- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
hiç merak etme canım sarılıcaksın tabiki ama eskisi gibi değilDun gece bıgun saga sola donerek yatıyorum uyuyorum sonra aklıma gelıyo amelıyattan sonra boyle uyuyamıycam dıye kızımı öpüp kucaklayıp duruyorum kucaklayamayacagım dıye uzuluyorum
ben de önceden kendimi çok kötü hissederdim memelerimin küçüklüğünden dolayı ama eşimden hiç utanmadım napalım benimkilerde böyleymiş derdim şimdi eşim bile keşke önceden yaptırsaymışsın nekadar mutlu görünüyorsun yürüyüşün bile değişti diyorCanım yaa inan uzun zamandır bu anı bekledim... Dediğin gibi eşimden çok utanıyorum sütyenimi sadece duşa girerken çıkarıyorum. ve şunu anladımki ben göğüslerime hiç uzun uzun aynada bakmamışım. Burada sizin memişlerinizi gördükten sonra acaba benimki nasıl olacak diye düşünüp uzuuunnn uuzuuunnn baktım aynada kendime...
az önce annem aradı kız kardeşim söylemiş anneme... ben haber vermeyecektim o da ablam bıçak altına yatacak ne olur ne olmaz diye anneme anlatmış.. annem beni aradı alllaaaahhhh neler söyledi hakkımı helal etmem bile dedi.
Allahım nolur yardım et, memleket meselesi oldu yaa... zaten korku var şimdi bir de vicdan eklendi.. yok kızlar bende hiç talih yok
dualarımız seninle çok mutlu olacaksın çoookkArkadaşlar çok trşekkür ederim dedtegınız için ben şimdi hastaneye gıdıyorum bogazımda cok hafıf kuruluk gıbı bişey var anestezı dru muayene edıp karar verecek ona gore olucam bana dua edın
Umarım çok güzel geçer. Şimdiden hayırlı olsun.Arkadaşlar çok trşekkür ederim dedtegınız için ben şimdi hastaneye gıdıyorum bogazımda cok hafıf kuruluk gıbı bişey var anestezı dru muayene edıp karar verecek ona gore olucam bana dua edın
Benim konuştuğum doktorlar 7500-16500 arası fiyatlar verdi.güncel fiyatlar hakkında bilginiz varmı? bu arada Ankara'da yaşıyorum.
Ben Ankara'da de Volkan Tayfur'a oldum. Seni izliyorum resimlere bakabilirsin.pardon bu izleme olayını nereden yapıyorum?
scanım 2 gündür giremiyorum malum karneler falan kızımla vakit geçiriyordum
keşke gelebilseydik kahveyeama inan korkulacak birşey yokmuş hepimiz bu süreçlerden geçtik şuanda belkide ameliyattasın inşallah hayırlısıyla olup biter... ağrı sadece sırtüstü yatmaktan dolayı sırt bölgende yoğun oluyor onun haricinde baskı hissi çok oluyor ama sonrasında memişlerini görünce neden bukadar beklemişim diyip inan kendine çooook kızıcaksın ...
bizleri haberdar etmeyi unutma
Bence kızlar daha narkozdan çıkamadılar ahhhh ahhhh biz ne yaptık diyorlardır
Ben de " ne .ok yedim " demiştims
Bence kızlar daha narkozdan çıkamadılar ahhhh ahhhh biz ne yaptık diyorlardırşaka bir yana inşallah iyilerdir
Canım 325 cc yuvarlak high profil, ama sıfır dokum vardı. Dümdüzken 325 cc dolu dolu bir avuç meme oluyor. Ama daha dolgun olsun isterdim. Eğer dokun varsa 325 cc daha dolgun durur tabii. Yani ameliyat sonrası boyutu, protezin cc si kadar, var olan dokun da belirliyorMutluluk2015 senin memişler çok ideal olmuş canım. Kaç cc kondu?
aynenBen de " ne .ok yedim " demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?