- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
kesinlikle gözle görülür şekilde küçülüyor hatta ne güzel büyük görünüyorlarArkadaşlar ameliyattan birkaç hafta sonra ödemler inince yumuşama olunca göğüsler küçülüyor mu ?
amelıyatınız ne zaman antıbıyotık gıbı ılaclar amelıyattan 10 gun önce bırakılmalı dıye bılıyorum benKızlar resim atmaya çalıştım umarım olmuştur. Sizce nasıl? Bu arada vakit yaklaştıkça geriliyorum. Sol göğsüm ağrımaya başladı. Görümcem şehir dışından gelip bana refakat edecekti uçağı kaçırmışnolur bana dua edin arkadaşlar. Uzun zamandır bu ani bekledim hayırlısıyla kurtulurum inşallah. Biraz grip gibiyim de antibiyotik başlattı offfffff
anladığım kadarıyla her doktorun kendine göre farklı yöntemleri varCanım ama bana de siz alacaksınız dedi. Yani takmam kazım ama kendisi almayacak. Ben de bunu anlamıyorum hem özel hastanede oluyorsun hem de uğraştırıyor seni... Zaten stresten ben ne yaptığımı bilmiyorum. Bi de bu çıktı Başıma...
Süpermiş Seda peki ne kadar zamanda izler kayboldu?Benim meme ucu iz vs hiçbirşey gozukmuyor ve daha dogal duruyor meme ucu yaptır
aldımBeni de izlemeye alır mısın magic angel?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/Kızlar resim atmaya çalıştım umarım olmuştur. Sizce nasıl? Bu arada vakit yaklaştıkça geriliyorum. Sol göğsüm ağrımaya başladı. Görümcem şehir dışından gelip bana refakat edecekti uçağı kaçırmışnolur bana dua edin arkadaşlar. Uzun zamandır bu ani bekledim hayırlısıyla kurtulurum inşallah. Biraz grip gibiyim de antibiyotik başlattı offfffff
Doktorunuzun bahsettiği ameliyat sütyenimi yoksa ameliyat sütyeni sonrası kullanılan sporcu sütyenimi?Canım ama bana de siz alacaksınız dedi. Yani takmam kazım ama kendisi almayacak. Ben de bunu anlamıyorum hem özel hastanede oluyorsun hem de uğraştırıyor seni... Zaten stresten ben ne yaptığımı bilmiyorum. Bi de bu çıktı Başıma...
Canım ameliyat Cumartesi günü olacak zaten Dr kendisi yazdı ilacı. Aslında iyiyim hafiften Boğaz'ım ağrıyor. Yarın tahliller yapılacak. Cumartesi sabah erkenden ameliyata gireceğim. Dra sütyen resimlerini attım tamamdır dedi. Arzumun bahsettiği Ay-Yıldız sütyeni de yedek olarak alayım diyorum.Amelıyatınız
amelıyatınız ne zaman antıbıyotık gıbı ılaclar amelıyattan 10 gun önce bırakılmalı dıye bılıyorum ben
Canım Dr özellikle ameliyat sütyeni demedi balensiz terletmeyen olsun dedi. Ama ben sizin önerdiğinizi de Alıp götüreceğim ameliyata...Doktorunuzun bahsettiği ameliyat sütyenimi yoksa ameliyat sütyeni sonrası kullanılan sporcu sütyenimi?
Bu iki sütyen çok farklı çünkü. Bunu öğrenin ona göre size yardımcı olalım. Çünkü ameliyat sütyeni bu bahsettiğimiz sütyenlerden çok farklı . ..
hadi hayırlısı ben son iki gün sabaha kadar uyuyamadım,rüyamda sürekli memeler görüyordumCanım ameliyat Cumartesi günü olacak zaten Dr kendisi yazdı ilacı. Aslında iyiyim hafiften Boğaz'ım ağrıyor. Yarın tahliller yapılacak. Cumartesi sabah erkenden ameliyata gireceğim. Dra sütyen resimlerini attım tamamdır dedi. Arzumun bahsettiği Ay-Yıldız sütyeni de yedek olarak alayım diyorum.
Tamam Can'ım.. O zaman dediğim sütyen en ideali emin olCanım Dr özellikle ameliyat sütyeni demedi balensiz terletmeyen olsun dedi. Ama ben sizin önerdiğinizi de Alıp götüreceğim ameliyata...
Kızlar resim atmaya çalıştım umarım olmuştur. Sizce nasıl? Bu arada vakit yaklaştıkça geriliyorum. Sol göğsüm ağrımaya başladı. Görümcem şehir dışından gelip bana refakat edecekti uçağı kaçırmışnolur bana dua edin arkadaşlar. Uzun zamandır bu ani bekledim hayırlısıyla kurtulurum inşallah. Biraz grip gibiyim de antibiyotik başlattı offfffff
anladığım kadarıyla her doktorun kendine göre farklı yöntemleri varmutluluk2015 aradaşımıza sütyen takmamışlar ama bandajları varmış bende de hala dr takmış olduğu sütyen ve sıkı şekilde takılmış bandaj var 3 hafta sonra çıkartıcam
Izliyorum canımCanım beni de izler misin?
Benim hiç meme ucum yok. O yüzden hiç sütyen takmıyorum. Ama keşke benim de seninkiler gibi olsaydıkızlar bir sorunum var önceden sorun olarak görmüyordum ama şimdi benim işin büyük sorun
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mikullanıcam özellikle eşim bu konuda çok rahatsıznette arştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda?
Canım sana ve diğer bütün Arkadaşlara desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Aslında ameliyattan sağ salim çıkmaktan başka hiçbirşey beni korkutmuyor gerçekten. Çocuklarımı düşünüyorumBende bandaj sadece meme ucunda vardı oda bant seklındeydı bıde spoırcu styenı gıydırmıstı doktorum ne bandajla dolastım nede sıkı bır seyle herkesın yontemı farklı ben gunduz sıkı bır sporcu styenı gecelerı yatarkende doktorun taktıgını gıyıyorum o daha rahat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?