Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ameliyattan birkaç hafta sonra ödemler inince yumuşama olunca göğüsler küçülüyor mu ?
kesinlikle gözle görülür şekilde küçülüyor hatta ne güzel büyük görünüyorlar diyorsun ama sonrasında aaaa bunlar çok küçüldü diyorsun

Amelıyatınız
amelıyatınız ne zaman antıbıyotık gıbı ılaclar amelıyattan 10 gun önce bırakılmalı dıye bılıyorum ben

anladığım kadarıyla her doktorun kendine göre farklı yöntemleri var mutluluk2015 aradaşımıza sütyen takmamışlar ama bandajları varmış bende de hala dr takmış olduğu sütyen ve sıkı şekilde takılmış bandaj var 3 hafta sonra çıkartıcam

Harika olmuşlar şahane :) en çok endişe ettiğim konulardan biri izler. Ne kadar zamanda geçti ya da tolore edilebilir seviyeye ulaştı acaba?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/
Şu konuya bak bir.. Tavsiye edilen,kullanılan sporcu tarzı sütyenleri ekledim fotoğraflı
Grip,Boğaz enfeksiyonu olursan ameliyatın ertelenir. İlaç kullandığını doktoruna söyle muhakkak. Umarım hastalığın ilerlemez ve ameliyatına sorun olmaz..

Doktorunuzun bahsettiği ameliyat sütyenimi yoksa ameliyat sütyeni sonrası kullanılan sporcu sütyenimi?
Bu iki sütyen çok farklı çünkü. Bunu öğrenin ona göre size yardımcı olalım. Çünkü ameliyat sütyeni bu bahsettiğimiz sütyenlerden çok farklı . ..

Amelıyatınız

amelıyatınız ne zaman antıbıyotık gıbı ılaclar amelıyattan 10 gun önce bırakılmalı dıye bılıyorum ben
Canım ameliyat Cumartesi günü olacak zaten Dr kendisi yazdı ilacı. Aslında iyiyim hafiften Boğaz'ım ağrıyor. Yarın tahliller yapılacak. Cumartesi sabah erkenden ameliyata gireceğim. Dra sütyen resimlerini attım tamamdır dedi. Arzumun bahsettiği Ay-Yıldız sütyeni de yedek olarak alayım diyorum.

Canım Dr özellikle ameliyat sütyeni demedi balensiz terletmeyen olsun dedi. Ama ben sizin önerdiğinizi de Alıp götüreceğim ameliyata...

hadi hayırlısı ben son iki gün sabaha kadar uyuyamadım,rüyamda sürekli memeler görüyordum

Kollarını rahatca kaldıramayacağın için önden kapatmalı bir sporcu sütyeni tercih et ben ay yıldızın operasyon öncesi sütyeni ve triaction markasının lohusa sütyeni aldım boynerden inanılmaz rahat :) hiç korkma gerilme bende çok heyecanlı ve tedirgindim hiçbirşey olmuyor bnm ne ağrım ne başka birşey oldu agrı kesıcı bıle içmedim kendım gıyındım kendım soyundum yanı kollarımı kaldıramamazlık falan olmadı hiç oyuzden korkma azcık memişler sızlıyacak okadar süper bir operasyon olacak sevgiler

Bende bandaj sadece meme ucunda vardı oda bant seklındeydı bıde spoırcu styenı gıydırmıstı doktorum ne bandajla dolastım nede sıkı bır seyle herkesın yontemı farklı ben gunduz sıkı bır sporcu styenı gecelerı yatarkende doktorun taktıgını gıyıyorum o daha rahat diye

kızlar bir sorunum var önceden sorun olarak görmüyordum ama şimdi benim işin büyük sorun
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mikullanıcam özellikle eşim bu konuda çok rahatsız nette arştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda?

Benim de 2 - 3 kere hapşurugum başladı bugun bıraz da burnum böyle çok hafif cekıyorum ay bulemedım şimdi ben hastamıyım degılmıyım sureklı ıhlamur zencefıl kaynatıp içiyorum 1 haftdaır dr uma yarın soyluyecem iptal olmasın artık ya beklemekten strese gırdım benımde cmtsı amelıyat

Benim hiç meme ucum yok. O yüzden hiç sütyen takmıyorum. Ama keşke benim de seninkiler gibi olsaydı Ben bayılıyorum o görüntüye

Canım sana ve diğer bütün Arkadaşlara desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Aslında ameliyattan sağ salim çıkmaktan başka hiçbirşey beni korkutmuyor gerçekten. Çocuklarımı düşünüyorum sanırım iyice duygusalım bağladım... Nolur dua edin arkadaşlar Cumartesi sabah 9 da ameliyatta Olacağım. Yazabileceğim ilk an sizlere yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…