaş 2 kez ameliyat olmuş hem de 1 ay arayla. sanırım 375 veya 400 olacak... çok büyük olsun istemiyorum ama omuzlarım geniş küçük de dursun istemiyorum... Allahım ben ne istiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?