Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana da kasaltı 325-375 dedı ama ben cok buyuk iatemıyorum belkı de gırmeden tembıh ederım 350 yı gecmesın dıye

Arkadaşlar, merhaba. Ben beş gün sonra izine ayrılıyorum göğüs büyültme
ameliyatı olmaya karar verdim . Ama daha yeni araştırmaya başladım.antalya için tavsiye edebilecek doktorlar varsa çok memnun olurum . Beş yada on gün gibi bi zamanım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

bugün dokuz gun oldu ve dikislerim beyaz bi tabka oldu sanirim enfeksiyon kaptim antibiyotigim de bitti sinir oldum ya sizde ins. olmamıştır ama olan varsa acaba ne yapıldı doktoru mu arasam mi acaba çok üzgünüm suan

Dr. Akın Demiralay ı tavsiye edebilirim ben Kendisi Istanbulda ama Antalyadada ameliyatlarını yapıyormuş sanırım. Bir araştırın lütfen

bugün dokuz gun oldu ve dikislerim beyaz bi tabka oldu sanirim enfeksiyon kaptim antibiyotigim de bitti sinir oldum ya sizde ins. olmamıştır ama olan varsa acaba ne yapıldı doktoru mu arasam mi acaba çok üzgünüm suan
Muhakkak doktorun ile iletişime geç..
Batıcon yapıyormusun dikişlerine?

Canım içini ferah tut benimde aklıma acayip acayip şeyler geliyordu ya anesteziden uyanamazsam ya ameliyat ıyı gecmezse vs vs bak suan memelerim ve ben gül0yoruz :)) boşuna endişe boşuna stres yani :) ameliyattan bir çıkacaksın o gece azcık agrı yaşayacaksın belkide hiç yaşamayacaksın sonra bi bakmışsın geçmiş gitmiş iyiki yaptırmışım diyeceksin . Kardeşin vs yaptır yada yaptırma diyecekler önemli olan senin düşüncen aynaya baktığında hissettiklerin yaptırmak istiyorsan yaptır kimseyi takma etkilenme lütfen

Şuan ameliyattasın sanırım canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim yardımcın olsun sağlıkla sıhatle ve tüm güzelliğinle çocuklarına kavuş inşallah

öncelikle paylaşım yapan herkese çok teşekkürler. Bende bir süredir araştırıyorum. 2 çocuğum var emzirmeyi bırakalı 1 yıl oldu ve kötü görünüyor göğüslerim. zaten küçüktü öncedende.

Baştan sona okumaya çalışıyorum ama yinede sorsam Ankara'da tavsiye edebileceğiniz dr. kim olabilir? teşekkürler.

Keşke arzum77 Angel ve mutluluk şu an bana kahveye gelseydiniz... Sizinle uzun uzun konuşsaydım...
canım 2 gündür giremiyorum malum karneler falan kızımla vakit geçiriyordum
keşke gelebilseydik kahveye ama inan korkulacak birşey yokmuş hepimiz bu süreçlerden geçtik şuanda belkide ameliyattasın inşallah hayırlısıyla olup biter... ağrı sadece sırtüstü yatmaktan dolayı sırt bölgende yoğun oluyor onun haricinde baskı hissi çok oluyor ama sonrasında memişlerini görünce neden bukadar beklemişim diyip inan kendine çooook kızıcaksın ...
bizleri haberdar etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…