Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benim boy 1.78 kilom 68 400 cc normal bir meme oldu bnmde omuzlarım falan cok geniş ona gore taktır kucuk gelebılır gozune
Canım çok teşekkür ederim. Zaten senin yazını okumuştum ben sen de spor eğitmenisin yanlış hatırlamıyorsam... Benim ameliyttan 3 hafta sonra kayak derslerim başlıyor. nisan gibi de turnuvalarım başlıyor inşallah sıkıntı olmaz.
Bu arada sence 10 gün bana yeter mi? Tekrar işe döneceğim ve rapor almayacağım yıllıkizin kullanıyorum...

tam rahatlama zaten 3.haftada oluyor ama belki kişiye görede değişebilir

Canım maşallah harika olmuş. Allah kazasız, belasız, nazarsız, kapsülsüz kullanmayı nasip etsin senin yöntem ve ölçüler neydi? Ama sen benden zayıfsın...
Canım maşallah harika olmuş. Allah kazasız, belasız, nazarsız, kapsülsüz kullanmayı nasip etsin senin yöntem ve ölçüler neydi? Ama sen benden zayıfsın...
Amin insallah benim kas alti 345cc damla protez cok memnunum

Canım kayak dersi diyorsun !!!! Ciddi kol gücü veya koordinasyonu gerektiren bişey değil mi bu??!!!!! Zorlanırsın bence, tamam 3. Hafta herşey normale dönmeye başlar ama, yine de kendini zorlama derim ben .

Canım kayak dersi diyorsun !!!! Ciddi kol gücü veya koordinasyonu gerektiren bişey değil mi bu??!!!!! Zorlanırsın bence, tamam 3. Hafta herşey normale dönmeye başlar ama, yine de kendini zorlama derim ben .
Yok canım kendimi zorlamayacağım ama ameliyattan 9 hafta sonra kayarım herhalde değilmi dersin kapanışını yaparım... Bu arada Dr sadece bandaj veriyormuş. Çamaşır olarak hangi marka almalıyım ve kaç beden alacağım bilemedim.... gündüz işlerle vakit geçiyor ama kızlar gece hiç uyku tutmuyor beni...

bildiğim kadarıyla tüm ameliyatlardan sonra doktorun kendisi ameliyat sütyeni takması gerekiyor benim 1 ayım bitti daha 1 ay ameliyat sütyeni ve bandajımı takmam gerekiyor bu konuyu dr konuş bence çünkü bu özel sütyeni bütün dr taktırıyor AFAH

Canım dr la dün yazıştık bana dediği: ben size bandaj takacağım sütyeni siz temin edin atlet şeklünde yarım olsun penye olsun terletmesin falan dedi. ben geçen gün pentide görmüştüm hatta çok hoşuma gitmişti. Acaba penti mi alsam ya da adidastan mı alsam? ve 85 alacağım ya da m beden...

Arkadaşlar ameliyattan birkaç hafta sonra ödemler inince yumuşama olunca göğüsler küçülüyor mu ?

Canım benim Dr um ameliyat sütyeni takmıyor. Ameliyattan sonra sadece memelerimin üstünde koltukaltına doğru sıkı bantlar vardı. Sıradan yumuşak atlet giymiştim. Direnler çıktıktan sonra o bantları söktü ve memelerimin üstüne elastik bandaj sardı. Ne gevşek ne sıkı. 1 ay taktım, sadece duşta çıkardım. Yani burada bütün Dr lar sımsıkı ameliyat sütyenleri taktırırken benim Dr böyle bişey yaptırmadı. Ben hep efil efil gezdim, hatta temmuZ ayında ameliyat olduğum için sadece t shirt giyordum. Albümümde de var zaten ameliyat sonrası resimler

Merhaba... Ay yıldız sporcu sütyeni ni öneririm size Ameliyat sonrası kullanılan çok rahat ve güzel bir sütyen

Canım beni de izler misin?

Kızlar resim atmaya çalıştım umarım olmuştur. Sizce nasıl? Bu arada vakit yaklaştıkça geriliyorum. Sol göğsüm ağrımaya başladı. Görümcem şehir dışından gelip bana refakat edecekti uçağı kaçırmış nolur bana dua edin arkadaşlar. Uzun zamandır bu ani bekledim hayırlısıyla kurtulurum inşallah. Biraz grip gibiyim de antibiyotik başlattı offfffff

Canım ama bana de siz alacaksınız dedi. Yani takmam kazım ama kendisi almayacak. Ben de bunu anlamıyorum hem özel hastanede oluyorsun hem de uğraştırıyor seni... Zaten stresten ben ne yaptığımı bilmiyorum. Bi de bu çıktı Başıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…