Süpermiş Seda peki ne kadar zamanda izler kayboldu?
Meme ucunun çok belli olması durumunu bende ameliyatımdan sonraki dönemlerinde yaşamıştım. Bu yüzdende o meme ucu aparatlarından almıştım ama hiç kullanmadım. Çünkü evet meme ucunu saklıyor ama o silikon yuvarlaklığı bı seferde belli ediyor kendini.. Yani alıp dene istersen. Belki seni rahatsız etmez ve kullanırsınkızlar bir sorunum var önceden sorun olarak görmüyordum ama şimdi benim işin büyük sorun
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mikullanıcam özellikle eşim bu konuda çok rahatsıznette arştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda?
Canım, şuanki memelerinden memnun değilsen, ameliyat kararını vermişsen, ailen destek oluyorsa,Dr una güveniyorsan... Ameliyat kararından vazgeçme. Ama ben böyle de iyiyim aslında, macera mı arıyorum ?!? Diyorsan yarın gitme o hastaneyeKeşke arzum77 Angel ve mutluluk şu an bana kahveye gelseydiniz... Sizinle uzun uzun konuşsaydım...
Kızlar bugün işten çıktım ve hastaneye tahlilleri vermeye gittim. Giderken çok fena oldum. Acayip bir Endişe sardı beni. Hatta hemşire sürekli iyi misiniz? Diye sorup durdu. Tahlillerin hepsini verdim yarın sabah 8 de hastanede Olacağım ama çok korktum acaba yaptırmasam mi diyorum. Benim Göğüs dokum var ama sönmüş ve sarkık duruyor. Bilmiyorum kardeşim Israrla yaptırma diyor. Aslında ameliyat Olmayı çok istiyorum. Eğer şimdi yaptırmazsam seneye kışa kadar yaptıramayacağım.... Offff....
Ah canım benımde yarın amelıyatım bende aynı dusuncelerdeyım cok fenayım ben parayı da verdım bı de agrı olacak dayanamıycam dıye korkuyorum Allah bize kolaylık versın yaa ofKeşke arzum77 Angel ve mutluluk şu an bana kahveye gelseydiniz... Sizinle uzun uzun konuşsaydım...
Ah canım benımde yarın amelıyatım bende aynı dusuncelerdeyım cok fenayım ben parayı da verdım bı de agrı olacak dayanamıycam dıye korkuyorum Allah bize kolaylık versın yaa of
Yarın için dualar sizinleAh canım benımde yarın amelıyatım bende aynı dusuncelerdeyım cok fenayım ben parayı da verdım bı de agrı olacak dayanamıycam dıye korkuyorum Allah bize kolaylık versın yaa of
KıZına tabi ki sarılabileceksin operasyondan sonra, sadece sımsıkı bi sarılma olamayacakDun gece bıgun saga sola donerek yatıyorum uyuyorum sonra aklıma gelıyo amelıyattan sonra boyle uyuyamıycam dıye kızımı öpüp kucaklayıp duruyorum kucaklayamayacagım dıye uzuluyorum
Mutluluk başımıza ne gelecegını bılmedıgımız için aslında ben kendı adıma korkuyorum sezeryan gıbı mı bu amelıyat sen de dogum yapmıştın sanırım kıyaslamaya calışıyorum gecen sene de burun estetiği olmuştum onda da boyle korkmuştum ama oldum ve hiç agrı cekmedımYarın için dualar sizinlevazgeçme hakkınız tabi ki de var kendinizi hazır hissetmiyorsanız veya gerçekten ihtiyaç olmadığını düşünüyorsanız boşuna yatmayın o masaya Ama " ben mutsuzum bunlarla, ne giydiğim yakışıyor ne de kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Eşimin yanında hep utanıyorum, saklanıyorum " diyorsanız vazgeçmeyin.
Burunda ağrı olmaz ama memede olur demişti Dr um. Bende ağrıdan ziyade baskı ve gerginlik çok olmuştu. O da çok normal. 3 gün sonra zımba gibi olursunuz merak etmeyinMutluluk başımıza ne gelecegını bılmedıgımız için aslında ben kendı adıma korkuyorum sezeryan gıbı mı bu amelıyat sen de dogum yapmıştın sanırım kıyaslamaya calışıyorum gecen sene de burun estetiği olmuştum onda da boyle korkmuştum ama oldum ve hiç agrı cekmedım
Keşke bunu daha önce deseydin :)Keşke arzum77 Angel ve mutluluk şu an bana kahveye gelseydiniz... Sizinle uzun uzun konuşsaydım...
Allahım size acil şifalar versin canım.. Kendinizi iyi hisseder hissetmez yazın biz olurmuAh canım benımde yarın amelıyatım bende aynı dusuncelerdeyım cok fenayım ben parayı da verdım bı de agrı olacak dayanamıycam dıye korkuyorum Allah bize kolaylık versın yaa of
Canım yaa inan uzun zamandır bu anı bekledim... Dediğin gibi eşimden çok utanıyorum sütyenimi sadece duşa girerken çıkarıyorum. ve şunu anladımki ben göğüslerime hiç uzun uzun aynada bakmamışım. Burada sizin memişlerinizi gördükten sonra acaba benimki nasıl olacak diye düşünüp uzuuunnn uuzuuunnn baktım aynada kendime...
Canım sen nerdesin ve saat kaçta gireceksin ameliyata?Mutluluk başımıza ne gelecegını bılmedıgımız için aslında ben kendı adıma korkuyorum sezeryan gıbı mı bu amelıyat sen de dogum yapmıştın sanırım kıyaslamaya calışıyorum gecen sene de burun estetiği olmuştum onda da boyle korkmuştum ama oldum ve hiç agrı cekmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?