kızlar bende perşembe günü tekirdag nku de oldum rapor çıkarttı doktorum meme asimetrisi sorunu seklinde bana da yuvarlak orta profil 300 cc takıldı dünde eve çıktık ilk gece çok anlamadım sorunlar sayesinde ama dün eve geldiğimde ilk geçmedi hiç bir sekilde yatamadım sirtim ve boynumda öyle bir ahi varki sırt üstü yatirmiyor e yanda donemi yorum öyle oturduğum yerde uyunusum bi saat bu sabah çok ödem oldugun gördüm gobegime kadar ödem şişlik var kendi kkendi kalkabiliyorum ama çok aciyo bugün banyo yaptim biraz daha şişti gibi geldi bana üç hafta sonunda dikisler alındığında biraz daha rahatlayacagim diye düşünüyorum ve birde sutyen çok sikiyo derim ck esnek olmadığı için onu da takınca sırt agrisi dayanılmaz oluyo
Arkadaşlar benim 1 ay dolmak üzere,göğüslerin şekli yerine oturmaya başladı.Piramit görüntü gitti ama hala göğüs çatalım şişik.İki göğsümün arası havada duruyor.Eskisinden biraz daha inik olsa da hala bir potluk var.Bu ne kadar sürede düzeliyor bileniniz var mı?
bende morarma vd çürüme öyle olması kan pihtisi diye biliyorumYa ben ameliyat oncesı bunları okusaydım ınanın olmazdım3. Gunumdeyım sıkıntım yok şanslıyım sanırım çünkü herkes agrı cekıyor şaşkınlıkla okuyorum , karın kaslarını kullanarak kalkmayı dene goysunden kalkma agrın olur evet baskı yaptıgı için , benımde boynum ve belım agrıyor eee cok normal alısmamıs beden agırlıga ve dik uyumaya tutuldu tabi :/ masaj yaptır sırtına boynuna iyi gelıyor ödem benımde feci durumda ama rahatsız olmuyorum yani normal ameliyat olduk bende aşırı morarma var kan oturdu resmen çürümüş gibiyim :) haftamı tamamlamayı bekliyorum sıkıldım çok dik uyumaktan zor gerçekten :) herşey geçtiğinde çok güzel olacağını düşün iyi moral veriyor çok geçmiş olsun
Ayyy o piramit görüntüsü gerçekten çok komik suan baktıkca gülüyorum kendime :) bende meme arası potluk yok 400 cc kas altı yapıldı senin kas altımı boyutu ne kadar , alan dar olunca içine bide protez girince potluk olurmuş bol bol masaj yap bence doktorun ne dedı bu duruma ?
Senin büyük olduğu için potluk olsa da fark edilmez ne güzelbenim 275 high profil yuvarlak protez takıldı,göğüs kafesim dar.1.65 boy 53 kiloyum,minyon bir yapım var.Ama üstüm bayağı zayıf.Masaj çok yapamıyorum.Çünkü bir kere dikişlerim açıldı ve tekrar diktirmek zorunda kaldım.Normal dikiş atıldı hem de.Doktor sen çok hafif masaj yap,çok yapma kendisi nasıl olsa yumuşar,yumuşadıkça da o potluk iner dedi.Ama insan sabredemiyor işte sanki hep bu potlukla yaşayacakmışım gibi hissediyorum
bende morarma vd çürüme öyle olması kan pihtisi diye biliyorum
gidince gösterecek sana kas üstünün ne kadar da doğal yapılabildiğini göreceksin. küçük yapmıyor ama vücudun alacağı kapasite belli atıyorum 3 boy olabiliyorsa senin isteğine göre 1. boyunuda 3. boyunuda takabilir. ama bunu belirleyen senin bedenin çapın. kas altında büyük protez takılabiliyor kas zorlanarak bence muayene öncesi baştan diyeyim tuğrul bey diğer hiçbir dr a benzemiyor konuşmaya başladığında nerden geldim ben buraya deme sadece dinle çünkü başka hiçbir dr onun kadar açıklayıcı konuşmuyor. Ama çok ilgili hastalarıyla telefonundan ulaşabiliyorsun.Kızlar aranızda Tuğrul Turan'a meme büyütme ameliyatı olanlar varsa bana foto gönderebilirlermi ve fotonun ameliyatın üzerinden ne kadar zaman sonra çekildiğini sölyebilirlermi noluur yardım edinn. 30 ocakta muayene için randevum var kafam çok karışık. ya sonuçtan memnun kalmazsam korkusu var. hiç de örnek görmedim dr.un yaptığı ameliyatlardan. Ameliyattan sonra hala destekli sütyen giymek zorunda kaldığını söyleyenler var. Böyle bir şey olursa tam bir hayal kırıklığı olur benim için. Tuğrul bey hep küçük göğüs mü yapıyor acaba? bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olablrmi bana
Ooo 400 cc demek:)) bnm boy 1.79 kilom 68 400 bende normal oldu :) evet biraz sabret madem doktorun öle soyledı bırsey olmaz anca 1 yıla tam oturuyor zaten herkesde farklı şeyler yaşanıyor :)
