Canım saat 8 de hastanede olacağım 9 da ameliyata gireceğim...Ben izmitte olucam cnm 11:30 da sen kacta
Bu arada senin nasıl olacak ölçü ve yöntem? Benim kas altı 375cc moderate plusBen izmitte olucam cnm 11:30 da sen kacta
Teşekkürler Arzum inşallah kendımı ıyı hıssederım ve buraya agrılarımı degıl mutluluğumu yazarım Allahım inşallahAllahım size acil şifalar versin canım.. Kendinizi iyi hisseder hissetmez yazın biz olurmu
Bak izlmeye aldım seniTeşekkürler Arzum inşallah kendımı ıyı hıssederım ve buraya agrılarımı degıl mutluluğumu yazarım Allahım inşallah
Dr. Akın Demiralay ı tavsiye edebilirim benArkadaşlar, merhaba. Ben beş gün sonra izine ayrılıyorum göğüs büyültme
ameliyatı olmaya karar verdim . Ama daha yeni araştırmaya başladım.antalya için tavsiye edebilecek doktorlar varsa çok memnun olurum . Beş yada on gün gibi bi zamanım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Muhakkak doktorun ile iletişime geç..bugün dokuz gun oldu ve dikislerim beyaz bi tabka oldu sanirim enfeksiyon kaptim antibiyotigim de bitti sinir oldum ya sizde ins. olmamıştır ama olan varsa acaba ne yapıldı doktoru mu arasam mi acaba çok üzgünüm suan
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/antalya-da-gogus-buyutme-ameliyati.637726/Arkadaşlar, merhaba. Ben beş gün sonra izine ayrılıyorum göğüs büyültme
ameliyatı olmaya karar verdim . Ama daha yeni araştırmaya başladım.antalya için tavsiye edebilecek doktorlar varsa çok memnun olurum . Beş yada on gün gibi bi zamanım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
hayır yapmıyorum çünkü oylenborsey söylemedi kiMuhakkak doktorun ile iletişime geç..
Batıcon yapıyormusun dikişlerine?
Kızlar bugün işten çıktım ve hastaneye tahlilleri vermeye gittim. Giderken çok fena oldum. Acayip bir Endişe sardı beni. Hatta hemşire sürekli iyi misiniz? Diye sorup durdu. Tahlillerin hepsini verdim yarın sabah 8 de hastanede Olacağım ama çok korktum acaba yaptırmasam mi diyorum. Benim Göğüs dokum var ama sönmüş ve sarkık duruyor. Bilmiyorum kardeşim Israrla yaptırma diyor. Aslında ameliyat Olmayı çok istiyorum. Eğer şimdi yaptırmazsam seneye kışa kadar yaptıramayacağım.... Offff....
Ah canım benımde yarın amelıyatım bende aynı dusuncelerdeyım cok fenayım ben parayı da verdım bı de agrı olacak dayanamıycam dıye korkuyorum Allah bize kolaylık versın yaa of
Arkadaşlar çok trşekkür ederim dedtegınız için ben şimdi hastaneye gıdıyorum bogazımda cok hafıf kuruluk gıbı bişey var anestezı dru muayene edıp karar verecek ona gore olucam bana dua edınAgrı olmuyor korkmayın
Şuan ameliyattasın sanırım canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim yardımcın olsun sağlıkla sıhatle ve tüm güzelliğinle çocuklarına kavuş inşallahCanım sana ve diğer bütün Arkadaşlara desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Aslında ameliyattan sağ salim çıkmaktan başka hiçbirşey beni korkutmuyor gerçekten. Çocuklarımı düşünüyorumsanırım iyice duygusalım bağladım... Nolur dua edin arkadaşlar Cumartesi sabah 9 da ameliyatta Olacağım. Yazabileceğim ilk an sizlere yazarım.
Hayırlı olsun canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla çık ameliyattan herşey gönlünce olsunBen izmitte olucam cnm 11:30 da sen kacta
canım 2 gündür giremiyorum malum karneler falan kızımla vakit geçiriyordumKeşke arzum77 Angel ve mutluluk şu an bana kahveye gelseydiniz... Sizinle uzun uzun konuşsaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?