Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dun gece bıgun saga sola donerek yatıyorum uyuyorum sonra aklıma gelıyo amelıyattan sonra boyle uyuyamıycam dıye kızımı öpüp kucaklayıp duruyorum kucaklayamayacagım dıye uzuluyorum
hiç merak etme canım sarılıcaksın tabiki ama eskisi gibi değil ben ilk defa kızıma dün sarıldım eskisi gibi benim 1,5 ay oldu ayyyy anne önceden sarılınca memelerini hissetmiyordum şimdi ilk olarak memişlerin bana değiyor dedibu bile çok güzel bir duygu hayırlısıyla olup biter hiç merak etme bizleri habersiz bırakma

ben de önceden kendimi çok kötü hissederdim memelerimin küçüklüğünden dolayı ama eşimden hiç utanmadım napalım benimkilerde böyleymiş derdim şimdi eşim bile keşke önceden yaptırsaymışsın nekadar mutlu görünüyorsun yürüyüşün bile değişti diyor

Arkadaşlar çok trşekkür ederim dedtegınız için ben şimdi hastaneye gıdıyorum bogazımda cok hafıf kuruluk gıbı bişey var anestezı dru muayene edıp karar verecek ona gore olucam bana dua edın
dualarımız seninle çok mutlu olacaksın çoookk

Arkadaşlar çok trşekkür ederim dedtegınız için ben şimdi hastaneye gıdıyorum bogazımda cok hafıf kuruluk gıbı bişey var anestezı dru muayene edıp karar verecek ona gore olucam bana dua edın
Umarım çok güzel geçer. Şimdiden hayırlı olsun.

Evet ben de 7 tane doktorla görüştükten sonra ameliyat olmaya karar verdim. Umarım doktor seçimimden ve sınuçlarından memnun kalırım.

Beni de izlemeye alır mısınız magic angel ve Arzum77?

ameliyattan korktuğum için yaptırmak ve yaptırmama arasında gidip geliyorum. 1.64 boyunda 56 kiloyum. göğüs dokum var ama emzirmekten ve doğum sonra kilo vrdikten sonra sarkık kötü bir görüntü oldu.içleri boş

Tuğrul Turan'a veya Cem Payaslı'ya ameliyat olan var mı aranızda ? Acil dönüşlere ihtiyacım var.

s
AFAH ve @gsd .... Nasılsınız!?!?!?!?!?!
Bence kızlar daha narkozdan çıkamadılar ahhhh ahhhh biz ne yaptık diyorlardır şaka bir yana inşallah iyilerdir

Mutluluk2015 senin memişler çok ideal olmuş canım. Kaç cc kondu?

Mutluluk2015 senin memişler çok ideal olmuş canım. Kaç cc kondu?
Canım 325 cc yuvarlak high profil, ama sıfır dokum vardı. Dümdüzken 325 cc dolu dolu bir avuç meme oluyor. Ama daha dolgun olsun isterdim. Eğer dokun varsa 325 cc daha dolgun durur tabii. Yani ameliyat sonrası boyutu, protezin cc si kadar, var olan dokun da belirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…