Merhaba ucret olarak ne kadar odediniz acaba? Bendede meme asimetrisi varda yardimci olursaniz cok sevinirimkızlar bende perşembe günü tekirdag nku de oldum rapor çıkarttı doktorum meme asimetrisi sorunu seklinde bana da yuvarlak orta profil 300 cc takıldı dünde eve çıktık ilk gece çok anlamadım sorunlar sayesinde ama dün eve geldiğimde ilk geçmedi hiç bir sekilde yatamadım sirtim ve boynumda öyle bir ahi varki sırt üstü yatirmiyor e yanda donemi yorum öyle oturduğum yerde uyunusum bi saat bu sabah çok ödem oldugun gördüm gobegime kadar ödem şişlik var kendi kkendi kalkabiliyorum ama çok aciyo bugün banyo yaptim biraz daha şişti gibi geldi bana üç hafta sonunda dikisler alındığında biraz daha rahatlayacagim diye düşünüyorum ve birde sutyen çok sikiyo derim ck esnek olmadığı için onu da takınca sırt agrisi dayanılmaz oluyo
ben sadece protez parası ödedim çünkü meme asimetrisi bi sorun olarak algilandigindan doktorum rapor çıkarttı hiç bir ücret istemedi sadece medical e ben ken dim bizzat sutyen ve protez parası olarak 1700 tl odedim bugun ucuncu gunum ama doktorum cok iyi gerçekten istenmese ücretsiz yapmayabilirdi..Merhaba ucret olarak ne kadar odediniz acaba? Bendede meme asimetrisi varda yardimci olursaniz cok sevinirim
Bende ameliyat olalı beşinci günüm ve şuan hiç ağrım yok ve ödemim çok az sütyen sıkmıyordur canım şuan baskı olduğu için sana öyle geliyor ve kalkarken biraz daha destek alıp kalkmaya çalış ters hareket yapmamaya çalış iyileşmende daha yardımcı olur dikkat edersen çok geçmiş olsun hepsi geçicek ve sonucunda çok mutlu olucaksınkızlar bende perşembe günü tekirdag nku de oldum rapor çıkarttı doktorum meme asimetrisi sorunu seklinde bana da yuvarlak orta profil 300 cc takıldı dünde eve çıktık ilk gece çok anlamadım sorunlar sayesinde ama dün eve geldiğimde ilk geçmedi hiç bir sekilde yatamadım sirtim ve boynumda öyle bir ahi varki sırt üstü yatirmiyor e yanda donemi yorum öyle oturduğum yerde uyunusum bi saat bu sabah çok ödem oldugun gördüm gobegime kadar ödem şişlik var kendi kkendi kalkabiliyorum ama çok aciyo bugün banyo yaptim biraz daha şişti gibi geldi bana üç hafta sonunda dikisler alındığında biraz daha rahatlayacagim diye düşünüyorum ve birde sutyen çok sikiyo derim ck esnek olmadığı için onu da takınca sırt agrisi dayanılmaz oluyo
Peki silikonunuzun markasi nedir doktorunuzun ismini ogrenebilir miyim ayni sorun bendede varda?ben sadece protez parası ödedim çünkü meme asimetrisi bi sorun olarak algilandigindan doktorum rapor çıkarttı hiç bir ücret istemedi sadece medical e ben ken dim bizzat sutyen ve protez parası olarak 1700 tl odedim bugun ucuncu gunum ama doktorum cok iyi gerçekten istenmese ücretsiz yapmayabilirdi..
İzle tatlım.. Görmek isterim tabiarzum77 izleyebilirim resimleri gormek istersen
Efsane hatun ben de görmek istiyorumİzle tatlım.. Görmek isterim tabi
Ya ben seni izlemiyormuydum yahuEfsane hatun ben de görmek istiyorum
ben markette reyon elemanı / kasıyer olarak çalışıyorum amelıyat olmak ıstyorum ama iş yerınde calısan arkadaşlarımın hepsı erkek aceba ağrılar kac güne geçer bırde daha once calısan varsa bılır bız markette 30 40 kıloluk kolılerı kaldırıyoruz sılıkon tatırınca en az kac gun ağırlık kaldrmamalıyım. ?çok teşekkür ederim seninkiler de hayırlı olsun suan ağırdan güzelliğini göremiyorum bile benim doğuştan hiç döküm yoktu dumduzdu şimdi gördükçe agridan güzelliğini farkeedemiyorum üçüncü gün bugün insn gececek
Wallahi canım en az 15 gün kaldıramazsın.... Belde Fıtık var fln dersin, bi süre Dr yasakladı fln gibi bahaneler uydurben markette reyon elemanı / kasıyer olarak çalışıyorum amelıyat olmak ıstyorum ama iş yerınde calısan arkadaşlarımın hepsı erkek aceba ağrılar kac güne geçer bırde daha once calısan varsa bılır bız markette 30 40 kıloluk kolılerı kaldırıyoruz sılıkon tatırınca en az kac gun ağırlık kaldrmamalıyım. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?