Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya ben ameliyat oncesı bunları okusaydım ınanın olmazdım 3. Gunumdeyım sıkıntım yok şanslıyım sanırım çünkü herkes agrı cekıyor şaşkınlıkla okuyorum , karın kaslarını kullanarak kalkmayı dene goysunden kalkma agrın olur evet baskı yaptıgı için , benımde boynum ve belım agrıyor eee cok normal alısmamıs beden agırlıga ve dik uyumaya tutuldu tabi :/ masaj yaptır sırtına boynuna iyi gelıyor ödem benımde feci durumda ama rahatsız olmuyorum yani normal ameliyat olduk bende aşırı morarma var kan oturdu resmen çürümüş gibiyim :) haftamı tamamlamayı bekliyorum sıkıldım çok dik uyumaktan zor gerçekten :) herşey geçtiğinde çok güzel olacağını düşün iyi moral veriyor çok geçmiş olsun

Arkadaşlar benim 1 ay dolmak üzere,göğüslerin şekli yerine oturmaya başladı.Piramit görüntü gitti ama hala göğüs çatalım şişik.İki göğsümün arası havada duruyor.Eskisinden biraz daha inik olsa da hala bir potluk var.Bu ne kadar sürede düzeliyor bileniniz var mı?

Ayyy o piramit görüntüsü gerçekten çok komik suan baktıkca gülüyorum kendime :) bende meme arası potluk yok 400 cc kas altı yapıldı senin kas altımı boyutu ne kadar , alan dar olunca içine bide protez girince potluk olurmuş bol bol masaj yap bence doktorun ne dedı bu duruma ?

bende morarma vd çürüme öyle olması kan pihtisi diye biliyorum

Senin büyük olduğu için potluk olsa da fark edilmez ne güzel benim 275 high profil yuvarlak protez takıldı,göğüs kafesim dar.1.65 boy 53 kiloyum,minyon bir yapım var.Ama üstüm bayağı zayıf.Masaj çok yapamıyorum.Çünkü bir kere dikişlerim açıldı ve tekrar diktirmek zorunda kaldım.Normal dikiş atıldı hem de.Doktor sen çok hafif masaj yap,çok yapma kendisi nasıl olsa yumuşar,yumuşadıkça da o potluk iner dedi.Ama insan sabredemiyor işte sanki hep bu potlukla yaşayacakmışım gibi hissediyorum

:)) bnm boy 1.79 kilom 68 400 bende normal oldu :) evet biraz sabret madem doktorun öle soyledı bırsey olmaz anca 1 yıla tam oturuyor zaten herkesde farklı şeyler yaşanıyor :)

gidince gösterecek sana kas üstünün ne kadar da doğal yapılabildiğini göreceksin. küçük yapmıyor ama vücudun alacağı kapasite belli atıyorum 3 boy olabiliyorsa senin isteğine göre 1. boyunuda 3. boyunuda takabilir. ama bunu belirleyen senin bedenin çapın. kas altında büyük protez takılabiliyor kas zorlanarak bence muayene öncesi baştan diyeyim tuğrul bey diğer hiçbir dr a benzemiyor konuşmaya başladığında nerden geldim ben buraya deme sadece dinle çünkü başka hiçbir dr onun kadar açıklayıcı konuşmuyor. Ama çok ilgili hastalarıyla telefonundan ulaşabiliyorsun.

ona ameliyat olmadım bunu da dipnot düşmek istedim.

:)) bnm boy 1.79 kilom 68 400 bende normal oldu :) evet biraz sabret madem doktorun öle soyledı bırsey olmaz anca 1 yıla tam oturuyor zaten herkesde farklı şeyler yaşanıyor :)
Ooo 400 cc demek Bendede 400 cc var. Merak ettim Nasıl oldu sende? Foto eklesene görelim

Merhaba ucret olarak ne kadar odediniz acaba? Bendede meme asimetrisi varda yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba ucret olarak ne kadar odediniz acaba? Bendede meme asimetrisi varda yardimci olursaniz cok sevinirim
ben sadece protez parası ödedim çünkü meme asimetrisi bi sorun olarak algilandigindan doktorum rapor çıkarttı hiç bir ücret istemedi sadece medical e ben ken dim bizzat sutyen ve protez parası olarak 1700 tl odedim bugun ucuncu gunum ama doktorum cok iyi gerçekten istenmese ücretsiz yapmayabilirdi..

Bende ameliyat olalı beşinci günüm ve şuan hiç ağrım yok ve ödemim çok az sütyen sıkmıyordur canım şuan baskı olduğu için sana öyle geliyor ve kalkarken biraz daha destek alıp kalkmaya çalış ters hareket yapmamaya çalış iyileşmende daha yardımcı olur dikkat edersen çok geçmiş olsun hepsi geçicek ve sonucunda çok mutlu olucaksın

Peki silikonunuzun markasi nedir doktorunuzun ismini ogrenebilir miyim ayni sorun bendede varda?

ben markette reyon elemanı / kasıyer olarak çalışıyorum amelıyat olmak ıstyorum ama iş yerınde calısan arkadaşlarımın hepsı erkek aceba ağrılar kac güne geçer bırde daha once calısan varsa bılır bız markette 30 40 kıloluk kolılerı kaldırıyoruz sılıkon tatırınca en az kac gun ağırlık kaldrmamalıyım. ?

Wallahi canım en az 15 gün kaldıramazsın.... Belde Fıtık var fln dersin, bi süre Dr yasakladı fln gibi bahaneler uydur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…