Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba. Cogunuz bana cok faydali bilgiler verdi gecen haftalarda, cok tesekkur ederim oncelikle. Naci celik ve baris cakir dan gorusme alıyorum bı hafta. Kendilerine yaptiran arkadaslar var mi? Varsa izlemeye alirlar mi beni lutfen?

ilk uc gün çok ağrılı oldu su bardagini bile zor kaldırdım bugün dördüncü gün inanılmaz azaldı ağrım ama hala uzanamiyorum kolumu atmış dereceden fazla alamıyorum normalde ni hafta yeterli ise geri dönebilmek için ama senin iş ağır kol ve gogus kaslarını kullanmam gerekecek oda bir ay çok tavsiye etmiyorlar diye biliyorum

merhabalar . izmir ege unıversıtesı yiğit özer tiftikçioğluna amelıyat olan var mı ?
araştırmalarıma göre dr.bey protez dahil 4,800 tl yuvarlak mentor kullanıyormuş.

evet işim cok agır bende bu sebepten ötürü cesaret edemiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de İçel de Mustafa Kemal Aksoy ya da Mehmet Karakülah arasında kaldım bu ameliyat için. Bu doktorlardan birine ameliyat olmuş biri var mı aranızda? Gögüs ucundan kas altı ve 315 cc düşünüyorum, hafif bi sarkma var bu sorun ortadan kalkacak böylelikle. İzlerin geçiş süreci okuduğum kadarıyla kişiden kişiye de değişiyor. Benim doktorum 2-3 aya bişey kalmaz dedi ama tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden cevaplarınıza teşekkür ederim.

Kızlar herkese merhaba.... Hemen hemen hergün foruma girip meme estetiği ile ilgili bütün yazılanları tek tek bıkmadan usanmadan okuyorum... Daha önce ameliyat için gün almıştım ama işlerim sebebiyle bir türlü kısmet olmadı ben 30 yaşında iki çocuk annesi bir bayanım. iki çocuğumu totalde 4 yıl emzirdim. tabi doku moku kalmadı bende Çok şükür eşim de beni bu konuda çok destekliyor ama ben korkuyorum.... neyse fiziksel özelliklerim; boy 1.82 kilo 62. oldukça uzun bir insanım. kas yapım da gayet iyi az önce drdan geldim ve önümüzdeki cumartesi gününe ameliyat tarihi aldım. kas altı 350 veya 375 cc mentor moderate plus takılacak. 10. gün de işbaşı yapacağım. Dr 6 hafta dikkat edin sonra her istediğinizi yaparsınız dedi. daha önce 2 kez sezeryan ve apandisit ameliyatı oldum çok şükür canım çok acımamıştı ama çok korkuyoruuummmm oğlum küçük evde bakıcımız var o bana yardım edecek inşallah.... çok heyecanlıyım... tavsiyelerinizi (silikon ölçüleri, ameliyat öncesi ve sonrası neler yapmam gerektiğine dair) ve elbette dualarınızı bekliyorum

Canım benim de boyum 1.76 m, kilom da 61. 5 ay önce koltukaltı kesisi ile 325 cc high profil yuvarlak silikon koyuldu bana.Önceden sıfır dokum vardı, o yüzden 325 cc tam bir avuç meme oldu. En az 350 cc olsun mümkünse

Mutlulukcum çok teşekkür ederim... Aslında az evvel forumda yazı dizisi okudum; bir arkadaş 2 kez ameliyat olmuş hem de 1 ay arayla. sanırım 375 veya 400 olacak... çok büyük olsun istemiyorum ama omuzlarım geniş küçük de dursun istemiyorum... Allahım ben ne istiyorum acaba

Omuzlar geniş ve meme uçları da koltukaltına doğru( ayrık) değilse, 400 civarı müthiş olur. Benim hem memem yoktu hem de uçlar çok ayrıktı, bundan dolayı büyük boy protezin yanlardan taşacağını söyledi Dr um. Protezi ortaya kaydırsam bu kez de uçlar kenarda kalır demişti. Gerçi çok memnunum boyutundan, ama büyük memelerde de gözüm kalıyor

Canım seni izliyorum. Resimlere bakıp boyutu değerlendir.

Canım seni izliyorum. Resimlere bakıp boyutu değerlendir.
Canım maşallah çok yakışmış. Güle güle kullanırsın inşallah Ya sanırım en az 375 diyeceğim doktoruma... Bu arada ameliyat olduktan 3 hafta sonra spor derslerim başlıyor, bilmiyorum neler olacak... Kucağımdan hiç inmeyen 4 yaşında canavar bir oğlum var....
Aslında ameliyattan iyice vazgeçmiştim taaakiiii; yazın tatile gitmeden önce alışverişte bir mayo denedim ve kabine benle beraber 10 yaşında kızım da girmişti. Mayoyu giydikten sonra bana "Annecim memelerin nereye gitti!!!! " ne kadar küçükler dedikten sonra dedimki yoookkkk ben ameliyat olmalıyım...
Kafamı biraz moderate plus olması karıştırıyor dr ben high profile kullanmıyorum dedi... Bu sebeple belki 400 de ısrarcı olurum... offff uyuyamıyorum ben heyecandan...

Bu arada göğüslerimin önceki ve sonraki hallerini resimleyip haftaya sizlerle paylaşırım inşallah...

Allahım yardımcın olsun canım

Damla süper

Boyum 167 kilom 57 315 cc kasaltı düşünüyorum, 325 cc çok büyük duracakmış gibi geliyor. Dokum var. Meme ucundan girildiğinde izler daha mı zor geçiyor?

Bence 1,5 ay falan çünkü bana doktorum spora 1,5 ay sonra başla dedi

Canım benim boy 1.78 kilom 68 400 cc normal bir meme oldu bnmde omuzlarım falan cok geniş ona gore taktır kucuk gelebılır gozune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…